kapat
   
11 Kasım 2006 Cumartesi
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Talihsiz bebeğin cesedi ormanda bulundu.
Bebeği duvara vurup öldürdü

Çocuk tecavüzünden sonra bu kez de cinayet. Çorum'da üvey baba, gürültü yapıyor diye 2.5 yaşındaki oğlunu duvara çarparak katletti.

Polisin verdiği bilgiye göre, 2.5 yaşındaki Metehan, gürültü yapınca anne Muazzez Karaaslan'ın birlikte yaşadığı İsmail Ceylan tarafından dövüldü. Üvey baba, Metehan'ı çuval gibi duvara fırlattı. Ağır yaralanan çocuğu, annesi ısrar ederek hastaneye götürdü.

ORMANA ATTILAR
Ancak yolda bebek öldü. Bunun üzerine üvey baba İsmail Ceylan, cesedi "yaban hayvanları yesin, delil kalmasın" diye ormanlık alana attı. İki gün çocuğu göremeyen ve şüphelenen komşular, durumu polise bildirdi. Tutuklanan iki sevgili korkunç olayı itiraf etti.

BOYNU KIRILMIŞ
Anne Muazzez Karaaslan polise sevgilisinin oğlunu yaramazlık yaptığı gerekçesiyle dövdüğünü, ağlamaya başlayınca susturmaya çalıştığını, susmayınca da müdahale etmesine fırsat kalmadan duvara fırlattığını söyledi. Çocuğun boynunun kırıldığı saptandı.


Duvara çarpıp öldürdü

2.5 yaşındaki Metehan, annesinin sevgilisi tarafından tekme tokat dövüldükten sonra duvara fırlatılarak ağır yaralandı. Hastane yolunda öldüğü fark edilen, nüfusta kaydı bile olmayan çocuk, "yaban hayvanları yesin, delil kalmasın" diye ormana atıldı. Tüyler ürperten vahşeti işleyen sevgili ve öz anne tutuklandı.

Türkiye günlerdir İzmir'de meydana gelen 17 aylık bebeğe tecavüz olayını konuşurken, bir vahşet de Çorum'da ortaya çıktı. İddiaya göre 2.5 yaşındaki Metehan, gürültü yaptığı gerekçesiyle annesi Muazzez Karaaslan'ın birlikte yaşadığı İsmail Ceylan tarafından dövülüp, boş bir çuval gibi duvara fırlatılarak öldürüldü. Cesedi ise sevgilisi ve öz annesi tarafından yaban hayvanlarına yem olması, bu şekilde delilin ortadan kalkması amacıyla ormanlık alana atıldı. Kale Mahallesi Şeyh Eyüp Sokak 85 numaralı evde, çarşamba günü yaşanan olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Çorum'un Osmancık ilçesi nüfusuna kayıtlı Sedat Kara (24) ile imam nikâhıyla birlikte yaşayan Muazzez Karaaslan'ın (21) bu birliktelikten Metehan adını verdiği bir çocuğu dünyaya geldi. Ancak çift anlaşamayınca bir süre önce ayrıldı. Bu arada resmi nikâhla başka bir evlilik de yaptığı belirtilen Muazzez Karaaslan, bu evliliği de yürütemedi.YAPTIKLARINI İTİRAF ETTİ... 22 yaşındaki motosiklet tamircisi İsmail Ceylan, 2.5 yaşındaki çocuğu dövdüğünü ve cesedini ormana attığını itiraf etti.Karaaslan, 2.5 ay önce motosiklet tamirciliği yapan İsmail Ceylan (22) ile birlikte yaşamaya başladı. Metehan da annesinin yanında kaldı. Ancak küçük çocuk, ifadelere göre yaramazlık yaptığı gerekçesiyle annesinin birlikte yaşadığı Ceylan'dan sık sık dayak yedi.

KOMŞULAR ŞÜPHELENDİ
Çarşamba gecesi de işten çıkıp eve gelen İsmail Ceylan, yine yaramazlık yaptığı gerekçesiyle 2.5 yaşındaki Metehan'ı tekme tokat dövmeye başladı. Annesinin gözleri önünde feci şekilde dövülen çocuk, daha sonra duvara fırlatıldı. Çocuğun kendinden geçmesi üzerine telaşlanan annesinin ısrarıyla, iki sevgili çocuğu Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi'ne götürmek istedi. Ancak yolda çocuğun öldüğünü anladılar. Bunun üzerine cesedini Mecitözü'ne bağlı Emirbağ köyü yakınlarında ormanlık alana atarak kaçtılar. İki gün boyunca çocuğu göremeyen ve annesinin durumundan şüphelenen komşuları, durumu polise bildirdi. Gözaltına alınarak sorgulanan iki sevgili, vahşi olayı itiraf etti. İsmailANNE OĞLUNA YAPILANLARI İZLEDİ... Muazzez Karaaslan, sevgilisinin oğlunu dövdüğünü ve müdahale etmesine fırsat kalmadan duvara çarptığını söyledi.Ceylan, çocuğu dövdükten sonra bayıldığını düşündüklerini, hastaneye kaldırmak istedikleri sırada öldüğünü anladıklarını ve cesedini "yaban hayvanlarına yem olur ve geride delil kalmaz düşüncesiyle" ormana attıklarını söyledi.

BOYNU KIRILMIŞ
Muazzez Karaaslan da sevgilisinin oğlunu yaramazlık yaptığı gerekçesiyle dövdüğünü, ağlamaya başlayınca susturmaya çalıştığını, susmayınca da müdahale etmesine fırsat kalmadan duvara fırlattığını söyledi. İfadeler üzerine dehşete düşen jandarma ve polis ekipleri, ormanlık alanda yaptıkları aramada talihsiz çocuğun cesedini buldu. Yapılan ilk otopside küçük çocuğun boynunun kırılması sonucu öldüğü ve vücudunda da çeşitli morluklar ve kırıklar olduğu belirlendi. Muazzez Karaaslan'ın emniyette "fuhuş yaptığı" gerekçesiyle suç kaydığı olduğu belirtilirken, Sedat Kara ile birlikteliğinin resmi nikâhla olmaması nedeniyle Metehan'ın nüfusa kayıtlı olmadığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Muazzez Karaaslan ve İsmail Ceylan savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

Erol TAŞKAN - MERKEZ


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Müdürün şehit isyanı: Üst arayamıyoruz
 Töre değil enfeksiyon öldürecek
 '30 yaşıma gelene kadar babamdan harçlık aldım'
 'Ablamla patronu karı koca gibiydi'
 Adil olsun diye yardımı imam dağıtıyor
 İstemeden öldürdüm
 'Fas'ta hasta' denen Uzan Amman'da
 Ceyla Gölcüklü'ye "Hakaret" cezası
 General iddialarına yanıt sonra
 İbo yine lahmacun zinciri kuracak...
 Boşandı, hiçbir daveti kaçırmıyor
 Köpekler kanser kedilerse böbrek hastası oluyor
 Cinnet geçiren polis memuru ailesini katletti
 Prof. Eyidoğan: Dava açacağım
 Emniyet Müdürü: Polis canını yerde bulmadı
 Küçük kızın velayeti ailesinden alındı
 Birlikte kaçtığı adam katili oldu
 Müdürün çarptığı lise öğrencisi öldü
HINCAL ULUÇ
Kur'an'da yazılı mucizeyi bilim 2006'da...
Denizli sakalı da kesti: 0-0
Denizli sakalı da kesti: 0-0
Denizli, 6 ay önce sezonun son maçında F.Bahçe'yi şampiyonluktan...
Dokundu ve yaktı
Dokundu ve yaktı
Fener'in hocası Zico, G.Antep maçının çilingiri Ümit Özat'ı 90 dakika...
Papa Erdoğan'ı sordu
Papa 16. Benedict, Roma'da görüştüğü Marmara Grubu Vakfı Başkanı...
AKP'de başkan adaylığı zorlaşıyor
Parti yönetimi, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması halinde farklı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu