kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Aksesuarsız sokağa çıkmayın
Aksesuarsız sokağa çıkmayın

Rengârenk küpeler, kocaman kemik gözlükler, altın zincir kolyeler ve büyük çantalar bu yazın olmazsa olmazları. İşte yeni sezonda takip etmeniz gereken aksesuar rehberi...
Kendim aksesuar insanı değilim. Saat bile taktığımda fazlalık hissedip çıkartıp atıyorum. Ama bu sezon tüm moda dergilerindeki aksesuar patlamasını görünce aksesuarsız olmayacağını anladım. Kıyafeti gösteren de kesinlikle aksesuarlar. Bu sezon da hiç kuşkusuz aksesuarların altın çağı yaşanıyor. Tişörtlerin üzerine takılan zincir kolyeler, iri kemik 80'lerin stili güneş gözlükleri, farklı boylarda beraber takılan naturel tahta bilezikler, taşlarla süslü halka küpeler, parmakarası plaj terlikleri, rengârenk güneşin renginde fularlar ve kocaman seyahat çantalarını andıran çantalar sezonun olmazsa olmaz aksesuarlarından... Elbiseyi tamamlayan bir kolye ve küpeyle ya da kıyafete uygun çanta ve ayakkabı ile daha gösterişli ve trendy olmak için aksesuar önerilerimize kulak verin.

AKSESUAR CENNETİ
Pareodan tuniğe, espadrilden terliğe, çantadan şapkaya, kolyeden bileziğe farklı stillerdeki 500 kadar alternatifi bir araya görebileceğiniz Mudo Accessoires yaz koleksiyonuna mutlaka göz atın. Farklı stillerdeki şık ve kaliteli ürünlerin bir arada toplandığı Mudo'larda her zamankinden daha sofistike bir koleksiyon var. Beş farklı temada toplanan aksesuar koleksiyonunda gündelik yaşamda kullanışlılığıyla dikkat çeken vintage çantalar, portföyler, deri cüzdanlar, dore kemerler, bronz ve lame tonlardaki babetler; düz gladyatör sandaletleri; pul işlemeli, nakışlı çanta ve kemerler, dolgu topuk espadriller ve rengârenk plaj çantaları bizim seçtiklerimiz...

SAÇINIZA VE BOYNUNUZA
Fular ve eşarplar yeni sezonun en moda aksesuarlarından. İster küçük boydakileri boynunuza, ister uzun olanları saçınıza taç olarak takın. Accessories mağazalarında birbirinden farklı boylarda ve renklerde bulabilirsiniz.

YAZ MEYVELERİNDEN BROŞLAR
Yaz meyvelerine bayılırım. Çantanıza, tişörtünüze takabileceğiniz birbirinden sevimli ve rengârenk kiraz, karpuz, çilek gibi meyvelerin broşlarını Coquet'te bulabilirsiniz. Aynı zamanda rengârenk pırıltılı bilezikler, yüzükler ve kolyelere de mutlaka gözatın.

KULAKLARA HALKA
Halka küpeler tüm kadınların hem gündüz hem gece, hem de plajlarda rahatlıkla taktığı aksesuarlar. Bu sezon halka küpeler her boyda ve uçlarında renkli taşlar ya da şans yoncaları, çiçeklerle süslü. En geniş çeşit Claire's ve Accessories mağazalarında.

BOYUNUZ KADAR ÇANTA
Sıra dışı tasarımlarından sıkılanlardansanız, Derishow'daki aksesuarlara mutlaka bakın. Özellikle sezonun modası büyük boy çantalarına bayıldık.

PLAJDA TAKIN
Hotiç, ayakkabı ve çantadan sonra aksesuara da iddialı girdi. El oyalı küpeleri, rengârenk boncuklu kolyelerinden edinip plajlarda şıklık yapabilirsiniz.

ALTIN MADENİ
Bu sezon gümüşten daha çok altın-dore modası var. Özellikle zincir kolyeleri baskılı tişörtlerle de rahatlıkla takabilirsiniz. Hatta farklı boylardaki sıra sıra kolyeleri hiç korkmadan takın. En favori kolyem Derishow'un aksesuar reyonunda. Ayrıca Yargıcı Accessories'da uygun fiyata altın takılar bulabilirsiniz.

80'LERİN BAKIŞI
İlkbahar-yaz sezonu güneş gözlüksüz olmaz. Bu sezon yüzünüzü neredeyse tamamıyla kaplayan büyük kemik gözlükler moda. Bulgari, Dolce & Gabbana, Gucci, Vogue, Prada gibi markaların bu tür gözlüklere gözatın. Ama çok uygun fiyatlara Accessories'da da bu tarz güneş gözlükleri var.

AYAKLARDA PARMAKARASI
İster plaja giyin ister işe... Benim vazgeçemediğim Havaianas terliklerinin Türkiye'ye geldiği müjdesini vermiştik. Birbirinden renkli bu kauçuk parmakarası terliklerden mutlaka edinip siz de bu modaya ayak uydurun.

SEYAHAT ÇANTASI
Bu yaz için Yazbükey'in size bir sürprizi var! Mavi için hafta sonu kaçamağı çantası tasarlıyor. Ben gördüm ve bayıldım. Detaylarını haftaya paylaşacağım!

ESRA ÇORUH

DİĞER ALIŞVERİŞ HABERLERİ
 Aracılar aradan kalktı
 Ünlüler bu kristali çok seviyor
 5 öneri
 Elbiseniz sade takınız şık olsun
 En kullanışlı aksesuar
 Bu hafta bitmeden 5 öneri
 Tatile çıkmaya hazır mısınız?
 Plaj modasına siz de uyun
 Bu hafta bitmeden 5 öneri
 Güneşin keyfi şezlongda çıkar
 5 öneri
 Vücuda değil kıyafete dövme
 Barbekü mevsimi başladı
 Sutyen seçerken bilinçli olun
 5 öneri
 Dünya Kupası bu koltuklarda izlenir
 Alışveriş yaparak var oluyoruz
 İşte sezonun en yenileri
 Kazançlı alışveriş
    Yazarlar
  » Alışveriş
    Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
Hasat zamanı
Hasat zamanı
"Beşiktaş her yerde şampiyonluğa oynar" diyen Basketbol Şube...
Fenerbahçe zorlandı
Fenerbahçe zorlandı
100. yılında Türkiye ve Avrupa'da zirveye hedefleyen Fenerbahçe...
Hasat zamanı
"Beşiktaş her yerde şampiyonluğa oynar" diyen Basketbol Şube Sorumlusu Kemal...
Fenerbahçe zorlandı
100. yılında Türkiye ve Avrupa'da zirveye hedefleyen Fenerbahçe Ülker, hazırlık...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.