kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Şu hayatta bir tek annem bana rakip yetiştirebilir!
Şu hayatta bir tek annem bana rakip yetiştirebilir!
O kişiye söylenecek tek sözde karşılarında beni bulurlar!
30 yıllık evliliğin bitmemesi gerek!
Kadınların kızması, aldatması, sevmesi erkeklere benzemez!

Şu hayatta bir tek annem bana rakip yetiştirebilir!

Setteki odasının duvarlarında renkli boyalarla Avşar Kuralları yazılı: Bu odada gülmek zorunludur, spor yap, sigara içme, günde 8 saat çalış, her gün bir iyilik yap! "Zehra'yla boyadık" diyor. Öğle yemeğini bekletiyor, uzun uzun konuşuyoruz. Yeni dizisinin misyonunu, hayatta bir tek annesini dinlediğini, şöhretli kadın sendromunu hiçbir zaman hayat arkadaşına yaşatmadığını anlatıyor ve son günlerde çok konuşulan magazin haberlerini yorumluyor. Hepsi bu röportajda!.

* Dizinin basın toplantısında, 'Sıradan, normal biriyle aşk yaşayabilirim, çok şükür param var' dediniz. Ciddi miydiniz?
Beraber olacağım kişinin şahsiyeti çok önemli benim için, kariyeri ve parası için hiç istemediğim biriyle beraber olmam; söylediğimin anlamı buydu.

* Erkeğin şöhretiyle kadın idare ediyor da, kadının şöhreti kendi halinde bir adama iyi gelmiyor Türkiye'de, ne dersiniz?

Evet, bunu kaldırabilecek erkek çok yok! Çünkü 'Hülya Avşar'ın sevgilisi' ya da 'Hülya Avşar'ın kocası' durumuna düşmek birçok erkeğin tepki göstereceği bir konu. Burada Kaya'nın hakkını yemek istemiyorum çünkü Kaya gerçekten bunu çok iyi toparladı, beni bu konuda hiç rahatsız etmedi. 'Hülya Avşar'ın eşi' dendiğinde tepki gösterdiğini görmedim. Özgüveni vardı. Ama eminim birçok insanda bu zorluğu yaşarım.

KAYA
SETİ BASMIŞTI


* Normal, sıradan biri size yaklaşabilir mi peki? İçini dökmeye cesaret edebilir mi?
Çok problem yaşanabiliyor. Ben bunu zaman zaman yaşadım. Evliliğimden önce de yaşadım, flört ettiğim dönemlerde de! Kaya'nın film setlerine gelip şalteri indirdiğini bilirim...

* Nasıl yani?
Bu bilinçli mi yapıldı bilmiyoruz tabii! Kaya'ya sorduğumda 'Bilerek yapmadım' dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum. 'Berlin in Berlin' filmini çekiyoruz bir apartmanın üst katında. Yeni flört ettiğimiz, Kaya'nın en kıskanç olduğu dönemler... Bir ara set karardı, ne olduğunu anlamadık. Baktık ayak sesi, Kaya çıkıyor yukarıya. Bayağı sinirli, sabah saat 3 olmuş, belli ki 'gidip sete bakayım' denmiş. Böyle şeyler yaşandı. Şimdi gülerek anlatıyorum ama o zaman çok sinirlenmiştim. Şunu söylemek istiyorum; özel duygularımı paylaştığım hiç kimseye, asla Hülya Avşar'lığımı, konumumu hissettirmem. Evdeki yardımcılarım bile çoğu zaman ünlü biri olduğumu unuturlar. Sonuçta o rahatlığı verdiğim için karşımdaki de olduğu gibi davranmalı. Komplekse girmezlerse, kendilerini bana ispat etmeye çalışmazlarsa o geçiş dönemini çok rahat atlatabilirler. Yapı olarak da buna çok müsait biriyim.

* Güçlü, yenilmeyen, yıkılmayan, bağımsız bir kadınsınız tamam da; dayandığınız, danıştığınız, akıl aldığınız kimse yok mu? Hülya Avşar kimi dinler?
Annem! Hayatımda tanıdığım en uyanık, en zeki, hisleri en kuvvetli kadın. Yani annem başkasının annesi de olsa aynı şeyi söylerdim. Bir tek onun söylediklerine kulak asıyorum. Çok enteresan bir kadındır! Mesela bir şey yapmaya karar verdim, döndüm arkamı gidiyorum ya; bir tane aksi söz söylesin, dinlemiyormuş gibi dururum ama günlerce onu düşünür sonunda onun söylediğini yaparım. Annem hep hayatı boyunca benimle ilgilendi. Bir başkasıyla ilgilense şimdi beni tek korkutan insan o olur! Annemin bana rakip yetiştirebileceğine kesin inanıyorum..

