kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Tedavi oldum anne olabilirim
Tedavi oldum anne olabilirim
Doğalyolla Hamile Kalma Olasılığı Düşük!
Dünyadaki bütün güzel duyguları eşim Levent'e besliyorum ben!

Tedavi oldum anne olabilirim

Çok yakın bir dostunu kaybettikten sonra geçici menopoza giren Zerrin Özer, anne olmaya karar verdikten sonra tedavi oldu. Hem 28 yaşındaki eşine hoş görünmek hem de anne olmak için 19 kilo veren Özer, 78 kiloya düşmek istiyor.

Bundan sekiz ay önce kendinden 20 yaş küçük olan emlakçı Levent Süren ile evlenen Zerrin Özer, evlendiğinden bugüne tam 19 kilo verdi. Evlendiğinde 100 kilonun üzerinde olan 48 yaşındaki Özer, kilo verdikten sonra da anne olabilmek için tedavi olmaya başladı. Kısa bir süre önce çok yakın bir dostunu kaybettiği için üzüntüden beş ay boyunca adet görmediği için menopoza giren Zerrin Özer, tedavi ile tekrar eski günlerine geri döndü. Artık adet döneminin eskisi gibi olduğunu söyleyen Zerrin Özer, "Allah izin verirse anne olmak istiyorum" diyor.

78-79 KİLO OLMAK İSTİYORUM

* Rejime ne zaman başladınız?
Sekiz ay önce evlendiğimde başladım. Aslında daha fazla kilo vermem gerekiyordu ama yavaş vermek istedim.

* Neler yiyorsunuz? Üç beyaz un, tuz ve şekerden uzak durdum. Kepek ekmeği bile az yedim. Günde iki dilim kadar. Hep sebze yedim. Yumartayı haftada bir gün yedim. Domates, iki üç tane zeytin, 5-6 tane fındık, ceviz, kuru kayısı. Vitamın aldım. Şimdi ayurveda diyetine başladım.

* Bir haftadır da Ender Saraç'ın yeni yönetiminde diyet yapıyorsunuz değil mi? Evet karına enjekte ediliyor. Dört gün sonra tokluk hissi verecekmiş. Vücuttaki fazlalıkları vermeye yardımcı olacakmış. Karnım da üst tarafım da var. Karından yağ çok zor gidiyor. O yüzden böyle bir yöntem gerekli. Şimdi bir damla zeytinyağı bile alamıyorum. 23 gün böyle...

* Rejim öncesi kaç kiloydunuz? 100'ün üzerindeydim. Şimdi 87'yim.

* Hedefiniz kaç kilo olmak? 78-79 olmak istiyorum. Kemiklerim ince olduğu için çok zayıf duruyorum. Üç verince altı vermişim gibi oluyor.

* Kilo vermenizi eşiniz mi istedi? Ben kendimi çok bırakmıştım. Aseksüel oldum. Günü bitirmek ve anılarda kalması için yaşıyordum. Hayata dair neşem, bağlandığım bir şey yoktu. İnsan yoğun bir depresyona girer ya... Sonra Levent ile tanıştım. Sonrasında bir kadın olarak kendime dikkat etmem gerektiğini düşündüm. Levent bana asla 'Kilolusun, vermelisin' demedi. Onun sevgisi; bana bakımlı ve sağlıklı olmam gerektiğini hatırlattı. Çünkü gerçekten böyle bir sevgi yaşamak istiyordum. İnsan çok kilo aldığı zaman komplekse giriyor. Kilo aldığımda yağdan duvar örerim insanlarla arama. Herkesten kaçarım. Levent bana yalnızca, "Sağlığın için vermen lazım. Tansiyon problemin var" diyordu. Doktorlarım da Ender Saraç da sürekli söylüyordu. Yavaş yavaş yapmaya çalıştım.

LEVENT GÖRÜNÜME ALDIRMAZ

* Eşiniz sizi aslında kilolu zamanınızda sevdi, değil mi?
Levent görsellikten tamamen uzak bir adam. Üstelik resimlerde çıktığı gibi değil, gerçekten çok yakışıklı bir adam! Bugün istese, birlikte olamayacağı kadın yoktur. Bunları aşmış bir insan. Çok farklı bakıyor, ruhu çok olgun. Bir gün Hülya Avşar bir programda, "Siz bakmayın Zerrin'den küçük olduğuna. Zerrin ruhen ondan daha küçüktür"
anne olabilirim anne olabilirim demiş. Gerçekten o kadar doğru bir tesbit ki...

