kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Güldürmeyi seviyorum sululuk tarzım değil
Güldürmeyi seviyorum sululuk tarzım değil
Artık radyoda Nez'in şarkılarını çalmıyorum

Güldürmeyi seviyorum sululuk tarzım değil

Yaptığı taklitler ve şakalarla milyonları kahkahalara boğan ünlü komedyen Yavuz Seçkin, günlük hayatında ciddi bir adam olduğunu söylüyor: İnsanları güldürmeyi seviyorum ama sululuktan hoşlanmıyorum!.

Yavuz Seçkin hayatımıza 'Yavuz'un Minibüsü' adlı radyo programıyla girdi ve yaptığı şakalarla kısa sürede sevildi. Üç sezondur atv ekranlarında yayınlanan 'Avrupa Yakası' adlı dizide canlandırdığı 'Sertaç' karakteriyle tüm Türkiye'nin tanıdığı biri oldu. Seçkin, şu sıralar hem yine atv'de yayınlanan 'Süper Joker' adlı şov programını sunuyor hem de 12 Aralık'ta ilk sinema filmi 'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu'yla hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Ünlü komedyenle devam eden ve hayata geçmeyi bekleyen projeleri hakkında konuştuk.

ŞAKACI KİMLİĞİ YAPIŞTI

* Sizi yaptığınız şakalarla tanıdık. Bu fikir nasıl oluştu?
Ben radyocuydum ve kötü reytingler alıyordum. Bir anda böyle bir fikir geldi aklıma. Aslında riskliydi çünkü ünlüleri arayıp onlara şaka yapacaktım. Dava konusu olabilirdim. Yaptığım şakalar benim için bitişten sonra gelen bir başlangıç oldu. Zamanla şakacı kimliği üstüme yapıştı.

* Rahatsız mısınız bundan? Aslında ben şakacıdan çok komik adam karakterini istiyorum. Çünkü komik ve eğlenceli bir adam her formatın üstesinden gelir.

* Komedyenlerin günlük yaşamda asık suratlı olduğu söylenir. Siz de öyle misiniz? Gerçek hayatta arkadaş ortamında bile ciddiyim. Sululuğu ve şakayı sevmem aslında.

ESKİLERİ UNUTTULAR

* Radyodan oyunculuğa geçisiniz nasıl oldu?
Beş sene önce hakkımda çıkan bir gazete haberinden sonra önce Sinan Çetin'le, ardından Gülse Birsel'le tanıştım ve Avrupa Yakası efsanesi böylece başlamış oldu.

* Ata Demirer, Evrim Akın ve Bülent Polat bu yıl Avrupa Yakası'nda yok. Bu etkiler mi diziyi? Benim kilomu etkileyeceği kesin! Ata'nın canlandırdığı Volkan karakteri ile benim canlandırdığım Sertaç kankaydı çünkü dizide. Tolga Çevik'in oynadığı Sacit, Gülse'nin çok iyi düşünmüş olduğu bir karakter. Şu anda dizi çok iyi gidiyor.

* Neden böyle bir değişiklik oldu peki? Ata'nın başka projesi var. Evrim'le Bülent'i bilmiyorum. Şansları bol olsun. Dizi başladıktan sonra kimse bana gelip "Ata diziden niye ayrıldı?" demedi. Birkaç bölüm sonra Volkan'ı, Selin'i, Şesu'yu tamamen unutacaklar.

* Diziden sonra 'Dünyayı Kurtaran Adam' filmini çektiniz. Bu teklif nasıl geldi? Yapımcı Şenol Ağabey'in bana radyo programımdan sempatisi varmış. Bir sinema filminde Cüneyt Arkın'la birlikte oynamak en büyük hayalimdi. Bu yüzden bu teklif beni çok mutlu etti.

DUBLÖR KULLANIYORUM

* Sette Cüneyt Arkın'ın taklidini yaptınız mı hiç?
Yaptım tabii. Çok güldü. Film 12 Aralık'ta vizyona girecek. Ardından da ikincisinin çekilmesi söz konusu. İki sinema filmi için daha teklif aldım ama zamanım olmadığı için kabul edemeyeceğim. Zaten her gün üç saat radyoda


program yapıyorum. Hatta dizi için setteyken radyodaki programımı benim yerime kendi yetiştirdiğim dublörüm İsmail yapıyor.

* Taklit edemediğiniz biri var mı? İzlediğim herkesi taklit edebiliyorum. Esra Ceyhan'dan Vahe Kılıçaslan'a kadar herkesi. Bu güne kadar bu taklitleri radyoda ya da sahnede yaptım. En kısa zamanda bu yeteneğimi ekranlara da taşımak istiyorum.

DÜZGÜN YAŞIYORUM

* Şöhret olunca hayatınız değişti mi?
Kız arkadaşım değişti! Bir yıldır Hale Tulgar ile birlikteyim. İkimizin de deli bir yanı var. O şu anda şan eğitimi alıyor, ud çalıyor. Bir de Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri alıyor. Bu piyasada çok fazla kötü niyetli insan var. 'Şöhrete giden yol yönetmenin yatağından geçer' lafı hala geçerli. O yüzden ona elimden geldiğince sahip çıkıyorum. Bunun dışında hayatımda fazla bir değişiklik olmadı. Biraz daha iyi şartlarda yaşıyorum o kadar.

* Ünlü olmak insanın hayatını çekilmez hale getiriyor mu? O senin elinde olan bir şey. Sen şöhretin seni daraltmasını istiyorsan daraltır. Magazin gündeminde yer alanlar basına kendileri haber veriyor gidip çeksinler diye. Kimse bunu inkar etmesin. Nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşarsın. Ben düzgün yaşamaya çalışıyorum. Yaptığım işlerle gelecek nesillere örnek olmak istiyorum.

ÖZLEM AVCI - MAGAZİN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 'Oryantal Star'da büyük final bu gece!..
 Güldürmeyi seviyorum sululuk tarzım değil
 Artık kartvizitlerinde modacı yazıyor
 İbiza'da aşk bambaşkadır
Savaş sanatları ile bunalımını yendi
Savaş sanatları ile bunalımını yendi
'Zerda' dizisiyle tanınan Evrim Evrim Solmaz Solmaz, kendini...
Efsun'un ilk albümü çıktı
Efsun'un ilk albümü çıktı
Yeni bir grup daha müzik dünyasına adım atıyor. İsmi Efsun. 'Duy...
2006 Dünya Basketbol Şampiyonası
Japonya'daki Dünya Basketbol Şampiyonası'na Türkiye tarihi...
Marmara depreminin 7. yıldönümü
Merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan 17 Ağustos 1999 yılındaki...
Yeni nesil bekaret yaşını 12'ye düşürdü
Uğruna cinayetler bile işlenen bekaret, yeni kuşak için tabu...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.