kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Benimle evlenir misin ?
Benimle evlenir misin ?

Önceki akşam canlı olarak ekrana gelen İbo Show, tüm Türkiye'yi atv ekranlarına kilitledi! Çünkü İbrahim Tatlıses'in konuğu, ünlü sanatçı Hülya Avşar'dı! En son 18 yıl önce Mega Show'da bir araya gelen ikili, anılarını anlattı, el ele göz göze dans etti. Gecenin en ilginç anı ise, Tatlıses'in Avşar'a evlenme teklif ettiği andı.

* Tatlıses, Avşar'a "Film çekelim" diyerek ciddi bir teklifte bulundu. Bundan sonra ünlü yapımcı Osman Yağmurdereli aradı ve ikiliye dizi teklifinde bulundu.
* Hülya Avşar, bir marka haline getirdiği tişörtlerini, Tatlıses ise gömleklerini yarıştırdı. İbrahim Tatlıses, Avşar'a "Benden görüp tişört işine girdin" dedi.
* İbrahim Tatlıses, 'Bi Tanem' adlı şarkısını Avşar'ın gözlerine bakarak okudu, şarkı sırasında bir yandan Avşar ile dans eden Tatlıses, şarkının sözlerini unuttu!
* İmparator, güzel sanatçıya iltifat etmekten geri kalmadı: "Güzelliğin hala aynı; kendini çok iyi korudun. Aynı kaş-göz, ayhı hokka burun ve aynı gözel gözler!"
* Avşar, Tatlıses'in kendisine "Ataköy'de ev tuttum, gel yerleş" dediğini, ertesi gün ise Derya Tuna ile konuştuğunu ve Tuna'nın kendisini o eve yerleşmemesi için ikna ettiğini anlattı.


Her pazar akşamı izlenme oranı en yüksek program olmayı başaran 'İbo Show', önceki akşam yine bir ilke imza attı. Günlerdir büyük bir heyecanla beklenen programın konuğu, ünlü sanatçı Hülya Avşar'dı. Avşar, pazar akşamı saat 22.00'de başlayan programa iki buçuk saat önce gelerek prova yaptı. Ünlü sanatçı, atv stüdyolarına girerken, şunları söyledi: "Yıllardır İbrahim Bey'e 'Bir gün seni arayıp geliyorum diyeceğim' demiştim. Kısmet 18 yıl sonrasınaymış. Bana bir vahiy geldi ve İbrahim Bey'i arayıp 'Önümüzdeki pazar programına geliyorum' dedim. Bir nevi emrivaki yaptım. Beni o çağırmadı, kendim geldim!" Avşar bu sözlerinin ardından espriyi de patlattı: "Benim gelinliğim nerede, gelinlik giyeceğim!"

KONUKSA KONUKLUĞUNU BİLSİN!
Stüdyoya Avşar'dan yaklaşık bir saat sonra gelen İbrahim Tatlıses, ilk dakikadan Hülya Avşar'a takılmaya başladı: "Bu program bizim! Tamam misafirimizdir ama misafirliğini bilsin, program sahibinden önce niye gelmiş?" İbrahim Tatlıses, programını bir şarkı seslendirerek açtıktan sonra beklenen an gerçekleşti ve Hülya Avşar sahneye geldi. Gelir gelmez bir şarkı okuyan Avşar'ı dikkatle dinleyen Tatlıses, 18 yıl aradan sonra aynı sahnede olmanın heyecanıyla Avşar'a uzun uzun sarıldı. İmparator, bu sırada ne kadar heyecanlı olduğunu da söylemeden edemedi...

HER ŞEYİ KONUŞ!
Programın bu ilk duygusal anlarının ardından ikili derin bir sohbete koyuldu. İkilinin ilk anısı Avşar'dan geldi: "Buraya boşuna gelmedik, her şeyi konuşacağız. Hatırlıyor musun, bir defasında sette beni kızdırmıştın, ben de sehpanın üzerinden uçarak sana bir tane vurmuştum, sonra seni tuttular. Sen bana bir şey yapamamıştın!"

ATTIĞIM TOKATI HATIRLIYOR MUSUN
Ardından Tatlıses başladı anlatmaya: "Peki sen hatırlıyor musun, yine bir film çekiminde Nevin Serengil'in evinde hep birlikte kağıt oyunu (çanak) oynuyorduk. Sen koltuğumun altındaydın ve çok ağır oynuyordun, ben de sürekli seni dürterek çabuk oynamanı söylüyordum. Sen de 'Ne dürtüp duruyorsun, beni Derya mı zannettin?' demiştin. Ben de sana tokat atmıştım. Sen oyunu bırakıp üst odaya kapanıp iki saat ağlamıştın. Yanına gelip 'canımın içi, bir tanem' demiştim!" Bunun üzerine Avşar gülerek söze girdi: "Kim sen mi? Sen ne anlarsın canımdan cicimden? Ben niye hatırlamıyorum bunları?" Birlikte çevirdikleri 'Mavi Mavi' filminin finalini hiçbir zaman unutamadığını söyleyen Hülya Avşar, "Şimdi de birçok kaliteli film var ama ben o zamanki gibi duygulu biten film göremiyorum, bu yüzden İbrahim Bey yönetmenliğe devam etmeli" dedi.

GÖZLERİNE BAKARAK OKUDU
Avşar daha sonra, "Mutlu Ol Yeter adlı şarkını çok seviyorum" deyince, Tatlıses güzel sanatçıyı kıramadı, reklam arası olması gereken sırada şarkıyı okumaya başladı. Şarkı boyunca duygusal anlar yaşayan ikili, ilk danslarını bu şarkıda yaparak sütüdyodaki izleyiciden büyük alkış aldı. Şarkı boyunca el ele ve göz göze olan ikili, program boyunca da bunu korudu. Tatlıses daha sonra, yakında çıkacak albümünde yer alan ve sözü-müziği kendisine ait olan 'Bulamadım' adlı şarkısını ilk kez Hülya Avşar için okudu. Güzel sanatçı şarkıyı çok beğenince, Tatlıses jestini yaptı: "Bu şarkıyı sen de repertuvarına alacaksın!" İkili daha sonra eski günleri yad etmeye devam etti. Söze Avşar başladı... "Bir gün İbrahim Bey sete bir geldi, üstü başı paramparça! 'Ne oldu sana' dedim. 'Ne olacak, Derya ile Perihan birbirlerine girdi, ben de arada bu hale geldim, gömlek parçalandı!' Seti bir gün Perihan Hanım, bir gün Derya Hanım bastığı için, zaten bir şey yaşamaya fırsatımız olmadı!"

SONRA CEVAP VER
Daha sonra Hülya Avşar'ı sahnenin ortasına kadar getiren İbrahim Tatlıses, Avşar'ın gözlerinin içine bakarak şöyle konuştu: "Şimdi soracağım sorunun cevabını hemen vermek zorunda değilsin, daha sonra da versen olur!" Tatlıses, bir müddet sessiz kaldıktan sonra beklenen soruyu sordu: "Benimle evlenir misin?" Gözleri dolu dolu olsa da bu teklifi şakaya vuran Avşar, "Başıma gelecekleri biliyordum ben! Böyle yaparak kısmetimi kapatıyorsun!" dedi. İkili, programın sonunda tüm saz ekibini stüdyodan çıkararak sadece bir keman ve bir def eşliğinde duygusal bir şarkı seslendirdi. Tatlıses son olarak hislerini şu sözlerle dile getirdi: "Benimle yine eski günleri yaşamak ister misin?" Hülya Avşar'ın yanıtı ise şu oldu: "Seninle tüm Türkiye olarak birlikte yaşayacağımız daha çok şey var!" Tatlıses, program sonrasında "Hülya Hanım çok güzel, program boyunca çok olumlu ve gayet kaprissizdi. Valla yeniden aşık olabilirim. Haftaya belki siz de beni onun programında görebilirsiniz" dedi.

GÜRKAN KURT MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Benimle evlenir misin ?
 Bu filmde çıplaklık yarım erotizm tam
 'Kötülükten hoşlanırım
 Devamı olmayacak!
 Almanya Kenan'ı bekliyor!
 Londra'da konser verecek
 Başrol için kocamın torpili olmadı
 Osmanlı hatırası laleler koltuk oldu
 Turgut isyan etti: 'Ahh İstanbul' devam ediyor
 Halk Ne Diyor?
 Türk tasarımcı finale kaldı
 Sanal alemde kutu avcılığı
 Zamanla alıştılar
 Martin'den Madonna'ya destek
 'Şöhreti eskisi kadar önemsemiyorum'
 Çocukluğunun geçtiği ev satılığa çıktı
 Cumhuriyet konserleri
 Ayrılığa daha fazla dayanamadılar
 Yeni filmine başlıyor
 Shakira eski başkana gelin oluyor
RAHŞAN GÜLŞAN
Aaa, Cem Yılmaz kızmış!
Vallahi, hem de çok kızmış.
ÖZAY ŞENDİR
Reklam mı yoksa hüzünlü bir aşk öyküsü mü?
İbrahim...
ŞENGÜL BALIKSIRTI
Vazgeçilmez mi bu hayattan?
Birilerinin hayatı başka...
SEDA KAYA GÜLER
Yarın onu yalnız bırakmayalım!
Yarın saat 10.00'da,...
AYŞE TÜTER
Terbiyeli güveç
Kuşbaşı etleri bir gece önceden...
Şehir kadınının cildi bol C vitamini ister
Şehir kadınının cildi bol C vitamini ister
Kent yaşamının koşturmacası içindeki kadının hava kirliliğinden...
Dil temizliğini ihmal etmeyin
Dil temizliğini ihmal etmeyin
Ağız sağlığı için diş fırçalamak kadar dil temizliği de önem taşıyor.
Cici anneleriyle kaynaşmışlar!
Cici anneleriyle kaynaşmışlar!
8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Efe Özal, 15 yıllık eşi...
Bayramı büyük kızı Pia'yla geçirdi
Bayramı büyük kızı Pia'yla geçirdi
Cem Hakko, Ronit Gülcan uğruna 24 yıllık evliliğini bitirmiş,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.