kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Beni annem gibi seven birini bulmak istiyorum!
Beni annem gibi seven birini bulmak istiyorum!
Bıkkın değil ama yorgunum...
Aynada kendimi beğeniyorum

Beni annem gibi seven birini bulmak istiyorum!

Genç kızların sevgilisi Emrah, kendisinin 'zor' bir insan olduğunu söylüyor: Biten ilişkilerimde bütün suçu karşı tarafa yüklememek gerekir. Ben de 'ha tamam' denecek bir adam değilim. Beraber olacağım insanın beni anlaması, şifremi çözmesi lazım.

Yakında 36 yaşına basacak olan bir dönemin 'küçük' yıldızı Emrah, yaptığı yatırımlarla son günlerde sık sık gündeme geliyor. 23 yıldan beri çalıştığını ve çok yorulduğunu söyleyen Emrah, hayatta en iyi arkadaşının annesi olduğunu belirterek, "O benim her şeyim. Beni onun kadar seven birini arıyor olabilirim. Şifremi çözecek birini özlüyorum" dedi. Yakında eski şarkılarını toplayacağı bir albüm çıkarmaya hazırlanan şarkıcıyla, müzik ve ilişkiler üzerine konuştuk.

* Polat Residance'ın altındaki spor salonuna 2.5 milyon dolar yatırmanız ve işletmeciliğini üstlenmeniz çok konuşuldu. Ayrıca 150 tane eviniz olduğu söyleniyor... Kendime göre yatırımlarım var ama bu benim özelim ve söylenmemesini tercih ederim. 23 yıldır çalışıyorum ve bu süreçte kazancımı değerlendiriyorum. Başka iş alanlarına da yatırım yapabilirim.

* Spor salonu işletmeciliğinin dışında müziğe yönelik yeni projeleriniz var mı? Bir 'best of' albümü hazırlığı içindeyim. Hit olmuş şarkılarımı böyle bir albümde toplamayı düşünüyoruz. 10-15 şarkı olacak. Onları tekrar aranje edip, yeni baştan okuyacağız. 23 yıldır yaptığım en güzel şarkılar bu projede toplanacak. O şarkıları bilmeyen insanlar da tanımış olacak.

* Şarkılarınızı çok fazla değiştirmezsiniz herhalde... Şarkının duygusu bozmayacağız ama yeni teknolojiye göre aranjeleri yeniden biçimlendireceğiz.

23 YILIN ÖZETİ

* 23 yılınızın bir özeti olacak galiba bu albüm... Evet ben de öyle düşünüyorum. 1985'ten 2006'ya kadar yaptıklarımın bir özeti olacak. 'İşte Unutabilsem', 'Belalım', 'Ayrılamam', 'Boynu Bükükler', 'Acıların Çocuğu' gibi döneme damgasını vuran şarkılar yer alacak.

* O dönemin acıları ve sevinçlerini yansıtıp, çocuk yaşta şöhret oldunuz. Acı ve hüzün dendiği zaman sizin adınız gelirdi akıllara. Ama şimdi karşımızda çağa ayak uydurabilen bir Emrah var. Bu değişimi anlatır mısın? Büyüdüm artık tabii! Ocakta 36 yaşına giriyorum. Eski filmlerime baktığım zaman şaşırıyorum; o dönemde o çocuğun başarıyı elde etmesi çok enteresan. Kısa başarılar olabilir ama insanın sürekliliği çok önemli. Mesela; zamana ne kadar ayak uydurup, değişimi ne kadar doğru aldığınızla ilgili... Başarı biraz da ileriyi görebilmek ve ileriye dönük çalışmaları hissedebilmektir.

YALNIZLIĞI SEVİYORUM

* Çocuk yaşta olmanıza rağmen bilinçli bir strateji mi uyguluyordunuz? Çok bilinçli olduğumu söyleyemem. 18 yaşından itibaren kendimi anladım. O yaştan sonra kendi kararlarımı vermeye başladım. Çocuk yaşta kararları ben veremiyordum, büyüklerim imza atıyordu. Yalnızlıkla dostluğum o yıllarda başladı.

* Yalnızlığı çok sevdiğinizi sık sık söylüyorsunuz. Yalnızken neler yaparsınız? Spor yapıyorum. Evde film izlerim, ev hayatını çok severim. Hafta sonları ailemle birlikte yaptığımız kahvaltılar çok keyifli olur. Arkadaşlarım gelir, ben onlara giderim. Geceleri pek gezmem...

* Yakın arkadaşlarınız sanat camiasından mı? Arkadaş çevremi farklı insanlardan kurdum. Güvendiğim insanlardır onlar! İnsan güvendiği insanı çok sever. O yüzden annemi de çok seviyorum.

