kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yeni sezonda nerede ne var?
Sutyen seçerken bilinçli olun
Yeni sezonda nerede ne var?
Neyin altına hangi model iç çamaşırı seçmeli?

Yeni sezonda nerede ne var?

* Sunset ilkbahar-yaz koleksiyonu, iki ana konseptten oluşuyor: 'Hayal' ve 'Masum eğlence'. Hayal grubunda boncuk işlemelerin, büyük baskıların dikkat çektiği, şifon ve vual kumaşlar öne çıkıyor. Diğer grupta ise, şıklık ve eğlence bir arada sunuluyor. Ayrıca, ünlü çizgi karakterlerinden
Betty Boop'un birbirinden şık ve eğlenceli ürünlerini bulmak mümkün...

* La Senza, yeni sezonda maksimum konfor sunuyor. Tek parçadan oluşan, dikişsiz, etiketsiz sutyenler ve pantalonlarda iz yapmayan ITEC külotlar kullanışlı olduğu kadar rahat da. 2006 sezonunda; klasik renklerin yanı sıra sezonda moda olan renklere de yer verilmiş. Derin dekolteler için pushup'lar da var!

* Moonlight iç giyimin yeni koleksiyonunda daha çok şortlu takımlar dikkat çekiyor. Kullanım ve rahatlık konusunda kadınların tercihi olan çamaşırlarla hem sportif hem de şık takımlar tasarlanmış. İz yapmaması ve sağlıklı olması nedeniyle ince kumaş pantolon ve eteklerin içine giymek için tercih edilen çamaşırların sutyenlerinde de özel forma sahip.

* Fransız şıklığı ve kalitesini yansıtan Etam iç giyim ürünlerinde her yaşa ve her bedene, her tip giyimi tamamlayan sutyen bulmak mümkün... Gelinlikler için korsajlı, saten, dantel aksesuarlı ürünler yer alırken renkli giyimi sevenler için renk renk sutyen alternatifleri de var. Dekolte kıyafetler için sırt askıları ayarlanan özel sutyenler, küçük göğüslere push up modeller, büyük bedenler için toparlayıcı alt destekli, minimize özelliği bulunan modeller de mevcut.

* İç giyim için bir başka adres de Mark & Spencer. Koleksiyon çeşitliliği ve kalitesiyle her beden ve zevke uygun modeli bulabilirsiniz.

* Anıl İç Giyim'in yeni koleksiyonunda siyah, beyaz, ten gibi klasik renklerin yanı sıra pembenin tonları, fıstık yeşili, mavininin tonları, mor, gibi renklere rastlamak mümkün. Ayrıca spor, koton modeller dışında dantel, kupür, kurdele ve taşlarla süslü modeller de bulunuyor.

* Ayyıldız'da her zevke uygun sutyen var. Ergonomik kullanımlı telsiz sporcu sutyeni teninizi serin ve kuru tutuyor. Yoga, yürüyüş, fitness, aeorobik, estetik operasyon sonrası için en ideal sutyen olarak gösteriliyor. Ayrıca günlük kullanım içinde çeşitli modellerin bulunduğu Ayyıldız'larda, abiye ve dantelli grup da bulunuyor.

* Bu sezon Kom'un sunduğu canlı renklerden oluşan yeni koleksiyonu 'Colors' gençlere yönelik. Şeker pembesi, cam göbeği ve fıstık yeşili gibi canlı renklerin kullanıldığı çamaşırlar, yazın tüm renkleri ve çekiciliği yansıtıyor.

* Her sezon iddialı koleksiyonlarıyla dikkat çeken Zeki, yine bu sezonda da kurdeleli, dantelli modelleriyle dikkat çekiyor.

* Uluslararası bir marka olan Suwen, genç kızlar için "trendy", kadınlar için ise "klasik" koleksiyonuyla herkese hitap ediyor. Suwen, Türkiye genelinde seçkin bayilerin yanı sıra, YKM, Boyner ve Berk mağazalarında satılıyor.

* 35 yıldır Pangaltı'da hizmet veren Gelincik'te her bedene uygun sutyen ve iç çamaşırı ile müşterilerine farklı modeller sunuluyor. Her markada ürün satılan Gelincik Mağazası'nda ürünler özel olarak seçilerek aynı zamanda markaların modellerinde bazı değişiklikler de yapılıyor.
DİĞER ALIŞVERİŞ HABERLERİ
 Aracılar aradan kalktı
 Ünlüler bu kristali çok seviyor
 5 öneri
 Elbiseniz sade takınız şık olsun
 En kullanışlı aksesuar
 Bu hafta bitmeden 5 öneri
 Tatile çıkmaya hazır mısınız?
 Plaj modasına siz de uyun
 Bu hafta bitmeden 5 öneri
 Güneşin keyfi şezlongda çıkar
 5 öneri
 Vücuda değil kıyafete dövme
 Barbekü mevsimi başladı
 5 öneri
 Aksesuarsız sokağa çıkmayın
 Dünya Kupası bu koltuklarda izlenir
 Alışveriş yaparak var oluyoruz
 İşte sezonun en yenileri
 Kazançlı alışveriş
    Yazarlar
  » Alışveriş
    Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
Hasat zamanı
Hasat zamanı
"Beşiktaş her yerde şampiyonluğa oynar" diyen Basketbol Şube...
Fenerbahçe zorlandı
Fenerbahçe zorlandı
100. yılında Türkiye ve Avrupa'da zirveye hedefleyen Fenerbahçe...
Hasat zamanı
"Beşiktaş her yerde şampiyonluğa oynar" diyen Basketbol Şube Sorumlusu Kemal...
Fenerbahçe zorlandı
100. yılında Türkiye ve Avrupa'da zirveye hedefleyen Fenerbahçe Ülker, hazırlık...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.