kapat
   
02 Aralık 2006 Cumartesi
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bu haberi dinle
Günün içinden

Serhat'a yeşil ışık
Anderlecht t eknik Direktörü Frank Vercauteren, Serhat Akın krizine el koyarak, "Serhat 10 gün boyunca tedavi görmek için Almanya'ya gitti. Orada koşu yaparken yeniden sakatlandığını öğrendim, ancak Serhat bu hafta sonu dönünce yeniden kendisiyle ciddi ciddi konuşacağım. Serhat'ın bu sezon arası gitmesini istemiyorum" diye konuştu. Serhat ile görüştükten sonra bu konunun kesinlik kazanacağını kaydeden teknik adam, "Serhat'ın liflerinde su toplanması tespit edildiğini öğrendim. Bu da yeniden araştırılacak" diye konuştu.

Alpella-Beşiktaş
Beko Basketbol Ligi'nde bugün 6 maç var. Ligin en genç takımı olan Alpella, Beşiktaş Cola Turka ile 15.00'de Caferağa Spor Salonu'nda karşılaşıyor. Lider Türk Telekom ise 16.30'da Ankara Atatürk Spor Salonu'nda Beykoz'u ağırlayacak. Efes Pilsen ise 15.00'de Abdi İpekçi'de Darüşşafaka karşısına çıkacak. Diğer maçlar: (16.00) Pınar Karşıyaka-Banvit, (17.00) Tofaş-Mersin BŞB, Tekel-CASA TED Kolejliler.

Daum gibisi yok
Köln Kulübü'nün Başkanı Wolfgang Overath, Almanya'da Christoph Daum ile kıyaslanacak teknik adamın olmadığını söyledi. Overath, RPR 1 adlı radyoya yaptığı açıklamada, "Vizyonumuz, 1. ligde en ön sıralarda yer almak. Daum da bunun için gerekli vasıflara sahip. Ayrıca Daum için borç yapmayacağız. Menajer Michael Meier'in, borç yapan kötü kişi olarak gösterilmesine izin vermeyeceğim" şeklinde konuştu.

İstanbul BLD şampiyon
Arçelik Voleybol Turnuvası'nda birinciliği, İstanbul Büyükşehir Belediyespor kazandı. Turnuvanın son gününde İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş'ı 3-0 yendi ve tüm maçlarını kazanarak turnuvanın birincisi oldu. Galatasaray'ı 3-1 yenen evsahibi Arçelik de ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırayı Beşiktaş, dördüncülüğü Galatasaray aldı.

Golfte büyük fırsat
Omega Masters Golf Turnuvası bugün İstanbul'da yapılacak.Kemer Golf&Country Club'da gerçekleştirilecek turnuvaya 50 amatör ve profesyonel golfçü katılacak. Yıl boyunca Kemer Golf&Country Club'da turnuvalara katılarak birincilik elde eden golfçülerin yarışacağı turnuvanın birincisi, 2007'de İsviçre Crans-Montana'da düzenlenecek OMEGA Pro-Am Turnuvası'nda profesyonellerle golf oynayacak.

Beckham takım alıyor
İspanya'nın Real Madrid Kulübü'nde forma giyen medyatik İngiliz futbolcu David Beckham'ın kendisini transfer etmek isteyen ABD futbol kulüplerinden Los Angeles Galaxy'i satın almaya çalıştığı ileri sürüldü. Kaliforniya'nın günlük ''La Opinion'' gazetesinde yer alan haberde, Beckham'ın İngiltere'nin Manchester United Kulübü'nün sahibi Malcolm Glazer ile ortak olarak Los Angeles Galaxy'i alma çalışmaları yaptığı iddia edildi. Verilen bilgilerde, Beckham ve Glazer'in Los Angeles Galaxy takımının da bağlı olduğu Anschutz grubunu satın almak için ortak olarak toplam 20 milyon dolarlık bir teklif götürmeyi planladıkları kaydedildi..

Taraftara yasak geldi
Türk Lig A'da yarın oynanacak Samsunspor- Malatyaspor maçı öncesi, iki kulüp yöneticileri deplasmana taraftar götürülmemesine karar verdi. Samsunspor Basın Sözcüsü Cevat Öncü, "Yarınki maça Malatyaspor taraftarı giremeyecek. Ligin ikinci yarısında oynanacak karşılaşmaya da Samsunspor taraftarı gitmeyecektir. Taraftarlarımızın duruma uygun davranmalarını bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

Selçuk, Oyak'ı geçti
Beko Basketbol Ligi'nde Selçuk Üniversitesi, Oyak Renault'u 93-85 yendi. Konuk ekip Oyak ilk yarı iyi bir oyun ortaya koyarken, devreyi 46- 39 önde kapattı. İkinci yarı oyuna ağırlığını koyan ev sahibi takım Hawkins ve Dixon'ın etkili oyunu ile 70-60 öne geçti. Son periyotta Boddicker ile üst üstte sayılar bulan Konya temsilcisi sahadan 93-85 galip ayrıldı. Oyak Renault'ta Bennet attığı 23 sayı ile sahanın en skorer ismi oldu.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Benim maçım geldi
 Favori Fenerbahçe
 En büyük derbi
 Malup Doğan-lar
 Ümidimiz sürüyor
 Kilit golcü Ümit Karan
 Tek rakibi kendisi
 Salon skandalı
 Kobe Bryant ateş gibi
 Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı
 Süper Kraliçeler
 Ambulans 45 dakikada geldi
 Özgen yarı finalde gitti
 Voleybolda derbi günü
 NBA'den konuk geliyor
 Tigana bunalımda!
 Kayseri-Denizli
 Konya-Çaykur Rize
 Sivas-Ankaragücü
 Canaydın yöneticileri şimdilik (!) durdurdu
 Türkiye, UEFA'da İLK 15'TE KALDI
 Demokrasi ile çözülsün
 Hentbolda güldük
 Oskay'a hakaret davası!
AHMET ÇAKAR
Cebini açma Dereli
Son yılların potansiyel olarak en...
İSKENDER GÜNEN
Çağdışı futbol...
Trabzonspor için ne yazılabilir ne...
Kalbim İstanbul'da
Kalbim İstanbul'da
Papa 16. Benedict ziyaretinin son gününde Harbiye St. Esprit...
Tarikat evinde iki intihar
Tarikat evinde iki intihar
K.Maraş'ta 'Tufancılar' tarikatının şeyhi Emin Özdemir, önceki gece...
Basketbolcu sevgilisiyle nişanlandı
Basketbolcu sevgilisiyle nişanlandı
BEĞENİYLE izlenen "Umutsuz Ev Kadınları" dizisinin yıldızı Eva...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu