kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yalnızım, her skandal benim başıma patlıyor
Yalnızım, her skandal benim başıma patlıyor
Ben uzun soluklu ilişkiler yaşıyorum

Yalnızım, her skandal benim başıma patlıyor

Son dönemlerde hem özel hayatı hem de yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Hande Ataizi çok dertli. Ataizi "Bu camiadaki insanlara bakınca birçoğu evli, birçoğu hamile... Ben tek başımayım. O yüzden de her skandal benim başıma patlıyor" diyor.

Seksi oyuncu Hande Ataizi, şu sıralar çok üzgün. Bir televizyon programındaki "Ölümlü dünya... Bugün varız yarın yokuz. Benim yaşam felsefem bol bol seyahat etmek, bol bol seks yapmak. Gerisi boş" lafını söylemediğini ifade eden Ataizi, röportajının çarpıtılarak verildiğini anlatıyor. Hep yanlış anlaşıldığını düşünen ve bunu da açık sözlü oluşuna bağlayan ünlü oyuncu, "Türkiye genelinde olduğu gibi, gece hayatında da aslında haremlik- selamlık bir hayat tarzı benimseniyor. Ama ben bu düzene boyun eğmeyeceğim. Birileri böyle düşünüyor diye erkek arkadaşlarımla görüşmeyecek ya da onları silecek değilim" diyor. Ataizi'yle son sevgili Mert İncekara'dan neden ayrıldığını, özel yaşamını ve gündem yaratan sözlerini konuştuk.

* Seks hayatınızı neden kameralar önünde dile getirme ihtiyacı hissettiniz? Öncelikle şunu söyleyeyim. Ben ruh hastası değilim. Bir gün önce kameralar önünde yaptığım bir açıklamayı, bir gün sonra yalanlamam da. Ama bu olay tamamen düzmece. Yaptığım açıklamalar ile yayınlanan röportaj arasında koca bir uçurum var. O röportajda bahsettiğim konu, kadın-erkek arkadaşlığı üzerineydi. Bir kadınla bir erkek arkadaş olabilir dedim. Bunun devamında da benim en keyif aldığım anlarımın, arkadaşlarımla seyahat edip, eğlenmeye veya yemeğe gittiğim zamanlar olduğunu söyledim. Bunu anlatırken de bir örnek verdim. Keşke vermez olaydım. Geçenlerde yaşlılar üzerinde yapılan bir ankette, "Eğer geçmişe dönebilseniz tekrar yapmayı istediğiniz şeyler ne olurdu?" sorusuna yaşlılar, "bol seyahat, bol seks" yanıtını vermişler. İşte ben bunu anlattım. Ama yaşlıların bol seyahat, bol seks lafını kesip, bunu benim hayat felsefem olarak ilan etmişler.

Dürüstlük başa bela

* Peki bu tarz sorulara neden hep siz muhatap oluyorsunuz? Bir süre önce de tek gecelik aşk yaşadığınızı kabul eden bir açıklama yapmıştınız... Evet belki bu kadar dürüst olmak hata. Belki de bu açıklama saçma sapan yaklaşımlara neden oluyor. Sonuçta ben açık sözlü bir insanım. Aslında bu kadar açık sözlü olmamın bana artı olması, her söylediğimin doğru olduğuna inanılması gerekiyor. Ama olmuyor.

* Seks sizin için gerçekte ne ifade ediyor? Hiçbir zaman hayatımın ilk ve tek anlamı seks olmadı. Hiçbir zaman da bu konuda konuşmadım... Ağzımdan bugüne kadar seks kelimesi bile çıkmamıştır. Ülkemizde kadın-erkek arkadaşlığının kabul edilmesi gerektiğini anlatmaya çalıştığım bir röportajdı. Seksi herkesin önemsediği kadar önemsiyorum. Ne fazla, ne az... Ama sonuçta bir seks makinesi değilim. Her akşam biriyle olayım diye bir derdim yok. Ben bugüne kadar bütün erkek arkadaşlarımla tek eşli yaşadım ve mutlu oldum. Bir ilişkim bitince de hemen yeni biriyle birlikte olayım, her gece seks yapamayım gibi bir isteğim olmadı.

Mert ile bitmesi gerekti

* Geçtiğimiz günlerde sevgiliniz Mert İncekara ile ayrıldınız. Neden bitti ilişkiz? Mert ile ilişkimizin belli bir bitiş nedeni yok. İlişki bir yere gelince tıkanıyor ve bitiyor. Özel bir nedeni yok. Bitmesi gerekiyordu bitti. İlişki ömrünü tamamlamıştı belki de...

* Hande Ataizi bir ilişkiden neler bekler? Neden aradığınız aşkı bir türlü bulamıyorsunuz? Ben hayatımda hiçbir zaman stratejik hareket etmedim. İlişkilerimde mantıklı olamıyorum. Seçimlerimde hep duygusal davranıyorum. Ama esas sorunlar sonrasında başlıyor. Benimle birlikte olan erkekler, ilişki başlamadan önce sorun olarak görmedikleri şeyleri, ilişki başladıktan sonra sorun olarak görmeye başlıyor. Birlikte olduğum kişi, benim pozisyonum itibariyle içimde bulunduğum sektörü kaldıramıyor. Hakkımda sürekli ama doğru ama yanlış haberler çıkıyor. Ben bunları sektörün içinde olduğum için kabullenebiliyorum. Ama birlikte olduğum kişi kaldıramıyor. Çünkü erkekler hiçbir zaman ikinci planda olmak istemez. Mesela erkek arkadaşımla bir restorana gittiğimizde, "Hande Hanım hoş geldiniz" denmesi yanımdakini rahatsız edebiliyor. Bu yüzden ilişkiler bir yerde tıkanıyor. Benim ilişki yaşadığım insanlar camia geneline ters aslında. Benimle birlikte olan adını duyuruyor. Ben birileriyle adımı duyurmuyorum.

* Peki neden Hande Ataizi'nin ilişkileri, açıklamaları bu kadar olay oluyor? Sonuçta aynı hayatları başkaları da yaşıyor ama onlar sizin kadar sivrilmiyor özel hayatlarıyla... Bizim sektör biraz garip. Ben 10 yıldır bu sektördeyim. Hiçbir zaman planlı, programlı hareket etmedim. Hep natürel oldum. Kendimi saklamadım. Hiçbir gazeteye veya televizyona dava açmadım. Bunlardan dolayı 'bunu kime yükleyebiliriz' dendiğinde akla ilk ben geliyorum. Çünkü bu camiadaki diğer insanlara bakınca birçoğu evli, birçoğu hamile... Ben tek başına üstelik de yalnız bir kadınım. Bu yüzden her skandal benim başıma patlıyor.

* Son olarak geçtiğimiz günlerde bir beyle gece gezmesinde görüldünüz. Kimdi bu bey? Yeni sevgili adayı mı? Hemen sevgilim ilan edilmiş. Benim anlamadığım şey şu: "Bugüne kadar Hande Ataizi hangi ilişkisini gizledi?" İlişkilerimi hep göz önünde yaşadım. Bekar bir kadınım. Bir ilişki yaşamam kadar doğal bir şey olamaz. Ama her gezdiğim erkek de sevgilim değil. Ben erkek arkadaşlarımla birlikte olmayı, onlarla ilişkiler hakkında konuşmayı seviyorum. Benim en büyük şikayetim de bu zaten. Türkiye'de kadın-erkek ilişkileri hâlâ kabul edilemiyor. Türkiye genelinde olduğu gibi, gece hayatında da aslında haremlik-selamlık bir hayat tarzı benimseniyor. Bir kadın ve bir erkek hemen sevgili ilan ediliyor. Ama ben bu düzene boyun eğmiyorum. Eğmeyeceğim de... Birileri böyle düşünüyor diye erkek arkadaşlarımla görüşmeyecek ya da onları silecek değilim. Geçenlerde de İmre Gül Gencer ve onun Amerika'da yaşayan bir arkadaşı ile tiyatroya gittik. Kaan, çok yakışıklı bir çocuk. Ben de yalnızım. Eğer bir ilişkimiz olsa gururla söylerim. Ama sadece arkadaşım. O gece taksi ile mekandan ayrıldık sonrasında ben arabamı İmregül'e verdim. Çünkü onun yolu bizden farklıydı. Biz de aynı istikamete gidiyoruz diye Kaan'ın otomobiline geçtik. Her önüme gelenle yatıp kalkacak değilim. En çok rahatsız olduğum şey de, erkek arkadaşlarım benimle dışarı çıkmaktan rahatsız olacak kaygısı... Çünkü herkes hemen sevgilim ilan ediliyor.

DEĞER ÖZERGÜN - MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Özgüvenimi Atıf Yılmaz'a borçluyum
 Bu galada sanatçılar 'İlk Aşk'larını andı!
 Aradığım kızı sokakta görsem gidip konuşurum!
 Oryantal Sibel Barış'la iki yıl yasak aşk yaşadılar
 İbo-Hülya şovu ciddiye almadım
 Sosyetede yeni moda mağaza açmak!
 2 bin Euro'luk telefon
 Tuğçe'nin saçları perukla kısaldı
 Bu kez peçete yok Şebnem var!
 'Takva' uğurlu geldi, keşfedildi
 Yalnızım, her skandal benim başıma patlıyor
 Cem Yılmaz'ın konuşan bebekleri
 Michael şaşırttı Beyonce büyüledi
 Turneye çıkıyor
 Eastwood Japonya' da
 Houston mali sıkıntıda
 Halk ne diyor?
AYŞE ÖZYILMAZEL
Yorumum yok, ortaya karışık hislerim var!
Kırk yıl...
ÖZAY ŞENDİR
Sezen Aksu Türkiye'dir
Sanatçıları değerlendirmek kolay...
ŞENGÜL BALIKSIRTI
Ekran yasak ama partiye davetlisiniz
MTV Türkiye'nin...
AYŞE TÜTER
Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin
Mısır unu...
Ameliyat olmak için en doğru tarih ne zaman?
Ameliyat olmak için en doğru tarih ne zaman?
Acil değilse, ameliyat olmak için uygun bir mevsim, mesela havaların...
Gülben'e villa sürprizi
Gülben'e villa sürprizi
Yaklaşık 7 aylık hamile olan Gülben Ergen'in, Jr. Erdoğan dünyaya...
Evlerinin güzelliği sosyetenin dilinde
Evlerinin güzelliği sosyetenin dilinde
Akmerkez'in ortağı Ömer-Ayşegül Dinçkök çiftinin yıllardır...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.