* Peki hayatınızda kimse olsun istemiyor mu anneniz? Mutlu olun, hayatı biriyle paylaşın, evlenin...
Annemin tek istediği şey var; beni gerçekten anlayabilecek, huzur verebilecek birinin karşıma çıkması. Ve çok enteresan, hiç olmadık insanların beni mutlu edebileceğini düşünüyor. Memurdur mesela, ressamdır, bir şeydir ama onu tanıyordur, 'işte sana böyle bir insan lazım' der. Olaylara bakışı çok farklı...

* Asıl mesele, sizin biriyle birlikte olmanız değil de, olmamanız galiba! Son dönemde adınız farklı isimlerle anıldı ama siz 'evet doğru' demediniz. Normalde olduğunuzdan daha mı az cesursunuz bu konuda?
Hiç ilgisi yok. Kadın-erkek beraberliği çok güzel bir şey ama öyle bir noktaya gelmişim ki kendimce; oturup sohbet edebileceğim, doğru kararlar verebilen birinin olması çok önemli. İkincisi, benim özel hayatımda yaşamak istediğim şeyler var. Sporum, seyahatlerim, arkadaşlarımla yemeğim, kendime ait öyle bir hayat kurmuşum ki...

FLÖRT ETTİĞİM VAR!

* Hayatınızda biri de olsa bunları yapabilirsiniz, yapıyordunuz...
Ama 13 seneden sonra yapmaya başladım! Yeni flört etmeye başyadığım birinin buna ne kadar anlayış göstereceğini bilemiyorum.

* Hülya Avşar'sınız siz!
Öyle değil işte! O zaman Hülya Avşar olamadığım için 'bu beni sıkar mı acaba?' diye düşünüyorum. Ve her şey bir tarafa, hayatımda birinin olmamasına gayret gösterme sebeplerimden biri de Zehra! Daha yeni yeni babasının başka biriyle birlikteliğine ve çocuk sahibi olmasını atlatıyor; birlikte atlatıyoruz bunu. Bir de annesi çıkmasın başına!

* Biri yok mu sahiden hayatınızda?
Flört ettiğim var tabii, yani platonik anlamda... Tabii ki kadınsal içgüdülerim her zaman ön plana çıkıyor. Dişi de bir kadın olduğumu biliyorum, o yüzden de flörtöz olduğum, hatta karar vermek istediğim belki de olması gereken biri var ama bu sayılan isimlerden biri mi, açıkçası emin değilim!

* Emin değilim derken?
Bu sağ gösterip sol çakmak gibi bir şey de olabilir. Aslında isimler de demesek buna! Bir-iki isim konuşuldu.

ŞİRİN SEVER

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Magazin dünyası hac yolunda
 Bu yıl en çok onlar şaşırttı
 En iyiler Rusya ve Mali'den geldi
 Hiltonlar iyice dağıttı
 Şu hayatta bir tek annem bana rakip yetiştirebilir!
 1 milyon YTL'lik dava anlaşmayla sonuçlandı
 'Güllü' ekibinin çöpşiş keyfi
 İlklere imza atan ünlüler ödül aldı
 Şeker hastası olma ihtimali çok yüksek
 Berivan'ı okurken başını bağladı
 The Guardian: Ayşe Tütüncü'ye dikkat!
 Şarkısı Oscar aday adayı
 Bullock yine güldürecek
 Baharat Kız Emma da evlat edinmeyi düşünüyor
 Doğu ve Batı'nın takıları bu adreste
 Dilek Hanif: Moda devi Galliano
 Halk ne diyor?
AYŞE ÖZYILMAZEL
Düşmeyen taç isteriz!
Allah rızası için biri şu kızları...
ÖZAY ŞENDİR
1 Ocak'lar ayrılık günlerine benzer
Süslenen vitrinler,...
AYŞE TÜTER
Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin
Taze...
40'lık gençlere gözlüğü attıran yeni ameliyatlar
40'lık gençlere gözlüğü attıran yeni ameliyatlar
Tıp dünyasının 'anti-aging' operasyonları dediği yeni teknikler yakın...
Meme kanseri belirti verir
Meme kanseri belirti verir
Gelişmiş ülkelerde kadın ölümlerine neden olan hastalıklarda ilk...
Her Türk kızının içinde biraz 'Asuman'lık vardır
Her Türk kızının içinde biraz 'Asuman'lık vardır
Bir Demet Tiyatro'nun Asuman'ı Deniz Özerman "Asuman, Mükremin'i...
Bentley'i Abacı aldı!
Bentley'i Abacı aldı!
Antik A.Ş.'nin sahibi Turgay Artam, merhum Doğan Gönül'ün yıllar...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.