kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Geri sayım başladı elinizi çabuk tutun
Geri sayım başladı elinizi çabuk tutun

Yılbaşına sayılı günler kala alışveriş telaşı da iyiden iyiye herkesi sardı. Özellikle geçtiğimiz hafta sonu alışveriş merkezlerinde kalabalıktan adım atmak mümkün değildi. Eğer bu yoğun günlerde alışveriş yapamadığınız için üzülüyorsanız dert etmeyin hâlâ vaktiniz var.

Hediye cenneti
Beymen, yılbaşına özel hediye alternatifleri hazırlamış. Mumluktan gümüş kadehlere, resim çerçevelerinden dekoratif kutulara ve şekerliklere kadar farklı zevklere hitap eden ürünleri mağazada bulmak mümkün. Ayrıca mağaza, aldığınız hediyeleri Türkiye'nin istediğiniz her noktasına iletebiliyor.

Ne ararsan var!
Yılbaşı alışverişlerinde kime ne alacağınızı bulmakta zorlanıyorsanız, Lobi hediye paketlerini görmelisiniz. Mağaza farklı tarz ve konseptlerdeki alternatifleriyle tam bir hediye cenneti! Mağazada neler mi var..! Reçel, dekoratif ev aksesuvarları, masa örtüsü, elektronik eşyalar, doğal sabun, organik zeytinyağı... Ayrıca mağazada yılbaşına özel yılbaşı kutlama paketleri de bulunuyor.

Paketlere özel ilgi
Yılbaşı hediye alışverişini çoktan bitirdim ama orijinal bir paket arıyorum diyenler bu ürün tam size göre... 3M tarafından satışa sunulan Post-it Super Sticky Notlar'la hediyenizi çok daha anlamlı bir hale getirebilirsiniz. Kardan adam, çam ağacı ve noel baba temalı hazırlanan ürünler, yapıştırıldığı yüzeye zarar vermeden kolaylıkla çıkarılabiliyor. Ürünün fiyatı 5.5 YTL.

Sağlıklı uyku
Yılbaşında sadece sevdiklerinize hediye almak zorunda değilsiniz! Bütün yıl rahat uyumak için kendinize yeni bir yatak almaya ne dersiniz! 'Pirelli Bedding' adlı ortopedik yataklar kaşmir ve deve tüyünden hazırlanmış. Yatakları Cİ- NİSLİ mağazalarında bulabilirsiniz.

El yapımı ürünler
Sofra ürünlerinden, ev dekorasyonuna ve hediyelik eşyalara kadar çeşitli ürün gruplarının bulunduğu Herend Porselen'de özel el yapımı parçalar da var. Sevdiklerinize şık bir porselen fincan takımı almayı planlıyorsanız bu ürünleri görmeden karar vermeyin.

Renkli dünyalar
Rengarenk ürünleriyle akıllarda yer eden Karınca mağazasında, yılbaşında dostlarınıza hediye etmek için eğlenceli tasarımlar bulabilirsiniz. Markanın faraş seti, pasta küreği ve servis setleri gibi renkli tasarımlarının kullanımı oldukça pratik.

Bu sepetlerde yok yok!
SwissHotels&Resorts'un lezzetli sosları ve hamur işleriyle akıllarda yer eden Swiss Gourmet'in yılbaşı paketlerinde yok yok! Sepetlerde çok özel tariflerle hazırlanan çikolatalar, karışık drajeler, kahve, Noel kurabiyeleri, şarap, Noel ekmeği, resim çerçevesi, mum, şarap kadehi ve karışık kuruyemiş gibi farklı tatlar ve hediyelikler bulunuyor.

Pratik mutfaklar
Mutfakta kullanılan küçük ev aletleri çoğu zaman hayatımızı kolaylaştırıyor. Kısa sürede lezzetli bir çay demleyip, yanına sıcacık bir tost pişerebiliyoruz ya da aklımıza gelen her meyveyi karıştırıp kendi imzamızı taşıyan meyve suları hazırlayabiliyoruz. İşte, Blue House'un serisinde de bu tarz ürünlerden bulmak mümkün! Hediye almadan önce incelemenizde fayda var.

Özel indirimler
Ev tekstili ve dekorasyonuna dair pek çok parçayı bir arada bulabileceğiniz Home Sweet Home mağazalarında bu ayın sonuna kadar özel bir kampanya var. Ayın ürünü seçilen Cohiba, Janine ve Romance nevresim takımlarına 460 YTL yerine 269 YTL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Tel: (216) 624 90 34

Tozlara geçit yok
Almanya'dan ithal edilen Thomas adlı temizlik robotu su filtreleme tekniğiyle tozu içerisinde hapsederek alerjik bünyeler için ortamı uygun hale getiriyor. Evindeki tozlardan ya da polenlerden yana dertli olan sevdiklerinize yılbaşında bu makineden hediye edebilirsiniz.

Müzik beni takip et!
Her odada farklı müzik dinleme olanağı sunan Philips Kablosuz Müzik Sistemi, yılbaşı gecesini evde değerlendirmek isteyenler için biçilmiş kaftan. 'Müzik beni takip ediyor' özelliğine sahip olan ürünün istasyonları evin tüm odalarına yerleştirilebiliyor.

Süslü bir gece için
Yeni yılı ışıltılı süslerle ve rengarenk ışıklarla donatılmış bir evde karşılamak istiyorsanız, Watsons mağazalarına uğramanız tavsiye olunur. Mağazada dekoratif mumlardan lezzetli çikolatalara, simli çam ağacı süslerine kadar pek çok ürün var. Süslü bir gece için
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Şenay Akay liseyi bitirip üniversiteye girecek...
 İbrahim Tatlıses'in oteli yılan hikayesine döndü
 Çelik'in sesi agresif Ercan'ınki yetersiz
 Unutulmaz sanatçılar müzede
 Mahsun'a Almanya'da sevgi seli
 'Ben olsaydım asla yapmazdım'
 Metropol dervişi Orhan Baba!
 Canlı canlı promosyon!
 Beyoğlu gecelerinde Doğu rüzgarları esecek
 Orgazm Günü için bitkisel hap desteği
 Geri sayım başladı elinizi çabuk tutun
 Justin beni her halimle beğenir
 Britney için sular durulmuyor
 Basketçi sevgilisi şarkıcı oluyor
 Eski muhasebecisine dava açtı
 Yılbaşında ailesiyle
 Halk ne diyor?
RAHŞAN GÜLŞAN
Kenan Doğulu'yu da 301'le yargılayalım mı?
Hafta sonu...
ÖZAY ŞENDİR
Irkçılığa evet mi hayır mı?
Cumartesi ekinde Ayşe'nin...
ŞENGÜL BALIKSIRTI
Bir insan kaç kişilikle yaşar?
Ünlü bir kadın ya da...
SEDA KAYA GÜLER
İstediği gibi yaşadı
Yıllar önce onu tanıdığımda ben...
AYŞE TÜTER
Adı bende saklı
Karnabaharı yıkayın. Büyük bir tencerede...
20 yaşına kadar cep telefonundan kaçın!
20 yaşına kadar cep telefonundan kaçın!
Yeni ürünler her ne kadar elektromanyetik açıdan korunmalı olsa da...
Güçlü bir hafıza için havuç
Güçlü bir hafıza için havuç
Yediğiniz besinler; daha iyi öğrenmenize, dikkati toplamanıza ve...
Kim yalan söylüyor?
Kim yalan söylüyor?
Polemikleriyle ünlü köşe yazarı Ahmet Hakan'ın, modacı Zeynep Tunuslu...
Yakında düğün var!!!
Yakında düğün var!!!
Herkesi şaşkına çeviren merhum hayırsever Semiha Şakir'in torunu Dina...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.