kapat
   
24 Kasım 2006 Cuma
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün içinden

Kanal 1'de özel dosyalar
Kanal 1'in etkili spor programı Lig De Lig, bu hafta F.Bahçe ve G.Saray dosyalarını açıyor. Süper Lig'de gelecek hafta karşı karşıya gelecek olan iki devin hafta sonu oynayacakları maçların ardından Pazar akşamı ekrana gelecek olan programda iki büyükte son günlerde yaşanan çarpıcı olaylar özel dosyalar halinde ele alınacak. Gökhan Telkenar'ın sunduğu programda Selçuk Yula, Ümit Aktan, İlhami Şarkan, Serdar Çakır ve Halil Özer de yorumlarıyla yer alacak.

Batista Mertol olacak!
Konyaspor, Brezilyalı futbolcusu Batista'nın Türk vatandaşlığına geçmesi için başvuruda bulundu. Resmi işlemlerin hızlandırılması için çalıştıklarını belirten basın sözcüsü Memduh Oğuz, "8-10 gün içinde Türk vatandaşlığına geçmesini sağlayacağız. Böylece bir yabancı kontenjanımız açılmış olacak" dedi. Batista, Türk olduğunda teknik direktör Nurullah Sağlam'ın oğlunun ismi olan Mertol adını alacağını söyledi.

G.Saray, Kaf Kaf'ı ağırlıyor
Beko Basketbol Ligi'nde 8. hafta maçları bugün Konya ve İstanbul'da yapılacak iki maçla başlayacak. Galatasaray Cafe Crown, NTV'den naklen yayınlanacak saat 20.00'deki maçta Ahmet Cömert Spor Salonu'nda Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak. Konya'da 17.00'de Selçuk Üniversitesi, Alpella'yı ağırlayacak.

Anelka'ya Lyon talip
Fenerbahçe'den ayrılarak İngiltere'nin Bolton takımına transfer olan, ancak 10 maçta golle tanışamayan Nicolas Anelka'ya Fransız Lyon kulübü talip oldu. Fransa birinci liginde açık puan farkıyla lider durumda bulunan Lyon'un başkanı Aulas, "Ocak ayında Anelka'yı transfer etmeyi düşünüyoruz" açıklamasını yaptı. Bolton Teknik Direktörü Sam Allardyce ise Anelka'yı satmayı düşünmediklerini söyledi.

Gökhan, Kayseri'de kaldı
Kayserispor transferin gözdesiolan milli golcüsünün sözleşmesini bir yıl daha uzattı. 2009'a kadar sarı-kırmızılı formayı giyecek olan Gökhan, "Kayseri'yi seviyorum ve kaldığım için mutluyum" dedi. Yıldız futbolcuya bazı Avrupa kulüplerinden transfer teklifleri geldiği, ancak kulübünde kalmak isteyen Gökhan'a yönetimin hemen sözleşme yaptığı bildirildi.

İsviçre, FIFA'yı reddetti
İsviçre hükümeti, UEFA'nın korsan pazarlamaya karşı mücadele için yasa çıkarılması isteğini reddetti. 2008 Avrupa Şampiyonası'na resmi sponsor olan şirketler haricinde, şampiyonanın logosunu kullanarak yapılacak yetkisiz reklamların önüne geçmek isteyen UEFA, İsviçre hükümetinden konuyla ilgili bir yasa çıkarması talebinde bulunmuştu. Tages-Anzeiger gazetesinin haberine göre, İsviçre'nin halen geçerli olan sponsor yasasıyla devam edeceği, şampiyonada yetkisiz reklam alınmasını yasaklamayacağı bildirildi.

Yılın atı Kafkaslı oldu
Sakatlığı nedeniyle 2004 yılındaki tay satışlarında alıcı bulmakta zorlanan Arap atı Kafkaslı'nın koşma inadı, Dünya Arap Atı Organizasyonu tarafından "Türkiye'de Yılın Atı" ödülü ile takdir edildi. Remazan Kaya'nın damızlık yapma düşüncesiyle satın alınan Kafkaslı, iyileşerek bugüne kadar katıldığı 49 yarışta 29 birincilik alarak sahibine 2 milyon 903 bin YTL ödül kazandırdı. Dünya Arap Atı Organizasyonu'nun (WAHO), "Türkiye'de Yılın Atı" seçtiği Kafkaslı'nın sahibi ve yetiştiricisine pazar günü Veliefendi Hipodromu'nda ödülleri verilecek.

Denizli'ye durdurma
Profesyonel Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe maçındaki kötü tezahürat nedeniyle Denizlispor'a verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası için Tahkim Kurulu yürütmeyi durdurma kararı aldı. Bazı taraftarlar için savcılığa suç duyurusunda bulunulması nedeniyle, Tahkim soruşturma sonuçlanana kadar cezayı durdurdu. Bu haftaki Denizli- Ankaraspor maçına seyirci alınabilecek.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Ne mutlu seni sevene 3-0
 Kezman farkı
 Böyle oynayın yeter
 Avrupa özürlü
 Ronaldinho gibi olmalı!
 'Psikolojik destek gerek'
 Olağanüstü hal!
 Trabzon'da para krizi
 Gençlere yazık oldu
 Demirlek tepkisi
 Bravo Hasibe
 9 gol boşa gitti
 Fener'e ihraç yok
 Dimitar Berbatov Bayer'e acımadı
 FIFA İran'ı ihraç etti!
 Efes Pilsen'den periyot rekoru
 Mehmet Okur tutulmuyor
 İsrail'de Türk gecesi
 Türk Telekom zirvede
 Lider Sarıyer'e İnegöl'de çelme
ÖMER ÜRÜNDÜL
İlk defa takım oyunu
Grubun en güçlü takımı Palermo'nun...
GÜRCAN BİLGİÇ
Bu mudur? Budur...
Fenerbahçe sadece tribünlerde değil,...
SERDAR ALİ ÇELİKLER
Gökçek: Doğan yalan söylüyor
Ankara Büyükşehir Belediye...
KAZIM KANAT
Çıldırtan yorumcular!
KAMU VİCDANI Okuruna ve...
Kurtlar Vadisi'nde öğretmen olmak
Kurtlar Vadisi'nde öğretmen olmak
Öğrenciler mafya hayatına özeniyor
Bugün 24 Kasım...
Valiler Mercedes sever
Valiler Mercedes sever
Türkiye'de her valiye yaklaşık 3 araç düşüyor. Valilerin tercihi son...
İngilizlere Hint asıllı kraliçe!
İngilizlere Hint asıllı kraliçe!
İngiltere'de güzellik kraliçesi seçilen Danielle Lloyd'un tacı,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu