kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Starlar gerçekte ne kadar meşgul
Starlar gerçekte ne kadar meşgul
Beyonce markasına düşkün
Bizimkiler daha mütevazı

Starlar gerçekte ne kadar meşgul

Haklarında çıkan yazılarda, yayımlanan fotoğraflarda onların hep çok meşgul olduklarını görürüz. Davetler, okunması gereken senaryolar, hazırlanması gereken yeni albümler, yeni parfümlerinin tanıtımları... Cosmopolitan, son sayısında ünlü yıldızların bu meşguliyetlerinin perde arkasını yazdı: Her şey göründüğü gibi mükemmel değil.

Çoğumuz dünyaca ünlü yıldızların, insanüstü yaratıklar olduğunu düşünsek de, birçoğunun çizdiği profil aslında oldukça farklı. Örneğin yıldızlar sürekli fotoğraf çektirir durur. Ve bizler ne kadar fazla fotoğraflarını görürsek, o kadar meşgul olduklarını düşünürüz. Onlar hakkındaki düşüncelerimizin çoğu, çektirdikleri fotoğraflara dayanır. Oysa ki fotoğraflar, arka plan hakkında pek de fikir vermez. Hemen her gün, onlar için 'şu barda' 'şu restoranda', 'şu saatte ayrıldı' gibi haberler yer alır gazete ve dergilerde. Oysa bir Hollywood muhabiri, gerçekte ünlülerin çok azının parti sahnelerinde boy gösterdiğini söylüyor. Örneğin; Natalie Portman, Sophia Bush, Claire Danes, Scarlett Johansson, Keira Knightley, Kate Bosworth ve Anne Hathaway gibi pek çok ünlü, evine çok düşkün isimler olarak biliniyor... Sayısız ünlüyle çalışan bir beslenme uzmanı Joy Bauer, ünlülerin dışarıya çıksalar bile ağızlarına pek içki koymadıklarına dikkat çekiyor: "Fotoğraflarda gördüğünüz kadehin içinde sadece su ve limon olabileceğini gözardı etmeyin!" Bizlerin merak ettiğiyse, hayatlarını nasıl sürdürdükleri...

HAYIR İŞLERİ EN İYİ REKLAM

Pek çok ünlünün hayır kurumlarıyla ilişkisi; Brad Pitt-Angelina Jolie kadar yakın değil. Bir yayıncı, bu konuyla ilgili olarak şu bilgileri veriyor: "Bu işlerde aktif olarak çalışmasalar bile isimlerinin hayır işlerinin yanına kocaman harflerle yazılması pek çok ünlüyü heyecanlandırır. Yükselmekte olan ve geleceği parlak olanlar, bu tip hayır işlerinde görünmelerinin kendilerini spotların altına taşıyacağını bilirler." Tabii aralarında Reese Witherspoon, Jennifer Garner ve Jessica Simpson gibi işinin hakkını verenler de var. Yani kendi zamanlarından çalarak, hayır işlerine koşturanlar...

YEMEKLERİ ÇOK ÖZEL
Sıra geldi dış görünüşe... Beslenme uzmanı Joy Bauer'e göre bu iş ünlüler için çok basit: "Yıldızların bu konuda büyük bir avantajı var. O da onları bu tip konularda yalnız bırakmayacak küçük bir orduyu andıran yardımcıları, personel şefleri ve eğitmenleri..." Peki ya ünlülerin akşam yemekleri ya da iş yemekleri? Bu tür yemeklere katıldıkları zaman asistanlarının özel yemek talebinde bulunduğunu söyleyen Bauer, film çekimlerinde de starlara özel yemek geldiğini belirtiyor.

GİYSİLER STİLİSTTEN
Bir stilist, yıldızların ayna önünde 'ne giysem' diye zaman öldürmediğini söylüyor. "Daha az meşhur olan ünlülerin bile kendileri için alışveriş yapan stilistleri var ve giysilerini onlar seçiyor. Faturaları da bağlı oldukları film şirketleri ödüyor." Stilistler ve asistanların bir diğer sorumluluğu da, tasarımcıların ürünlerini vitrinlere çıkmadan seçmek... Peki butiklerde kıyafet denerken çekilen fotoğraflar? İşte cevabı: "Mağazalar ünlüleri davet edip ücretsiz alışveriş yapmalarını sağlıyor. Çünkü paparazziler oraya gelecek ve bu, mağaza için iyi bir reklam!"

ASİSTAN EN YAKINLARI

Asistanlar çoğunlukla ayak işlerini halleder. Ama her zaman değil... Bir zamanlar çok ünlü bir yıldızın sağ kolu olan asistanı, onun günlük işlerinin hiçbirini yapmadığını, her şeyi kendisine bıraktığını söylüyor: "İşim market alışverişini yapmak, kuru temizleme işlerini halletmek ve bebek bakmaktı. Çocuklarla 'Annem ve Ben' kurslarına bile katıldım. Sette, set dışında, tatillerde bile onunlaydım. Tamamen işine odaklanması için hayatını olabildiğince basitleştirdim." Tüm bunlara karşın, bu işin pek çok insan için bir cazibesi de var. Bir asistan, bu konuda şunları söylüyor: "Aldığım ücretin yanı sıra pek çok gösteri için ücretsiz biletler ve çeşit çeşit markalarda yüzlerce elbiseye sahip oluyorum. Tabii genellikle ıskartaya çıkmış olanlardan.."
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Fransızları Osmanlı havasına sokacaklar
 Kayıp ağabeyini hastanede buldu
 'İyi Seneler'le sinemacı oldu
 Starlar gerçekte ne kadar meşgul
 Onu dinlememek büyük bir kayıptır
 TÜYAP kitap fuarına 800 yazar katılacak
 Van Damme yeni filmini benim çekmemi istedi
 Modanın kraliçesi küllerinden doğdu
 Oyuncak bebek giydirecek
 Kilolarıyla başı dertte
 Şimdi de oğlu olsun istiyor
 Yeni çıkanlar
HAKAN & UTKU
Güvensiz silikonlular
Amerika'da bir araştırma yapılmış.
Aganigi yağı ile güzelleşiyorlar
Aganigi yağı ile güzelleşiyorlar
Cilt güzelliğine çok özen gösteren ünlü kadınlar; kozmetiklere...
'Ev'lendi ama otelde kalıyor
'Ev'lendi ama otelde kalıyor
Şarkıcı Tuğba Özerk ile 2 aylık kocası Erhan Kanioğlu'na evlerinde...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.