kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
En 'seksi' öneriler
En 'seksi' öneriler

Kruvaze bir gömlek, sırtı açık bir bluz ya da kırmızı rujun sizi mini bir etekten daha seksi göstereceğini biliyor musunuz? İşte bakışları üzerinize toplayacak en seksi 10 kural
Hangi kadın seksi görünmek istemez ki? Salona girdiğinde tüm bakışları üzerine çevirmek, hayranlıkla baştan aşağıya süzülmek, her kadının hoşuna gider. Tabii tüm bunları aşırıya kaçmadan, açılıp saçılmadan yapmak gerekir. Seksi olmak için minicik bir etek giymenize, gömleğinizin düğmelerini olabildiğince açmanıza ya da 'transparan' kozunu kullanmanıza gerek yok. Kıyafetinizde farkına varmadığınız ufak ayrıntılar ya da bir aksesuar bile bazen sizi seksi göstermek için yeterli olur. İşte dekolteye gerek duymadan, cazibeli ve seksi görünmenin yolları...

1- Büyük çerçeveli güneş gözlügü takın
Yaz kış, her mevsim güneş gözlüğü kullanmak moda. Üstelik, büyük çerçevelerin ardına saklayacağınız gözleriniz, sizin daha gizemli görünmenize yol açar. Güneş gözlüğü seçiminde dikkat etmeniz gereken en önemli şey, modelin yüzünüze yakışması.

2- Kırmızı ruj sürün

Açık renk ruj trendi olsa da kırmızının etkisi bambaşkadır, unutmayın. Zaten boşuna "Kiraz dudaklım," dememişler. Size tavsiyemiz, kırmızı ruj süreceğiniz zaman, dudak kalemi kullanmayı da ihmal etmemeniz, böylece daha mükemmel bir görünüme sahip olabilirsiniz. Seçiminizi mat kırmızdan yana kullanın. Ne kadar erkeksi görünseniz de, kırmızı dudaklarınızla etrafınızdakileri alev alev yakacağınıza şüphe yok.

3- Gösterişli küpeler seçin

Kıyafetle fazla oynayamıyorsanız, aksesuarlarla oynayın. Büyük ve gösterişli küpeler, her zaman çok seksi görünmenize yol açar. Bir de saçlarınızı topuz yapıp, bu küpeleri takarsanız, sizden daha gizemlisi olamaz. Tabii makyajınızın hafif olmasına özen gösterin.

4- Yumuşak kumaşlar tercih edin

İşte, hem rahat hem de seksi olmanın en güzel yolu... Kaşmir, ipek saten ya da süetin dokusunun seksi olabileceğini biliyor muydunuz? Bu kumaşlar, vücudunuzda rahatlık hissi bırakmakla kalmaz, etrafınızdakilerde de size dokunma isteği uyandırır.

5- Sıradanı, sıradışı giyin
Ceketi ters düz edin, uzun eteği katlayıp giyin demiyoruz! Biraz yaratıcı gücünüzü kullanın. Örneğin, beyaz erkek gömleğini düğmelerini iliklemeden, kruvaze gömlek gibi sarmalayarak giyebilirsiniz. Sex and The City dizisinin müdavimleri, Carrie'nin (Sarah Jessica Parker) Mr. Big'in gömleğini stiletto ile nasıl da elbise gibi giydiğini hatırlayacaklar. Beline kalın bir kemerle, ister jean isterseniz etek üzerine giyebilirsiniz.

6- Egzotik görünün
Bir şalvar pantolonla da seksi görünmek mümkün. Nakışlı, işli, etnik kıyafetler her zaman dikkat çeker. "Benim tarzım değil," diyorsanız, etnik aksesuarlar da aynı etkiyi yaratıyor, duyurulur!

7- Dantel her zaman seksi
Göğüsleri açarak seksi olunmaz! Ama dantel bir elbiseyle hem gizemli hem de seksi olunabilir. Üstelik siyah bir dantelin altına giyeceğiniz ten rengi bir astarla hem utangaç hem de davetkar olmak elinizde.

8- Metalikler kullanın

Siyahın seksi olduğuna şüphe yok ama dore, lame ve bronz tonlarının seksapeliteye katkısı da tartışılmaz. Eğer metalik renklerde bir elbise giyiyorsanız, ten renginize uyum sağlamasına özen gösterin. Büyük aksesuarlar kullanmaktansa kaçının.

9- Şapka takın
Sarah Jessica Parker, Eda Taşpınar gibi, stiline güveneler davetlerde şapkayla boy gösteriyorlar. Zaten, hiçbir aksesuar şapka kadar dikkat çekmez. Soğuk havayı bahane ederek, bere de takabilirsiniz.

10- Arkanız konuşsun

Seksiliğin sürprizlerde gizli olduğunu unutmayın. Önden düz ve sıradan gözüken bir elbise, sırt dekoltesiyle çok seksi olabilir. Çünkü sırt dekoltesi, her zaman işe yarar. Dilerseniz elbisenizin sırt kısmında dantel de kullanabilirsiniz.
DİĞER ALIŞVERİŞ HABERLERİ
 Ismarlama giyimin Kare As'ı
 Yataktan çıkmak istemeyeceksiniz
 Sımsıkı sar beni
 Kendinizi kral gibi hissedebilirsiniz
 İskoçyalının dönüşü
 Bu hafta bitmeden 2 öneri
 İçinizi ısıtacak yumuşak bir dokunuş
 İftar alışverişinin Kare As'ı
 Aracılar aradan kalktı
 Ünlüler bu kristali çok seviyor
 5 öneri
 Elbiseniz sade takınız şık olsun
 En kullanışlı aksesuar
 Bu hafta bitmeden 5 öneri
 Tatile çıkmaya hazır mısınız?
 Plaj modasına siz de uyun
 Bu hafta bitmeden 5 öneri
 Güneşin keyfi şezlongda çıkar
 5 öneri
    Yazarlar
  » Alışveriş
    Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
Bravo Hasibe
Bravo Hasibe
Üç gündür ateş ve griple savaşan Hasibe Erkoç, 50 kilo finalinde...
9 gol boşa gitti
9 gol boşa gitti
Avrupa Bayanlar Futbol Şampiyonası elemelerinde Gürcistan'ı yendik...
Bravo Hasibe
Üç gündür ateş ve griple savaşan Hasibe Erkoç, 50 kilo finalinde Çinli Siyuan'ı...
9 gol boşa gitti
Avrupa Bayanlar Futbol Şampiyonası elemelerinde Gürcistan'ı yendik ama grup...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.