kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kimsenin belden aşağısıyla ilgilenmiyorum
Kimsenin belden aşağısıyla ilgilenmiyorum
Güzel olanı ben de severim

Kimsenin belden aşağısıyla ilgilenmiyorum

"Deniz Akkaya 3 bin dolar eder ama Lerzan Mutlu benim paramla 3 bin dolar etmez" diyerek magazin gündemine oturan Yıldırım, sözlerine açıklık getirdi: İşadamları paralarını kullanarak toplumda ahlaksız imajı veriyor. Bunun yanlışlığını anlatmaya çalışıyorum. Yoksa kimsenin belden aşağısı ile ilgilenmiyorum.

Eski İTO Başkanı Mehmet Yıldırım açıklamalarıyla yine magazin gündeminde ilk sırada. Geçtiğimiz aylarda Deniz Akkaya'nın "Bir iş adamı bir haftalık aşk karşılığında 300 bin dolar teklif etti" demesine karşılık, "O kız değerini artırmak için yanlış taktik uyguluyor. İşadamı piyasa fiyatını iyi bilir kimseye değerinden fazla vermez" diyerek şimşekleri üzerine çeken Yıldırım, benzer bir olayla yine gazete manşetlerinde. Bu kez de Yıldırım'ın hedef aldığı isim Lerzan Mutlu... Birkaç hafta önce Mutlu; "Bir işadamı bana bir gece için 200 bin dolar verdi" diye bir açıklama yaptı. Yıldırım da bu söz üzerine esti savurdu: "Deniz Akkaya, 3 bin dolar eder demiştim ama Lerzan benim paramla 3 bin dolar bile etmez. Çünkü Akkaya kadar cazip bir hanım değil! Bu parayı Lerzan'a veriyorlarsa, işadamlarına güvenim sarsıldı!" Sözleri nedeniyle Yıldırım'a 100 milyarlık hakaret davası açan Deniz Akkaya'nın ardından Lerzan Mutlu da geçtiğimiz günlerde hukuki yollara başvurdu ve 150 bin YTL'lik tazminat talebinde bulundu. Kimse için fiyat belirlemediğini, sadece gerçekleri gösterdiğini söyleyen Yıldırım'la yaptığı açıklamaların nedenlerini konuştuk.

KÖTÜ ÖRNEKLER VAR

* Neden bu tarz açıklamalar yapıyorsunuz? Ben doğruları savunuyorum. Kimse için fiyat belirlemiyorum. Bu bayanların kendi fiyatlarını belirlemesi bence çok kötü. Bunlar toplumda hoş karşılanmadığı için tepki gösteriyorum. Bir kere toplumda sermaye düşmanlığı yaratılıyor. İş dünyasına yönelik kin, nefret oluşuyor. Hele 30 yaş grubunun altında olan bir toplumda bu gibi sansasyonel açıklamalar kötü anlaşılıyor. Birçok işadamı 3-5 kuruş için öldürülüyor. Ben, toplumu bu şekilde belirli yerlere odaklamanın yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Toplumun önündeki insanlar daha duyarlı olmalı. Bu bayanlar kendilerine böyle teklifler sunan insanları mahkemeye verseler çok daha onurlu bir davranış sergilemiş olacaklar. İşadamlarına paralarını kullanarak toplumda ahlaksız imajı vermenin yanlışlığını anlatmaya çalışıyorum. Yoksa kimsenin belden aşağısı ile ilgilendiğim yok! Bana ne, kim ne verirse verir! Birileri konuşuyor herkes zan altında kalıyor. Bütün iş dünyası böyle sanılıyor. Bu beni rahatsız ediyor. Yoksa hiç kimseye değer biçtiğim yok.

* 'Lerzan Mutlu 3 bin dolar etmez' dediniz... Ama bu şekilde açıklama yapan bayan, benim için beş kuruş etmez. Yani olaya bu şekilde bakmak lazım.

* Bir dizide gecelik ilişki için kadına 300 bin dolar teklif eden bir işadamı var... Bakın bu gayri ahlaki durum, dizilere bile yansıdı. İş dünyasını bu kadar indirgemeye kimsenin hakkı yok. Bu diziyi yapan da bir işadamı. İş dünyasına, kendi kendine sermaye düşmanlığı yaratıyor. Toplum bu kadar rahat değil. Toplumda akşamları aç yatan, çocuğunu okula gönderemeyen insanlar var. Sokakta yatan onbinlerce çocuk var. Böyle bir toplumda bir işadamının bir gece için, '100 bin ya da 300 bin dolar veriyorum' demesi kötü. İnsanlar ciddiye alıyor.

NİKAH GEREKMİYOR

* Sizin çevrenizde bir gece için bu paraları veren işadamı arkadaşlarınız var mı? Tek gecelik olması mümkün değil ama insan sevmiştir, gönlünde yer etmiştir, arkadaşlık etmiştir ona milyon dolar da harcar. Bakın bu ikisini birbirinden ayırmak gerekiyor. Sonuçta bir kişi eşine de o paraları harcıyor. Mutlaka nikahlı olması da gerekmiyor. Benim ahlaksız gördüğüm tarafı, 'Al bu parayı, ben seninle bir gece kalayım' durumu... Bunlar gerçekte olan şeyler değil. Ben işadamlarının avukatlığını yapmıyorum. Ama genelleme yapılıyor. Ben ona karşıyım. O zaman bu işi yapanları mahkemeye verin diyorum.

* Siz de bir gün böyle bir gece geçirmek isteseniz... Öyle bir durum olmaz! Bu uzun vadelidir. Çok harcarsın, çok daha fazla harcarsın. Öyle bedelleri veriyorsan gönlün var demektir. Mal satın alır gibi ne karşı tarafı ne de kendini bu duruma düşürmeye gerek yok.

ESİN ÖVET MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Kayahan'ın yaptığı üzücü!
 Fiziki yaşantım romantizme uygun değil
 Kimsenin belden aşağısıyla ilgilenmiyorum
 Anne olma hayali başka bahara kaldı
 Hollywood oyuncu seçiminde ırk ve cinsiyet ayrımı yapıyor
 Sinemanın emektarlarına emeklilik şansı
HAKAN & UTKU
Kurtar bizi Papa!
Yahu meğer Papa ne şirin, ne tatlı...
SEDA KAYA GÜLER
Her kadına bir Tuna!
Çarşamba sabahı sevgili Fatih...
İpliklerle gelen gençlik
İpliklerle gelen gençlik
Özel ipliklerle yüzün veya vücudun gevşeyen bölgelerinin asılması ya...
Sorularınız...
Sorularınız...
Öncelikle geçen haftaki Botulinum toksini yazınızdan dolayı...
Sosyeteyi ıstakoza boğdu!
Sosyeteyi ıstakoza boğdu!
Sema Çelebi sahibi olduğu 'Lobster Plus' şirketinin birinci yıldönümü...
Oscar ihtişamı!
Oscar ihtişamı!
Moda Polisi
İncecik fiziği ve giydiği cesur kıyafetleri ile her...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.