kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İstanbul'a dair her şeyi hap niteliğinde sunuyoruz
İstanbul'a dair her şeyi hap niteliğinde sunuyoruz

Sanattan sağlığa, tarihi mekanlardan turşuculara kadar İstanbul'a dair her türlü bilgiyi içinde barındıran In İstanbul'un üçüncü sayısı çıktı. 5 yıldızlı otellerin odalarında da yer alan dergi, Türk turizmine de katkı sağlıyor.

İstanbulseverler için geniş bir rehber niteliği taşıyan 'In İstanbul'un üçüncü sayısı geçtiğimiz cuma piyasaya çıktı. 6 ayda bir yayımlanan ve ilki 2005- 2006 sohbahar-kış, ikincisi 2006 ilkbahar- yaz, üçüncüsü de 2006-2007 sonbahar-kış olarak piyasaya çıkan 'In İstanbul', önceki sayılarda olduğu gibi İstanbul'a dair her tür bilgiyi içeriyor. Sıcak şarap mekanlarından bağ bozumu turlarına, İstanbul'un meşhur turşucularından, tarihi mekanlara, ünlü aşçıların özel tariflerine kadar farklı konuların yer aldığı yeni In İstanbul'da, Nil Karaibrahimgil ve Aydın Boysan ile yapılan iki önemli röportaj da yer alıyor. Yayının en dikkat çeken bölümlerinden biri de; yurtdışında yaşayan ünlülerin İstanbul'a olan özlemlerini dile getirdikleri mektuplar... Dünyanın en iyi şehir portallarından İstanbul.com ekibi tarafından yayımlanan bu 'prestij dergisi'nin genel müdürü Canan Erdoğan; hem büyük kitabevlerinde, hem de istanbul.com üzerinden dünyaya satış yaptıklarını söylüyor. Erdoğan, neden böyle bir yayım çıkarmaya ihtiyaç duyduklarını ise şöyle özetliyor:

İSTANBUL'A DAİR HER ŞEY VAR
"Biz, istanbul.com adresi altında İstanbul'un 10 yıldır tanıtımını yapan bir portalız. İstanbul markasının hem Türkiye'ye, hem de dünyaya tanıtımına yönelik hizmet veriyoruz. In İstanbul da, 'İstanbul'un tanıtımına yönelik fiziksel mecrada da doğru, faydalı ve prestijli ne yapabiliriz' noktasından yola çıkılarak oluştu. Ayrıca bugüne kadar İstanbul'a dair çıkan masaüstü yayınları yetersiz ya da güncellenmemiş bilgiler içeriyordu. Oysa In İstanbul, 6 ayda bir güncellenerek, İstanbul'da yaşayanların bile takip edemediği bilgileri sunuyor. Bu özel dergiyi, İstanbul.com'un offline bir yansıması gibi düşünebiliriz." İstanbul'u altı aylık süre zarfında anlatan bu konseptin günlük hayatta sağladığı en büyük avantajlardan biri ise, gideceğiniz ya da gezeceğiniz mekanla ilgili olarak görsel ve içerik bilgisini detaylı olarak sunuyor olması.

50 BİN ADET BASILIYOR
400 sayfayı aşkın bir dergi olan In İstanbul'un tamamı İngilizce ve Türkçe. Bunun nedeni, hem İstanbullu'yu hem de İstanbul'da yaşayan yabancılar ve yabancı konukları bilgilendirmek. Bu nedenle dergi, İstanbul'daki 5 yıldızlı tüm otellerin odalarında birer adet yer alıyor. "Bizim anlatmak istediğimiz; İstanbul'un bir dünya metropolü olduğu ve New York, Paris gibi şehirlerden farkı olmadığı; tüm global markaların burada yer aldığı, tüm dünya mutfaklarının burada da olduğu, Kapalıçarşı ve Mısır Çarşısı gibi özel değerlerimiz olduğu" diyen Erdoğan, her sayısı 50 bin adet basılan derginin önceki iki sayısından da hiç iade almadıklarını belirtiyor. 'Anadolu Yakası'nda ya da Boğaz'da 'şunu yapmadan gitmeyin' gibi tüyolar da veren dergi, her türlü bilgiyi hap şeklinde, anahtar teslimi veriyor...

SEZEN BAŞARAN - GÜNAYDIN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bond kızı olmak muhteşem!
 Gazino geceleri başlıyor
 Kraliçe seçilmemiz tesadüfe bağlı değil
 Çikolatanın tadına önce krallar sonra halk baktı!
 Avon yeni yüz güzelini buldu
 Erkekler kadının neresine bakar?
 İstanbul'a dair her şeyi hap niteliğinde sunuyoruz
 Bir giydiklerini bir daha çıkarmıyorlar
 İşte ''gay gay''lerin favori şarkıları
 Alfa kızları başarı güç ve para peşinde
 Birbirimizi doyuramadık benim ruhum aç
 Bütün evli erkekler eşlerinin yatmak istememesinden...
 Çocukların gözünden yaşadıkları Tarlabaşı
 Bugün tiyatroya gidin
 Özel korumaları tutuklandı
 Kendini gecelere attı
 Superman olmayı sevdi
HAKAN & UTKU
Streslendiren stres taşı
Bu aralar caddede, alışveriş...
SEDA KAYA GÜLER
Peki ya kadın hayatını yaşamak isterse?
20-30 yıl...
Estetiğin sihirli değneği botulinum toksini
Estetiğin sihirli değneği botulinum toksini
Mimikler, yıllar içinde istenmeyen çizgilere dönüşür. Yakın zamana...
Erkek seksten korkarsa nedeni ilk gece
Erkek seksten korkarsa nedeni ilk gece
Özellikle ilk deneyimlerini genelevlerde yaşayan erkekler,...
Sanat saatle buluştu
Sanat saatle buluştu
Aristokratların saati olarak tanımlanan Bovet'in minyatürlerle...
Moda Polisi
Moda Polisi
Uçlarda ama sade
Stil ikonu haline gelen Eda Taşpınar en...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.