kapat
   
30 Kasım 2006 Perşembe
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün içinden

Zenga'dan ilginç iddialar
Gaziantepspor'un italyan teknik direktörü Walter Zenga, Kayserispor yenilgisini hakeme bağlayarak, "Hakemin yönetim şekli rakipten yana olduğu için işimiz daha da zordu. Nigris sakatlandı, Diawara kırmızı kart gördü. Kötü gidiş için futbolcular gibi teknik heyete ceza verilmesi de normal. Başkan ile görüştüm, 17 Aralık'ta tekrar görüşeceğiz. 30 yıldır futbolun içindeyim. Sorunları biliyorum. İlginç şeyler ortaya çıkarttım ama bir isim vermem sözkonusu olamaz ama görevini yapamayan futbolcular var" dedi.

Daum, Köln'e hayat verdi
Köln forması giyen Alpay Özalan, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, "Bu sezon Birinci Lig'e yükseleceğiz. Gelecek yıl da Şampiyonlar Ligi sıralaması için mücadele edeceğiz. Christoph Daum Köln'e hayat öpücüğü verdi" dedi. Öte yandan Daum'un, takımla daha sakin çalışabilmek için, pazartesi günü Duisburg'la yapacakları maça kadar antrenmanların 5 tanesini taraftara kapattı.

Atilla Örsel bir daha
Cimnastik Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu'nda, Atilla Örsel yeniden başkanlığa seçildi. Sürmeli Otel'de yapılan genel kurula, 127 delegeden 121'i katılırken, oyların 65'ini alan Atilla Örsel yeniden başkanlığa seçildi. Diğer aday Turgay Kalemci ise 56 oyda kaldı.

Tenis'e merhaba

Türkiye'de giderek çoğalan tenisseverlerin başucu dergisi olmayı amaçlayan Tenis Dünyası piyasaya çıktı. Sportif Yayıncılık tarafından yayınlanan derginin ilk sayısında tenisi bırakan efsanevi sporcu Andre Agassi ile ilgili geniş bir dosya, ATP ve WTA turnuvalarından haberler, Pemra Özgen ve Mahmut Naibi ile söyleşiler yer alıyor. Dergide ayrıca tüm ATP ve WTA turnuvalarının geniş tabloları, istatistikler ve sıralamalar da bulunuyor.

Boluspor garantiledi
Lig B 3. Grup'ta 17. hafta maçları dün oynandı. Lider Boluspor, Maltepe'yi deplasmanda 4-1 yenerek Yükselme Grubu'na kalmayı garantiledi. Diğer sonuçlar:Kartalspor-Zeytinburnuspor: 1-0, Keçiörengücü-Darıca GB: 2-1, Çankırı Belediye- Karabükspor: 1-0, Gebzespor-Pendikspor: 1-1.

Fenerbahçe İtalya'da
ULEB Avruap Ligi'nde Fenerbahçe Ülker, C Grubu'ndaki 6. maçında bugün deplasmanda İtalya'nın Eldo Basket Napoli takımıyla karşılaşacak. Napoli kentinde 21.45'te başlayacak maç SkyTürk'ten naklen yayınlanacak. Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı da FIBA Avrupa Ligi C Grubu'nda 5. maçında, grup lideri İspanyol Ros Casares takımıyla 19.30'da Caferağa Spor Salonu'nda karşılaşacak. Maç FB TV'den yayınlanacak. FIBA Cup'ta B Grubu'nda Beşiktaş Cola Turka, Akatlar'da Rumen Olimpia Bükreş'i ağırlayacak.

Erciyes'te kavga zamanı
Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Erciyesspor'un idmanında yumruklar konuştu. Birbirlerine sert giren Yalçın ve Djaloviç'in tartışması kavgaya döndü. Yalçın; Djaloviç'e önce kafa attı, ardından kavgayı ayırmaya çalışan arkadaşlarının arasından yumruk salladı. Çılgına dönen Djaloviç de Yalçın'a saldırınca gerginlik büyüdü. Teknik direktör Lorant, iki futbolcudan sahayı terk etmelerini istedi. Sahadan çıkarken Djaloviç'in Yalçın'a eliyle işaret yaptığını gören Alman teknik adam bu oyuncuya, "Bir kelime daha edersen ülkene uçak bileti al" diye bağırdı.

Almanya köşe oldu
Geçtiğimiz yaz düzenlenen Dünya Kupası, ev sahibi Almanya'nın kasasını doldurdu. Organizasyon sonucu 135 milyon euro kar elde edildi. Vergilerin ve FIFA'ya ödenen 40 milyon euro'luk payın ardından Alman Futbol Federasyonu'na kalan net para 56.5 milyon euro oldu. Paranın yarısı Alman Birinci Lig kulüplerine dağıtılacak.

Hakkinen F1'e dönüyor!
Formula1'de iki kez dünya şampiyonu olan Fin pilot Mika Hakkinen, yeniden pistlere iniyor. 2001 yılında yaarışlara veda eden 38 yaşındaki pilot, bugün McLaren'in yeni aracıyla Barcelona'da test sürüşüne katılacak. McLaren firması, "Hakkinen'in çapında ve kalitesinde bir sürücüyle yapacağımız testler 2007 sezonunda bize büyük avantaj sağlayacak" açıklamasını yaptı.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 UEFA'ya kanat açtı...: 2-1
 Devlet el koysun
 'Şike var' kanaatindeyim
 Runje klasiği
 Hayati bir test
 Arda'ya psikolog şart
 Trabzon, Bursa'ya Riva'da hazırlanıyor
 Olimpik rezalet!
 Efes rotayı şaşırdı: 72-74
 Eczacıbaşı Avrupa seferine iyi başladı
 İşte hentbolun 5 bayan lejyoneri
 Bandırma'yı Perry sırtladı
 Gol sevinci öldürdü
 A.Gücü'ne saha kapama
 Katolik nikâhı şimdi kıyılmalı
 Sokaktan şampiyonluğa
LEVENT TÜZEMEN
Tigana dersine çalışmış
Beşiktaş ilikleri donduran bir...
KAZIM KANAT
Avukatıma danışacağım!
Mösyö Kürdan'ın iki transferini,...
VEDAT BAYRAM
Kaset ve Kur'an
Biz Türkler'in gelenek ya da geçmişine...
Prof. Dr. AYDIN AYAYDIN
Türk futboluna zarar verenler futbola yön...
Papa: Türkleri seviyorum
Papa: Türkleri seviyorum
Meryemana'daki ayini yöneten Papa sözlerine Türkçe başladı Türkçe...
Papa Türkiye'nin AB kampanyasını kutsadı
Papa Türkiye'nin AB kampanyasını kutsadı
Papa 16. Benedict'in Türkiye ziyareti İngiltere basınında geniş yer...
Hepsi örgü işi
Hepsi örgü işi
İspanya'da düzenlenen moda haftasında tasarımlarını sergileyen...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu