kapat
   
10 Kasım 2006 Cuma
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Necati: Ben kulübümden memnunum

Galatasaray'da bu sezon sakatlıklardan yakasını bir türlü kurtaramayan milli futbolcu Necati Ateş, Fenerbahçe'ye transfer olacağı şeklinde medyada çıkan haberlerin kendisini ve kulübünü yıprattığını söyledi.

Necati Ateş, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, kulübüyle 2010 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

''Bu haberler niye çıkartılıyor, bilmiyorum,. Ancak iyi niyetli olmadığı gerçek. Sadece beni değil, kulübümü de karıştırmak istiyorlar diye düşünüyorum. Nedense sakatlandığım veya yedek kulübesinde oturduğum zaman bu tip haberler çıkıyor ve ben buna anlam veremiyorum. Yurt dışına gideceğimi, başka bir kulübe transfer olacağımı söylüyorlar. Kulübümden çok memnunum, hiçbir sorunum yok. Hocamla, yöneticilerimle de problemim yok. Burada istendiğim sürece, sözleşmemin sonuna kadar kalmayı düşünüyorum. Ama her zaman dediğim gibi tabii ki kulübüm ve ben kazançlı olursam, yurt dışına transfer olabileceğimi söyledim. Ama bu kulübümün rızası olmadan hiç bir zaman olmayacaktır.''

Son
6 ayın 3 ayını sakat olarak geçirdiğini hatırlatan Necati, üst üste gelen sakatlıklardan yakınarak, şöyle devam etti:

''Bu sezon uzun süre oynama şansı bulamadım. Hayatımda ilk defa uzun süreli sakatlandım. Bu sene ise 3. kez oluyor. Ben futbol oynamasını, futbolu çok seven bir insanım. Her zaman oynayan ve takıma faydalı olmasını seven bir oyuncuyum. Bu sakatlıktan dolayı takıma katkı sağlayamadığımdan dolayı çok üzgünüm. Sakatlığı hiç bilmeyen bir oyuncuydum. Gerçekten yeni yeni kendimi topluyorum, psikolojim biraz gerildi. Ama sağ olsun ağabeylerimiz, kulüpte çalışanlar, ahçısından temizlikçisine kadar benimle ilgileniyorlar. İnşallah bunu da atlatırım ve en kısa sürede eski Necati olarak tekrar kulübüme faydalı olurum.''

''ÇALIŞMAYI SEVERİM''

Kasıklarından sakatlanmasının farklı yönlere çekilmesinin komik olduğunu dile getiren Necati, ''Türkiye'de kasıktan sakatlandığında, ya kendine bakmıyorsun, ya çok geziyorsun oluyor, ya da farklı yönlere yorumlanıyor'' ifadesini kullandı.

Genelde ailesiyle birlikte olduğunu anlatan Necati Ateş, ''Çalışmayı seven, her zaman her idmana çıkan bir insanım. Talihsiz bir şey benim için. Sakatlığım geçmişti. Çaykur Rizespor maçında da ağır sahaya rağmen bir sorun yaşamamıştım. Allah beterinden saklasın. Dün Konyasporlu bir futbolcunun ciddi biçimde sakatlandığını gördük. Böyle sakatlıkları görünce şükrediyoruz halimize. Ona da buradan geçmiş olsun diyorum. İnşallah bir an önce o da iyileşip yeşil sahalara döner'' şeklinde konuştu.

''8 PUAN FARK ÖNEMLİ DEĞİL''

Necati, takımın içinde bulunduğu durumla ilgili bir soru üzerine de lider Fenerbahçe ile aralarındaki 8 puanlık farkın önemli olmadığını söyledi.Zor şartları aşabilecek bir takım olduklarını geçen sezon gösterdiklerini anlatan Necati, ''Birlik ve beraberliğimizi sahaya yansıttığımız zaman, yapamayacağımız bir şey olmadığını düşünüyorum. Takımı bu noktaya biz getirdiysek, bu noktadan da yine biz çıkartacağız. 8 puan farkın büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum, daha ligin başındayız. Eğer bir seri yakalarsak, şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstereceğimize inanıyorum. Çünkü rakiplerimizle de maçlarımız var'' diye konuştu.

Toplantıda hazır bulunan Sportif Direktör Mustafa Turgun ise Necati'nin bilinmeyen bir oyuncu olmadığını anlatarak, ''Kalitesi tartışılmaz. Üst üste aynı sakatlık yaşayınca oyuncunun da morali bozuluyor. Necati, kalitesini sadece bir maçta değil, 2.5 yıl boyunca sergiledi'' ifadesini kullandı.

(AA)

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Denizlispor: 0 Fenerbahçe: 0
 (A) Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı
 Yıldırım: Carlos ile ilgilenmiyoruz
 Roberto Carlos 2009 yılına kadar Real Madrid'de
 Samsung G.Saray'a sponsor oldu
 ULEB'te Efes Pilsen 4. sıraya indi
 Sultanlar yarın Polonya ile mücadele edecek
 Cleveland'dan Bulls'a farklı tarife: 113-94
 Futbolda haftanın programı
 Ronaldo yine sakatlandı
 Beşiktaş yarın Sivasspor ile 3'üncü randevusuna çıkacak
 Rüyam UEFA'yı Kadıköy'de kaldırmak
 Canaydın'a haciz
 Başarısız değiliz!
 En dramatik maç
 Köpek istedi diye idman sona ermez!
 Başkan'ın aklı hâlâ Carlos'ta
 Konya kazandı Eder kaybetti: 1-0
 Sanki harakiri
 Son kale de düştü
 Morlu Sharapova kortu kavurdu
 Hidayet son saniyede Magic'e hayat verdi
 Memo'lu Utah mağlup
 BOTAŞ komşuyu 1 sayıyla devirdi
 Dişi Kartallar Avrupa'da uçtu
 Günün içinden
 Avrupa günlüğü
KAZIM KANAT
Demirören asla seçilemez
KAMU VİCDANI Beşiktaş'ta...
Ata'yı en son onlar gördü
Ata'yı en son onlar gördü
SABAH, 1953 yılında Etnografya Müzesi'nden Anıtkabir'e nakledilirken...
Cenazeyi dünya izleyecek
Cenazeyi dünya izleyecek
Genelkurmay Başkanı Org. Büyükanıt, Ecevit'in yarınki cenaze töreni...
1960'lara dönüş
1960'lara dönüş
Ünlü tasarımcı Tommy Hilfiger, ABD'de düzenlenen moda haftasına bu...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu