kapat
   
24 Ekim 2006 Salı
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Zevk için öldürdük
Birbirlerini suçladılar
60 saate 7 kişiyi öldürdüler
Oğlunu bırakıp babayı öldürdüler
Tekme atmaya çalıştı

Katil doğanlar

6 ilde 7 kişiyi zevk için öldürüp ülkeyi dehşete boğan iki seri katil yakalandı.

'Esrar içip öldürüyorduk'
Çaldıkları arabalarla 60 saatte bin kilometre yol yapıp, geçtikleri yerlerde pompalı tüfekle zincirleme cinayetler işleyen iki zanlı sonunda Ankara'da ele geçti. Mehmet Karaaslan ve Yiğit Bekçe adlı zanlıların "Esrar içip zevk için öldürüyorduk" dedikleri ifade edildi.

Nazire diye öldürdüler
Seri katillerin, cinayetleri birbirlerine anlatıp sonra da "Öyle değil böyle öldürülür" deyip nazire olsun diye peş peşe cinayet işlediği belirtildi... Zanlılar, aracına bindikleri Bekir Ciritçi'yi de, 4 yaşındaki oğlunu eve bıraktıktan sonra vurmuş.


Zevk için öldürdük

Ankara'da yakalanan pompalı 2 katilin birbirlerine nazire olsun diye cinayet işledikleri ortaya çıktı. Katiller, "Eğer yakalanmasaydık öldürmeye devam edecektik" dediler.

Pompalı katiller, "Katil Doğanlar" filmindeki gibi yol boyunca hap alıp amaçsızca gasp yapıp adam öldürdü. Yaklaşık 60 saatte 2 bin kilometreye yakın yol alan bu sırada Bursa, Kocaeli, Sakarya, Mersin ve Ankara'da yedi kişiyi öldüren, iki kişiyi yaralayan Mehmet Karaaslan ve Yiğit Bekçe sonunda Ankara Kızılcahamam'da tüfekleri ateş almayınca yakalandı. Zanlıları ele veren ilk üç cinayette kullandıkları otomobilin üzerindeki "Dalgana bak" yazısıydı. Türkiye'yi dehşete düşüren cinayetler serisi iki kişinin Bursa- Sakarya yolu üzerinde durdurulmasıyla başladı. Cinayetten sabıkalı Mehmet Karaaslan ve üç suçtan aranan Yiğit Bekçe, kullandıkları Renault Clio ile polise yaklaştı. Otomobili kullanan Bekçe, arandığı için Mehmet Karaaslan'ın bir akrabasına ait ehliyeti polise gösterdi. Polis, ehliyetin sahte olduğunu anlayınca ikili gaza basıp kaçmayı başardı.

DALGANA BAK" YAZISI
Kaçarken kullandıkları otomobille kaza yapan ikili Akyazı'ya giderek otomobili bıraktı. Ve oto kiralama işi yapan Aykut Okumuş'tangünlüğü 60 YTL'ye beyaz renkli, bir Şahin kiraladılar. Kapılarında "Dalgana bak" yazan beyaz renkli Şahin cuma gecesi Bursa'daki kestane şekeri satıcısının önünden uzaklaştığında geride 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Hüseyin Çalışkan'ın kanlar içinde yatan cesedi vardı... İkili pompalı tüfeklerini tekrar ateşlediğinde aradan beş saat geçmişti ve bu defa İzmit'te bir pişmaniyecide çalışan 21 yaşındaki Fatih Kılıç can vermişti... Sekiz saat sonra Sakarya Hendek yakınlarındaki petrol istasyonun Mehmet Çakır öldürüldü...

"NAZİRE OLSUN" DİYE
Sakarya'daki son cinayeti gören ve zanlıların vurup, öldü diye bıraktığı bir çoban, beyaz Şahin'in plakasını alamadı ama kapısındaki "Dalgana bak" yazısını unutmadı. Bu bilgi üzerine Sakarya Jandarma Alay Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri oto kiralama şirketini tespit etti. Gözaltına alınan Şirketin sahibi Aykut Okumuş beyaz Şahin'i Akyazılı Mehmet Karaaslan'a kiraladığını anlattı. Bunun üzerine Karaaslan'ın cep telefonu takibe alındı. Sakarya'dan Mersin'e gelen katiller SUÇ ALETLERİ İLE ELE GEÇTİLER... Türkiyeyi dehşete düşüren katiller 6 kişiyi işte bu pompalı tüfekle acımasız bir şekilde öldürdü. Ayrıca Ankarada ele geçirilen katillerin üstünde yapılan aramada çok sayıda mermi, uyuşturucu haplar, esrar ve para da bulundu...önceki sabah erken saatlerde Özkan Köse'yi katledip Hatay'a geçtiler. Otomobilleri burada yanmış halde bulundu. Adana'ya giden katiller Bekir Ciritçi'yi öldürdüler. Oradan Ankara'ya yol aldılar. Dün de Ankara'da benzin istasyonunda Enver Ayçik ve Necati Yücel'i acımasızca katlettiler. Jandarma Ankara'da araçlarını yakarak ormana kaçmaya çalışan katillerin izini bulundu. Jandarmaya ateş etmek isteyen katiller, pompalı tutukluk yapınca yakalandı. Esrar ve hap kullandıklarını belirten zanlılar, sırf birbirlerine nazire olsun diye, "Cinayet öyle işlenmez böyle işlenir" diyerek cinayet işlediklerini söyledi. Adli Tıp'tan Jandarma Komutanlığı'na girişte de zanlı Yiğit Bekçe, "niye öldürdükleri" sorusuna "Zevk için" cevabını verdi.

İLK CİNAYET 14'ÜNDE
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yaşayan evli ve 2 çocuk babası Mehmet Karaaslan 14 yaşındayken cinayet işledi, 1996'da girdiği cezaevinden 3 yıl sonra afla çıktı. Bursa Gemlik'te yaşayan Yiğit Bekçe'nin de 18 ayrı suçtan sabıkası olduğu 3 olaydan arandığı bildirildi.

1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 10 Türk işçisi öldü gizliyorlar
 Kızlar gece dekolteli gündüz düşük belli
 Şeker Bayramı'nda hüzün ve mutluluk
 İkizler, anne-babanın 'renklerini paylaştı'
 Bayram kazası bir aileyi ayırdı
 Hiç böyle görmediniz
 Muğlalı köylüler Cruz'a karşı
 Üç günlük tatil için yedi valiz
 'Oğlumu temelli aldığı söylenmedi'
 CHP'li vekilin kanser zaferi
 İngiltere'de, sigara içene ameliyat yok
 İnternette 800 kişiye konser veriyorlar
 Alman koca eşini öldürdü evi yaktı ve intihar etti
 Mehmetçik afişli eğitimi sevdi
 '200 milyar, basınca gidiyor'
 Fransız gay'ler de Bodrum'da
 Çocuğunun önünde eşini öldürdü
 67 ölü 263 yaralı
 1 kişiye 92 bin YTL
EMRE AKÖZ
Döve döve özgürlük
Bizdeki İslami kesim,...
HINCAL ULUÇ
Bir bayram sabahına uyanmak..
Nasıl iple çekerdik Bayram...
F.Bahçe, Alex'le sözleşme uzatıyor
F.Bahçe, Alex'le sözleşme uzatıyor
Brezilyalı futbolcu, menajerinin Türkiye'ye geleceğini belirtirken,...
10'suz olmuyor
10'suz olmuyor
Beşiktaş, gıda zehirlenmesi nedeniyle Delgado'dan yoksun mücadele...
Ağar'a, CHP 'sus' dedi MHP ise destek verdi
DYP liderinin "Kodu mu oturtan paşa cephede lazım" sözlerine hem...
ABD, İsrail gözden düştü dostlukta yeni trend Cibuti
ABD, İsrail ve Fransa ile kurulan dostluk gruplarından ayrılan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu