kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Oyuna gelmem cevap vermem!
Oyuna gelmem cevap vermem!
Playboy sevmem
Kıyafetlerim 20 bin $ tuttu

Oyuna gelmem cevap vermem!

Polemiklerin gözde ismi Lerzan Mutlu, yeni albümü 'Tam İsabet'i müzik kariyerinin başlangıcı olarak gördüğünü söyledi: Laf atanlar olacaktır ama ben cevap vermeme hakkımı kullanacağım. Sesimle adımdan söz ettireceğim.

Yeni albümü 'Tam İsabet' ile müzik dünyasına hızlı bir dönüş yapan Lerzan Mutlu; "Kendimi yeniden yarattım. Sesime güveniyorum ve bundan böyle polemiklerin içinde olmayacağım" dedi. Geçtiğimiz yıllarda Okan Bayülgen ve Seda Sayan'la yaptığı söz düelloları nedeniyle sık sık magazin basınına konu olan Lerzan Mutlu; yeni albümü, eski ilişkileri ve müzikten beklentilerini anlattı.

* Türkiye sizi 'show girl' olarak tanıdı. Medyatik kişiliğiniz, müziğinizin önüne mi geçti?
Türkiye beni medyatik kişiliğimle tanıdı ama aslında ben bir konservatuvarlıyım. 4.5 yıl önce 'Kara Büyü' isimli bir maxi single çıkarmıştım. Ancak o projeyle kendimi ifade edememiştim. Yeni albümüm 'Tam İsabet' ise tam istediğim gibi oldu. Prodüksiyonunu; hem kuzenim hem de CM Müzik'in sahibi olan Halil Öskan yaptı. Bu albümle şarkıcı kimliğim ön plana çıkacak.

BAŞIMA GELECEKLERİ BİLİYORUM
* Yeni albüm çıkaranlar genelde hem şarkıları hem de polemiklerle promosyon yapıyor. Sizin için de böyle bir şey söz konusu olabilir mi?
Bana ve albümüme laf atacaklardır! Başıma mutlaka bir şeylerin geleceğini biliyorum. Artık polemiklere karşı antrenmanlıyım. Kimin ne söyleyeceği beni ilgilendirmiyor. Beni sadece albümüm ilgilendiriyor. Konservatuvarlı bir ses olduğumu bu albümle zihinlere kazıyacağım. Çünkü oyunu kuralına göre oynamayı öğrendim.

* Önceki oyunlara bilerek mi katılmıştınız?
Birçok şeyin içine çekildim. Sadece cevap hakkımı kullandım ama sivri olan benmiş gibi gözüktüm. Artık adımın karıştığı saçma sapan olaylara cevap vermeme gerek olmadığına inanıyorum. Bundan böyle 'konservatuvarlı' kimliğimle ortada olacağım.

* Yani bundan böyle olaylar karşısında politik mi davranacaksınız?
Hiç öyle bir niyetim yok! Hayır, politik davranmayacağım ama artık cevap hakkımı kullanmayacağım. Damarıma basmadıkları ve sürece kimseye cevap vermeyeceğim.

* Medya önünde cevap hakkınızı kullanırken güçlü bir görüntü veriyorsunuz. Evde yalnızken de öyle misiniz?
Oturup çok ağladığımı bilirim. Bazen 'eğer birine kötülük yapmak istiyorsan ona bu işe girmesi için yardımcı olmak lazım' diye düşünürüm! Ciddi söylüyorum; bu sektör ömür törpüsü gibidir. Her an adınızı bir olayın içinde bulabilirsiniz. Nereden gelmiş olduğunuz hiç önemli değildir. Kalbiniz acıyorsa; bu işin size zarar verdiğini anlayabilirsiniz. İşte bu yüzden artık şarkıcı kimliğini ön plana çıkaracağım.

UZATTIĞI ZEYTİN DALI KIRIKTI!
* Kalbinizi en çok hangi olay acıttı?
Okan Bayülgen olayı! Konuk olarak gittiğim bir yerde rencide edilmek istendim. Yargısız infaz yapıldı. Benim babam avukattı ve ben çok küçükken vefat etti. Bana 'sana biri zeytin dalı uzatırsa onu tut' derdi. Ama benim tuttuğum zeytin dalı kırık çıktı; elimde kaldı. Bu piyasada tek kalbimi acıtan insan Okan Bayülgen'dir!

* Canınızı acıtan başta kimse yok mu?
Kuyumu kazmak isteyen birkaç kişi var... 'Cahil dostum olacağına akıllı düşmanım olsun' diye bir laf vardır ya; benim dostlarım akıllı; düşmanlarım ise cahil çıktı! Dolayısıyla ben onların cehaletine gülüyorum. Benim yaşım o kadar genç ki; onlar iki sene sonra evde çekirdek çitlerken ben televizyonlarda olacağım.

* Peki bu camianın içinde siz de birilerinin kalbini kırmış olabilir misiniz?
Durup dururken hayır! Kalbim acımıştır ki; acıtmışımdır. Sizi bir tekmeyle yıkmak istedikleri vakit mutlaka siz de aynı şeyi o kişilere yapmak istersiniz. Ama Tanrı'nın büyüklüğüne çok inanıyorum. Her şey sonunda kalbime göre oluyor.

KISKANÇLIK BİR KOMPLEKSTİR!
* Oyunu kuralına göre oynadınız ve geçmişi silerek yeni bir Lerzan Mutlu yarattınız. Sizin için söylenecek sözlere hazırlıklı mısınız?
Çok hazırlıklıyım. Antrenmanlıyım. Hiç cevap vermeyeceğim. Cevap hakkımı kullanmayacağım çünkü benim böyle bir şeye ihtiyacım yok. Çünkü ben sesi olan 2 bin kişiden ancak 80'inin girdiği bir okula seçilen biriyim. Halen kaydım var. O kadar hocanın önünde başarılı olduysam, demek ki sesimi beğendikleri için beni okula aldılar.

* Sanat dünyasında kendinize en yakın hissettiğiniz sanatçı kim?
Yıldız Tilbe'yi çok severim. Bu camianın hem çok içinde hem de çok dışındadır.

* Müzik dünyasına girecek birine yardım eder misiniz?
Kesinlikle. Kıskançlık komplekstir. Hiçbir zaman benim öyle komplekslerim olmadı. Herkesin kısmeti, rızkı ayrıdır. Kıskançlıkları son derece cahilce buluyorum.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 'Görevimiz Tehlike'yi bağlamayla çalıyor
 Bu surata sahipseniz sizden komiği yok!
 'Dondurmam Gaymak' Queens Film Festivali'nde
 TÜRVAK sekizinci yaşını kutluyor
 Oyuncu Serpil Çakmaklı, Polis emeklisi Soner Dülger ile...
 Oyuna gelmem cevap vermem!
 Emaneti teslim almaya hazır
 Oyunculuğa kafayı iyice taktı
 Kevin velayet için savaşacak
 Burnunu yaptırmak istiyor
 Pamela Anderson bebeğini düşürdü
 David'i dedesiyle tanıştıracak
HAKAN & UTKU
Survivor çeşitlemeleri
Uzunca bir süredir firarda olan...
SEDA KAYA GÜLER
Orda bir sınıf var ki, yarısı sözlü yarısı nişanlı!
Tam...
Cildinizi soğuklardan nasıl korursunuz?
Cildinizi soğuklardan nasıl korursunuz?
Sonbahardaki ani hava değişimleri, cildin savunma ...
Leke dolan cildiniz ışıkla gençleşiyor
Leke dolan cildiniz ışıkla gençleşiyor
Dünyada beş yıldır, Türkiye'de ise yeni kullanılmaya başlanan...
Kültürel takıldılar!
Kültürel takıldılar!
Geleneksel Türk Sanatları'nın üç önemli ismi Dr. Münevver Üçer, Sıtkı...
Değişik bir leopar!
Değişik bir leopar!
Moda Polisi
'Animal Print' modası bu sezona damgasını vuranların...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.