kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Ozyilmazel @ SABAH
SMS:
4122-AYSE MESAJ
 

MTV'mi geri istiyorum!

Bunun adı hüsran! Hem de başından beri. Önce Digiturk'ten gittiler, ki sebebi bizi bağlamaz, Digiturk MTV'siz olmaz! Sonra 'süperstar'ımız Ajda Pekkan ve ciğerimiz Sezen Aksu'ya "Onlar yaşlı" çektiler. Ardından MTV'ye yakışmayacak bir açılış gerçekleştirdiler. Neden MTV Türkiye? Neden? Neden? Üstelik yaklaşık iki ay önce gitmiş görmüşlüğüm var MTV Türkiye merkezini ve stüdyolarını. "Süper!" demiş, yıldızlı pekiyi vermiştim. Helal olsundu Esra Oflaz ve arkadaşlarına! Ama bir yerde olmuyor sevgili Oflaz, "MTV ergen bir kanal" demeçleri yetmiyor. Misal; eminim Sezen Aksu ve Ajda'ya 'yaşlı' demek değildi niyetiniz ama dersinize iyi çalışmadığınızı da ağzınızdan kaçırıverdiniz. Türk müzik dinleyicisinin iki gözbebeği hatta tabusu onlar, bilemediniz. Bir çuval inciri berbat ettiniz. Maalesef! Ne yazık!

İçeri giren çıkamıyor
Gelelim açılış gecesine... Yer; CNR. 19.30 kırmızı halı, 20.45 parti yazıyor davetiyede. Sanatçı listesiyse kaçırılmayacak cinsten: Ceza, Athena, Nil, Mor ve Ötesi, MaNga, Teoman, Sertab ve finalde de supermodel kıvamındaki kızlardan oluşan R&B grubu The Pussycat Dolls!! Şimdi ben geçen haftalarda MTV Avrupa Müzik Ödülleri'ne de gittim ya, çıta yukarıda tabii. Öncelikle en büyük yanlış 1; VIP girişiyle, biletli izleyici girişi ayrı olmasına rağmen, arabayla CNR'a giriş yaptığınızda orada dikilmiş abiler size VIP mi, biletli mi olduğunuzu sormuyorlar. Bu demek oluyor ki, VIP davetiyenizle, biletli girişinin oraya park edip, kapıdaki kuyrukta yarım saat dikildikten sonra "Aa burası yanlış giriş" deyip, uzuuun bir yol yürümek zorunda kalıyorsunuz. Ki biz akıllılık edip, soruverdik 'VIP giriş nereden?' diye. Bu arada davetiye falan soran yok, dikkatinizi çekerim. Elinizi kolunuzu sallaya sallaya giriyorsunuz kırmızı halıya. Kırmızı halı dediysek, gözünüze Oscar töreni gelmesin. Hepi topu dört metre bir şey! Artı yok bir özelliği, güzelliği, düşünülüp taşınılıp hazırlanmışlığı. At halıyı, koy kenara paparazziyi, yürüsün millet. Kırmızı halıdan sonra geldik VIP girişine. Hangar gibi koca salonun sağ tarafına kurmuşlar bir platform, al sana VIP. Kapıda mousepad boyutundaki davetiyeyi veriyorsun. İçeri giriyorsun, bir daha çıkamıyorsun. Çıkarsan geri giremiyorsun. Yap kardeşim VIP bileklik. Ta ilk kapıdan, davetiyeyi verenin bileğine tak bilekliğini. Girsin çıksın davetli değil mi? Yok! Aynı şey biletlilerde de geçerli. Çıkıp hava alacağım dersen, geri giremiyorsun salona. Bu arada yönetmen Ezel Akay'ın VIP davetiyesi olmasına rağmen, kapıdan bir türlü alınmaması da gecenin VIP tadında diğer olayı.

Gecenin starı Teoman
Karşıya kuru kuru iki sahneden oluşan dev bir sahne kurmuşlar. Adını bile öğrenmek istemediğim, sinir bozma makinası, Justin Timberlake bozması bir sunucu oğlumuz var. Espriler ilkokul seviyesi ki; MTV'de espriler her zaman ilkokul seviyesidir, alışkınız! Neyse, en azından konserler harikaydı. Ceza, Manga ve Göksel, Hayko Cepkin yine harikaydı. Nil'in mavi taytı ve mayosu ne alakaydı bilen var mı? Artı Sertab Erener'in kısa saçları ve Björk-Madonna karışımı dansları çok çalışılmış olmasına rağmen fevkalade sırıttı. Ben Eurovision öncesi Sertab'ımı istiyorum. Gecenin gerçek yıldızı ise kesinlikle Teoman'dı. Sahneye çıkışı, performansı, hareketleri her şeyi her şeyi on numaraydı. İşte star! işte Teoman! 30 yaşını çoktan geçti ama... Pussycat Dolls malum, seksi dans eden, süper seksi kızlar grubu. Bu geceye ben MTV açılış partisinden çok, karma konser diyebilirim. Çünkü onun Pussycat'i var, kırmızı halısı var, maalesef ruhu yok! Ne yapın edin bize MTV'mizi geri verin!

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yorumum yok, ortaya karışık hislerim var!   / 17-11-2006
 Kebapçı kebapçı mı kalmalı?   / 15-11-2006
 Manitalar sanal alemde   / 13-11-2006
 Sosyetik gibi uçmak!   / 10-11-2006
 'Acil Çıkış'ta dikkat dikkat!   / 08-11-2006
 Canlı canlı MTV Müzik Ödülleri   / 06-11-2006
 Yaşasın taciz!   / 01-11-2006
 Dolmabahçe'de çakkıdı çakkıdı   / 30-10-2006
 Sistem sana yamuk yapınca sen de ona yapacaksın!   / 27-10-2006
 Bunun adı bayram depresyonu!   / 25-10-2006
AYŞE ÖZYILMAZEL
MTV'mi geri istiyorum!
Bunun adı hüsran! Hem de başından...
ÖZAY ŞENDİR
Senin uğruna dövüşeceğin bir şeyin var mı...
AYŞE TÜTER
Ton balıklı bezelye köftesi
Yoğurt ve maydanozun...
Bu diyet tabak tabak yerken kilo verdiriyor
Bu diyet tabak tabak yerken kilo verdiriyor
Koca bir butu avuçlayıp bir sıyırışta bitiren Taş Devri insanlarının...
Kolon kanseri yaralarına son
Kolon kanseri yaralarına son
Kanser tedavisi hakkında güncel tedavilerin ve yeniliklerin...
Türk işi Rollswagen'i Bentley'e tercih etti!
Türk işi Rollswagen'i Bentley'e tercih etti!
Geçen hafta sona eren Autoshow Fuarı'nda otomobiller kadar özel...
TEYEV gecesinde Mermerci ve Aslan şov!
TEYEV gecesinde Mermerci ve Aslan şov!
Uğur Batur, TEYEV (Türk Emniyet Teşkilatı Yetimleri Eğitim ve Yardım...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.