* Sanat dünyasında anne-oğul ilişkisinin en iyi örneğisiniz zaten... Babam ben 1.5 yaşındayken öldü ve biz annemle tek başımıza kaldık. O benim hem annem, hem babam, hem de her şeyim oldu. Biz çok iyi arkadaşız onunla. Beni çok zor şartlarda büyüttü ve birlikte bugünkü halimize şükrediyoruz. Onun hayır duasını almak benim için çok önemlidir.

ŞİFREMİ ÇÖZMESİ GEREKİR

* Uzun zamandan beri annenizle yaşıyorsunuz. Evlenmek istediğinizde annenizin tepkisi ne olur? Annem, benim ona olan sevgimin ve ilgimin değişmeyeceğini çok iyi bilir. Hayatımda biri olsa da onunla olan bağım çok farklı. Benim annem başkadır!

* Acaba anneniz gibi birini bulamadığınız için mi evlenmiyorsunuz? (Gülüyor) Evet; zihnimde o tür bir şey geliştirmiş olabilirim. Annem kadar bana ilgi gösterecek, bana menfaatsizce sarılacak birini düşünüyor olabilirim aslında! Beraber olduğum insan beni annem gibi sevsin istiyorum. Zaman zaman birlikteliklerimde ayrıldık yaşadığımda; sebep başka birşey olabiliyor ama sebep aslında bu da olabilir. Yani ben ona güvenmek istiyorum ve beni annem kadar sevsin istiyorum. Ben kendi dünyamda özgürce yaşıyorum ve yalnızlığı seviyorum. Bir kız arkadaşım olsa; sorumluluklarım olacak. Beni anlaması, çözmesi lazım. Çözerse problem yok ama çok yan yana olur muyuz, sıkılır mıyız bilemiyorum.

KOLAY BİR ADAM DEĞİLİM


* Bir kadınla birlikte 30 yıl geçiremeyeceğinizi mi söylüyorsunuz? Hayat arkadaşı olarak seçeceğim insanın beni sevmesini isterim ama ben de çok kolay biri değilim. Biten ilişkilerimde problem, sadece karşı tarafta değildir. Açık yüreklilikle söyleyeyim ki; ben de 'ha tamam' denecek biri değilim. Benim kendime göre bir sistemim var. Hayatımda yer alacak insana o sistem içinde bir yer açmak için uğraşmam gerekir. Bunlar çok zor değil aslında... Akıllı ve zeki birisi çözebilir.

* Bugüne kadar kimse çözemedi sizi o zaman? Çözdü de, ben mi görmedim bilemiyorum. Belli bir yaştan sonra çok zor beğeniyor insan.

* Sizi heyecanladıran ve şifrenizi çözmeye çalışan biri var mı şu sıralar? Var. Yani beni çözmeye çalışanlar var. Ama şu anda kafam tam olarak bir ilişkiye hazır değil. Aniden birinin karşıma çıkacağını ve onunla iyi bir ilişki yaşayacağımı düşünüyorum.

ÖZLEM AVCI - MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bu zeka bir bende bir de Demirel'de var!
 Cüneyt Arkın AKP'lilerle dertleşti
 Beni annem gibi seven birini bulmak istiyorum!
 Doğulu kadın kafasını bile kaldıramıyor
 Ticari müziğe meydan okuyorum
 'Altın Ateş' gecesinde ithal DJ'li eğlence
 Cosmogirl her gün Trendshow'da!
 Nilüfer: Hukuki süreç hâlâ sürüyor
 Ferhat Göçer'den çocuklara destek
 Katliam asıl şimdi başlıyor
 Hiçbir zorluk onu yıldırmıyor
 Sinemayı çok sevdi
 Hollywood'un en çok kazanan ismi Nicole oldu
 İngiltere'den ev aldılar
 Halk ne diyor?
AYŞE ÖZYILMAZEL
Biraz espri anlayışı lütfen!
Gün geçmiyor ki birileri...
ÖZAY ŞENDİR
Maraba Televole ve Papa
Papa 16. Benediktus'un...
ŞENGÜL BALIKSIRTI
Hayat kader mi yoksa seçimler mi?
Biri sizi seviyor. Çok...
AYŞE TÜTER
Sarığı burma
Yumurtayı, yağı ve sütü bir kapta...
Sporun yerini tutan bir kalpilacı icat edilmedi
Sporun yerini tutan bir kalpilacı icat edilmedi
Haftada üç gün 20 dakika yürüyerek kalp krizi riskini yüzde 50,...
Cinsel güce çilek dopingi
Cinsel güce çilek dopingi
Cinsel performansınızdan memnun değilseniz bir de yediklerinizi...
Bükreş'in kralı!
Bükreş'in kralı!
Finansbank'ın yüzde 46 hissesini 2.8 milyar dolara Yunan Bankası...
İlk kez milli olacak!!!
İlk kez milli olacak!!!
Birçok ünlünün evine ve ünlü mekanların dekorasyonuna imza atan Toner...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.