kapat
   
20 Eylül 2006 Çarşamba
 
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Aziz Yıldırım: Zico ile devam edeceğiz
Aziz Yıldırım: Zico ile devam edeceğiz

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, son günlerde yoğun eleştirilere uğrayan teknik direktör Zico ile ilgili hiçbir tereddütleri bulunmadığını belirterek, ''Zico ile yola devam edeceğiz. Bunu herkes bilsin''dedi.
Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe taraftar sitesi ''www.antu.com''a yaptığı açıklamalar, kulübün resmi internet sitesinde de yer aldı. Başkan Yıldırım, soruları yanıtlarken, medyanın, Daum'u göndermek için de her şeyi yaptığını, aynı şeyin Zico'ya da yapılmaya çalışıldığını öne sürdü ve buna izin vermeyeceklerini ifade etti.

TRANSFERLERİ
ZAMANINDA YAPTIK

Fenerbahçe'nin, transferleri geç yaptığı eleştirilerine de yanıt veren Aziz Yıldırım, aksine transferleri en iyi zamanda yaptıklarını söyledi.
Nobre'yi gönderip, yerine Lugano ile anlaştıklarını, ancak bu oyuncunun, takımının kupa maçları olduğu için erken gelemediğini anlatan Yıldırım, şunları kaydetti:
''Bu arada Aurelio Türk vatandaşı oldu, Luciano sakatlandı. Portsmouth Kulübü Başkanı Anelka için geldi. Değerinin altında veremeyeceğimizi söyledim. Anelka'nın beynini yıkadılar. O nedenle Anelka'nın Bolton'a satışı biraz zaman aldı. Sonuçta Anelka'yı sattık.
Lugano ile anlaşmıştık. Luciano'nun sakatlanmasıyla da bir anda 3 yabancı transferi hakkımız doğdu. Zico ile konuştuk. Bize verdiği isimler arasında Edu, Kezman, Deivid ve Milan Baros vardı. Deivid'in transferi uzun sürdü. Çok para istediler ama daha sonra fiyatta anlaştık ve transfer ettik. Zico bize 'Kezman ve Deivied'den biri olmazsa, Milan Baros olsun' dedi. Biz de Kezman ve Deivid ikilisiyle anlaştığımız için Milan Baros'u almadık. Sakatlanmasaydı Luciano'yu göndermezdik. Ama Luciano daha bugün ameliyat oldu, 40-50 gün sahalardan uzak kalacak.''

''OYUNCULARIMIZ KALİTELİ''

Aziz Yıldırım, takımdaki futbolcuların çok kaliteli olduğunu, ancak şu an için iyi oynayamadıklarını söyledi.
Futbolcuların, kötü oynadıklarının farkında olduğunu dile getiren Yıldırım, ''Kendi aralarında kenetleniyorlar. Kimse merak etmesin, bu takım, uyum sürecini aştığında çok başarılı olacak ve gelen başarıyla herkes mutlu olacak'' dedi. Lugano'nun, Brezilya'da yılın savunma oyuncusu seçildiğini hatırlatan Başkan Yıldırım, bu oyuncuyla ilgili ''Şu an izlediğiniz gerçek Lugano değil. Uyum sürecini aştığında, herkes gerçek Lugano'yu görecek'' değerlendirmesini yaptı.

''UEFA'DA İYİ İŞLER YAPACAĞIZ''

Aziz Yıldırım, iyi organize olmaları halinde UEFA Kupası'nda iyi işler yapacaklarını da söyledi.
Turkcell Süper Ligi ve Fortis Türkiye Kupasını kazanacaklarını öne süren Yıldırım, ''Sadece biraz zaman lazım. Futbolcular uyum sürecini aştığında her şey daha güzel olacak. İyi organize olursak da UEFA Kupası'nda iyi işler yaparız'' dedi.

TARAFTARA MESAJ

Aziz Yıldırım, tüm taraftlarları, oyunculara sahip çıkmaya davet etti. Futbola bakış açısının değişmesi gerektiğinin altını çizen Yıldırım, oyunculara destek olunması gerektiğini kaydetti, futbolun amacının 'Yenince alkış, yenilince küfür' olmadığını anlattı.
Fenerbahçe taraftarının takımına sahip çıktığını belirten Yıldırım, yönetimin, tribünleri herhangi bir şekilde engellemediğini ve onlarla diyaloğa da açık olduklarını söyledi.

10 BİN KİŞİLİK SPOR SALONU

Aziz Yıldırım, Ülker Grubu ile işbirliği yaparak 10 bin kişilik spor salonu inşaatına 2 ay içinde başlayacaklarının da müjdesini verdi.
Yıldırım, salonun olduğu yerde yüzme havuzu da yapılacağını bildirdi.
100. yıl turnuvası için Real Madrid Kulübü'nün başkanından ''Emrinizdeyim'' yazılı bir faks geldiğini, İtalya ve İngiltere'den de ünlü takımları getireceklerini açıklayan Aziz Yıldırım, 100 yıl turnuvasını 2007 Temmuz ayında yapmayı planladıklarını söyledi.
Aziz Yıldırım, bugüne kadar 61 bin taraftar kartı sattıklarını, hedeflerinin bu rakamı 100 bin'e çıkarmak olduğunu, Athena Grubu ve şarkıcı Kıraç'ın 100. yıl için Fenerbahçe marşları hazırladığını, 100. yılın bir yıl sürmeyeceğini ve gelecek yıllarda devam edeceğini de sözlerine ekledi.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 'Üç büyükler' en kötü performansını sergiliyor
 Macaristan maçını Lüksemburglu Hamer yönetecek
 Fortis Kupasında ikinci tur
 Güneş: En kötü dönemimi Milli Takım'dan ayrıldıktan sonra...
 Barcelona'da 'Katalanca' konuşma zorunluluğu
 Calderon: Beckham Real Madrid'de kalacak
 Potada Avrupa Kupası kuraları 19 Ekim'de çekilecek
 'Altın Adam' Gökhan Zan
 Suçlu futbolcular
 Gerets doğru olanı yaptı
 Kupayı verdiren parayı da versin
 En güvenilen dağlara bile kar yağıyor
 10'un sonu geldi
 Üçü birden oynayacak
 Halterde dev operasyon
 Kızlar İsrail önünde
 Konyaspor tur atladı
 Şan: Özhan Canaydın sınıfta kaldı
 Program
 Günün içinden
AHMET ÇAKAR
Ölü Ozanlar Derneği
Türkiye Ligi bir çöplüğe...
SERDAR ALİ ÇELİKLER
TFF Beşiktaş'a 1 milyon dolar verecek mi?
Beşiktaş,...
Padişahın torunu Topkapı Sarayı'nda
Padişahın torunu Topkapı Sarayı'nda
2. Abdülhamit'in torunu Osman Ertuğrul, dev bir imparatorluğun...
Mirasları şehit madalyası
Mirasları şehit madalyası
Gaziler Günü dün tüm yurtta kutlanırken, törenle övünç madalyaları...
Siyah güzellik
Siyah güzellik
ABD'de düzenlenen New York Moda Haftası'nda 2007 ilkbahar/yaz...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu