kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hindi alışverişinin Kare As'ı
Hindi alışverişinin Kare As'ı
TOP 10

Hindi alışverişinin Kare As'ı

Hindi gibi hazırlanması ve pişmesi uzun zaman ve büyük emek isteyen özel lezzetler söz konusu olduğunda işi ehil ellere bırakmak iyi bir alternatif olabilir. Yılbaşında hindiyi pişmiş olarak satın almayı tercih edecekler için hindi alışverişinin Kare As'ını oluşturduk
Divan
Divan, Oğul Türkkan, Sevim Gökyıldız, Semih Somer, Ali Güven ve Fem Güçlütürk'ün favorilerinden. Divan grubu yılbaşı için özel, evlere sipariş alıyor. Erenköy, Ataşehir, Maslak Divan Pub'lar ve Bebek Divan Brasserie özel siparişle çalışıyor ve hindinizi eve teslim ediyor. Ataşehir Divan Pub Tel: (0216) 456 51 10 (Aldığı oy: 5)

Konyalı

Nevin Halıcı, Ali Güven ve Semih Somer'in ilk tercihlerinden biri olan Konyalı, geleneksel Türk mutfağı denildiğinde akla ilk gelen isimlerden. Uzun yıllar Sirkeci'de müşterilere sunulan mönüyü Kanyon'daki şubesine de taşıyan Konyalı'da, geleneksel yılbaşı hindisinin yanı sıra sütlü su böreği, acılı ezme, haydari, közleme patlıcan salata, zeytinyağlı lahana ve yaprak sarma ve tatlı olarak da portakallı baklava ve cevizli ev baklavası seçenekleri mevcut. Tel: (0212) 353 04 50 (Aldığı oy: 3)

The Marmara
Elif Edes, Fem Güçlütürk ve Esra Öz'ün hindi alışverişi için favori adresleri The Marmara. 'Özel Yılbaşı Paketi' hazırlayan The Marmara, bayram için de ayrıca program düzenlemiş. Tel: (0212) 251 46 96 (Aldığı oy: 3)

Hünkar

Geleneksel Türk mutfağına özgü yemekleriyle tanınan Hünkar, Fem Güçlütürk ve Ahmet Örs'ün hindi alışverişi için tercihlerinden. Etiler ve Nişantaşı'nda şubesi olan Hünkar'ın sahibi ve şefi Feridun Ügümü. Tel: (0212) 225 46 65 (Aldığı oy: 2)

Swissotel
Fem Güçlütürk'ün pişirilmiş hindi tercihlerinden biri olan Swissotel yılbaşı için dört değişik restoranı (Miyako Restoran, Chalet Restoran, Cafe Swiss ve Naz Restoran) ile Les Ambassadeur Bar'daki yeni yıl eğlenceleriyle program alternatifleri barındırıyor. Yine de hindisini evde yemeyi tercih edenler de düşünülmüş. Tel: (0212) 326 11 00 (Aldığı oy: 1)

Tribeca
Hindi alışverişi konusunda Esra Öz'ün tercihlerinden biri olan Tribeca, yılbaşı için özel bir set mönü hazırlanmış. 29 Aralık akşamına kadar tüm Tribeca'lardan sipariş verebilirsiniz ve 31 Aralık günü siparişinizi herhangi bir Tribeca şubesinden alabilirsiniz. Tribeca'nın Profilo, Akatlar, Yeniköy ve Nişantaşı'nda şubeleri var. Nişantaşı Şube Tel: (0212) 225 04 61(Aldığı oy: 1)

Kaburga Sofrası
Esra Öz'ün hindi alışverişi için tercih ettiği Kaburga Sofrası, yılbaşı ve Kurban bayramının bir araya geldiği bu yıl için 10-15 beş kişilik hindi dolması ve 20-30 kişilik kuzu alternatifli yılbaşı mönüleri hazırlamış. Tel: (0212) 532 73 73 (Aldığı oy: 1)

Rixos
Belek, Tekirova, Beldibi, Bodrum, Konya gibi birçok yerde konumlanmış olan Rixos, yılbaşı için hazır pişmiş hindi almak için bir adres. Lezzeti ve güvenilirliği ile Nevin Halıcı'nın favori adreslerinden biri. Tel: (0332) 221 50 00 (Aldığı oy: 1)

Antre Catering ve G House
Esra Öz'ün hindi alışverişi için tercihlerinden olan Antre yılbaşı için özel hazırlanan hindisiyle gelenekselleşmiş bir hizmet sunuyor. İç pilav ve parça hindinin yanı sıra çeşitli mezeleri de Antre'de bulmak mümkün. Tel: (0212) 292 89 72 (Aldığı oy: 1)

Set Kebap
Sevim Gökyıldız'ın favori adreslerinden olan Set Kebap, her çeşit kebabın yapıldığı bir restoran. Yılbaşı için özel olarak hindi de yapılacak olan mekan, 1978 yılından bu yana müşterilerine hizmet veriyor. Tel: (0212) 264 52 66 (Aldığı oy: 1)
DİĞER YAŞAM HABERLERİ
 2006'nın en kötüleri
 Bunları seviyoruz...
 Ayaklar önemli hastalıkların habercisi
 Dalgalar onlara vız geldi
 Yemek için yaşayanlara...
 Banyonuz tam takım olsun
 Kitabını CD'ye oku göremeyenler dinlesin
 Karnı zil çalanlara
 Altın Oda'nın saraylı havası
 Kadınlar da gün yapıyor
 Yeni sezonun gözdeleri
 Romantizm alev alsın
 2007'de trend 90'lar nostaljisi olacak
 Teknoloji engel tanımıyor
 Anılara açılan pencere
 Sony PSP gözünü kızlara dikti!
 Yürürken başınızı kaldırın, yeter!
 Sesinizle kendinizi tedavi edin
 Vanlı usta Adanalılara bile kebap yediriyor
    Yazarlar
    Alışveriş
  » Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
ATİLLA DORSAY
Mevlevi mutfağıyla bir gece
Yıllardır 17 Aralık'ta...
Ölmüş babasının cezası oğlundan isteniyor
Ölmüş babasının cezası oğlundan isteniyor
2004'te Almanya'da 5 kişiyi öldürüp Türkiye'ye kaçan Ali Göbelek,...
Sahte doktor uyuşturucu ticaretinden yakalandı
Sahte doktor uyuşturucu ticaretinden yakalandı
Van Emniyeti, İran'dan Van'a getirilen ve buradan Mersin ile...
Nâzım'ın dizelerindeki soykırım sansürlendi mi?
Ünlü şair Nâzım Hikmet'in Akşam Gezintisi şiirinin 5 dizesinde Ermeni...
El Kaide avukatı gözaltına alındı
"Terör örgütü El Kaide'nin üst düzey yöneticisi" olduğu gerekçesiyle...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.