kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hepsi 2007'den çok umutlu
Hepsi 2007'den çok umutlu

Sanat ve magazin dünyasının ünlü isimleri, Marie Claire'in ocak sayısına 2006'yı nasıl geçirdiklerini ve yeni yıldan beklentilerini anlattı. Çoğu 2007 için kararlar almadığını söylerken; Ragıp Savaş, farklı bir heyecan içinde: "Nisanda kızım doğacak. Bu beklenti 2007 yılını benim için çok özel kılıyor!".

EMRE ALTUĞ: 2006 yılı setlerde ve konserlerde geçti. Bu yıl iki dizide ve bir sinema filminde oynadım. Yıl boyunca çok çalıştığım için ABD'deki işlerimi ihmal ettim. Ama 2007'nin ilk aylarını orada geçireceğim. 2007'nin benim için aynı başarıda, tüm insanlar için daha huzurlu geçmesini diliyorum. Yeni yılda yeni albüm, yeni bir TV projesi ve iki ya da üç sinema filmi yapmayı hedefliyorum.

TAN SAĞTÜRK: 2006, profesyonel açıdan 'mükemmel' denecek kadar iyi geçti. Duygusal açıdansa çok yoğundu. 2007'nin sağlıklı geçmesini isterim. Belki de hayalini kurduğum dans projesinin zamanı gelmiştir!

ZUHAL OLCAY: 2006 özellikle mesleki açıdan verimli ve başarılıydı. Gerek tiyatro gerekse konserler ve TV çalışmalarım beni yoğun ama bir o kadar da mutlu kıldı. Savaşların son bulması insanlık adına tek dileğim. Kendim için ise sevdiklerimle beraber istediğim şeylere kavuşabileceğim sağlıklı, başarılı ve yine ve yine savaşsız, ölüm oruçlarının son bulacağı, sağduyulu bir yıl diliyorum.

ÇAĞLA KUBAT: 2006 benim için güzel bir yıldı. NTV'de spor haberlerini sundum, beş ay sörf yaparak yarışlara hazırlandım. Türkiye'de şampiyon, Dünya Şampiyonası'nda altıncı oldum. Yeni yılda oyunculukta ilerlemek, ekstrem sporlarla ilgili TV programı yapmak ve sörfte uluslararası yarışmalardan daha da iyi dereceler almak istiyorum. Yeni yıl için belirli kararlar almadım.

LEVENT YÜKSEL: 2006 süperdi: Nisanda çıkardığım 'Kadın Şarkıları' albümü nedeniyle hareketli geçti. Bu yıl yurtdışı seyahatleri yapma fırsatı buldum. 2007'den yeni bir albüm ve aşk beklentim var. Yeni yıl için henüz belirli kararlar almadım.

ŞEBNEM DÖNMEZ: 2006 çok iyi geçti. Yeni yıla Hindistan'da girdim. Yılın ilk iki ayını kendimi daha iyi tanımak için, içime doğru yaptığım derin yolculuklarla geçirdim. 2006 tam olarak isteklerimi yaptığım ve kendimi daha da geliştirme fırsatı bulduğum şahane bir yıldı... 2007'den bir beklentim yok ama öğrenmenin ve ilerlemenin tadını çıkarmak istiyorum! Yeni yılda zamanı daha verimli kullanmayı öğrenme ve hayatı daha çok sevme kararı aldım.

RAGIP SAVAŞ: 2006 çok güzel geçti; yapmayı hedeflediğim şeyleri gerçekleştirdim. Her yeni yıldan beklentim önce sağlık. Onun dışında 2007'nin nisan ayında dünyaya gelecek olan kızım! Sanıyorum dünyadaki en güzel beklentilerden biri ve 2007'yi benim için çok özel kılıyor.

AZRA AKIN: 2007'de kendim ve ailem için sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Gaye Sökmen ile geleceğim ile ilgili uzun vadeli kararlar almıştık. 2007 bu planları uygulama açısından çok önemli bir yıl. Bu yıl dans, bale ve binicilik derslerimi ihmal etmeyeceğim. Ayrıca oyunculuk eğitimi için Londra'daki workshop'lara katılmayı istiyorum.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Sosyetikler güzelliklerini doğal yöntemlere borçlu
 Şöhret hiç korkutmuyor
 'Küçük Kıyamet'e 100 üzerinden 75!
 Protesto klibi izlenme rekoru kırıyor
 Ulaşılmaz bir yıldız değil üretken bir ay gibiyim!
 Hoca genelevde 'Milli' olmuş!
 En büyük miras babamın yazdığı anılar
 Hepsi 2007'den çok umutlu
 SİYAD ödülleri için start verildi
 'Dondurmam Gaymak' Kızıl Ordu ile yarışıyor!
 George'un dünyasına hoşgeldiniz
 Indy geri dönüyor
 Tony'ye Fransızca 'evet' diyecek
 Güney Afrikalı kızlara umut oldu
 Bu elbiseler bir adım önde
 Halk ne diyor?
RAHŞAN GÜLŞAN
Azgın tekelere Ajda Pekkan bile yetmiyor
Geçen yılın en...
ÖZAY ŞENDİR
Savulun Zorro Banu geliyor...
Medya çalışanları da dahil...
SİNAN ÖZEDİNCİK
3 milyon Euro'luk yeni mekan
Dünyanın en hızlı büyüyen...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Kremalı tepsi böreği
Unu,...
Elbisedeki kokuya dikkat!
Elbisedeki kokuya dikkat!
Yeni bir eve taşındıktan ya da eve yeni bir eşya aldıktan sonra bazı...
Makarna ye su içmiş gibi ol
Makarna ye su içmiş gibi ol
Kilo aldırdığı düşünülen makarna aslında tam bir sağlık kaynağı.
"Kanseri yeneceğim"
Lenf kanseri teşhisi konan Siren Çarmıklı yakalandığı amansız...
Kıtalararası aşk
Kıtalararası aşk
Boyner Holding'in patronu Cem Boyner'in eski eşi Bilgün Dereli'den...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.