* Anne olmak istiyorsunuz. Kilo verme nedeniniz biraz da bu değil mi? Doktorumla görüşüyorum sürekli. Tedaviye başladım. Yakın dostum Gülgün Ural'ı kaybettikten sonra menopoza girer gibi oldum. Nur içinde yatsın... Üzüntüden kesildim. O kadar ani oldu ki... Beş ay sürdü. Tedavi ile normale döndüm. İlk defa da sana söylüyorum bunu. Utanıyorum aslında. 'Hamileyim' demek tuhaf geliyor.

* Hamile kalınca saklar mısınız? Saklamam ama çıkıp da 'hamileyim' demem. Zayıfladıktan sonra belli olup da sorarlarsa 'Hamile misiniz?' diye, 'evet' derim. Evliyim ve Allah nasip ederse istiyorum. Levent'in ağabeyinin kızları Dünya, benim hayatım oldu. Ölüyorum onun için...

* Bebek için neler yapıyorsunuz? Vitamin alıyorum...

* 48 yaşındasınız. Aynaya baktığınızda kendinizi nasıl görüyorsunuz? Estetik, botoks, yüz gerdirme yaptırmadım... İstediğim kiloya indiğim zaman yaptıracağım. Genç hissediyorum. Yorulunca, 'Neden yoruldum ki' diye düşünüyorum. Belli bir yaşa gelmişim artık. 23.00'de yatıyorum, bir saat sonra kalkıyorum. Kitap okuyorum, sabaha kadar takı yapıyorum.

* Eşinizle neler yaparsınız? Sabah onu kaldırıp 8.30'da işe gönderiyorum. Gün içinde birkaç kez konuşuyoruz. Okan Bayülgen ile 'Televizyon Makinası'nda başlayacağım yeni yayın döneminde. Albüm var... Akşamları evdeyiz. Dışarı çıkmayı sevmiyoruz.

ESİN OVET DOĞAN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bizim oğlan bana laf atan herkesi susturdu
 Bayer tedaviye cevap veriyor
 İntikamımı aldım boyun eğdirttim!
 Ayvacıklı 3 star adayının hedefi Oscar kazanmak
 Bodrum belgesel oluyor..!
 Kraliçe'ye sevgilerle...
 Tedavi oldum anne olabilirim
 Saçlarınızı kısaltın cildinizi yenileyin
 Mucizevi 'happy lift' uygulamasıyla yarım saatte 10 yaş...
 Hızlı leke tedavisi risklidir
 Sonu bilinmeyen gerçek bir hikaye
 Yıllardır hastalığın pençesinde
 Vücut hatlarımı çok seviyorum
 Metropolitan sezonu açtı
 Yeni koleksiyonunu görücüye çıkardı
 Jessica eski eşinin tişörtleriyle uyuyor
 Robbie Williams aşkın Tara 'meşkin' peşinde
 Halk Ne Diyor?
AYŞE ÖZYILMAZEL
Koca acısı dirsek acısı mı?
Koca acısı dirsek acısı...
ÖZAY ŞENDİR
Kadınlar sert erkek sever ama...
Biz erkekler zaman...
EMRE AKÖZ
Yemek ayı ramazan!
Her dinsel kuralın ardında bir...
AYŞE TÜTER
Cevizli ekmek
Ekmek hamurunu derin bir kaba koyun. Un,...
Anne adaylarına oruç önermiyoruz!
Anne adaylarına oruç önermiyoruz!
Oruç tutarken gün boyu aç kalınması nedeniyle sıvı, vitamin ve...
Açlık ve susuzluk stres yapıyor!
Açlık ve susuzluk stres yapıyor!
Uzun süren açlık ve susuzluk, özellikle psikiyatrik sorunu olanların...
İrtibatı koparmış!
İrtibatı koparmış!
Ramazan ayının ilk pazar günü Çırağan'da sosyetik...
Müstakbel damat İstanbul'daydı
Müstakbel damat İstanbul'daydı
Ekinciler Holding'in patronu Yasin Ekinci ile boşandığı eşi...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.