kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yediğiniz tavuğu internetten takip edin
Tavuklarımıza lezzet geldi
Yediğiniz tavuğu internetten takip edin

Yediğiniz tavuğu internetten takip edin


Keskinoğlu'nun lezzetli tavuklarının kimlik kartı farklı. Bir Fransız tavuğu bu; Hubbard Isa Red Ja Broiler. Bu tavuk 45 günlük Broiler, 64 günlük Sasso'dan da daha uzun zamanda kesime hazır hale geliyor ve 80 günde gelişimini tamamlıyor. Tüyleri kızıl kahverengi, göğüs ve bacakları daha ince ve daha uzun. Zengin aroma ve lezzetinin vücudundaki yağ dağılımının daha dengeli olmasından kaynaklandığı belirtiliyor. Bu tavuklar da doğal yemlerle beslenerek ve günün altı saatini karanlıkta doğal uyku ortamında geçirerek yetiştiriliyor. Keyf-i Lezzet'in bir başka özelliği de, ürün etiketindeki kod numarasıyla, www.keskinoglu. com.tr adresindeki ürün izleme bölümüne girilerek, tavuğun geriye dönük resmi raporları, dezenfeksiyon belgeleri, hatta taşıyan araçlar dahil, tüm bilgilerine ulaşılabilmesi. Evet, artık bizim de güvenilir ortamlarda üretilen lezzetli tavuklarımız var. Her iki cins de, en müşkülpesent gurmeleri bile tatmin edebilecek özelliklere sahip. Bu yeni ürünlerin fiyatları sıradan tavuklara göre yüzde 30 civarında daha pahalı. Ancak Keskinoğlu bir süre tanıtım amacıyla Broiler türü tavuklarla aynı fiyata satmayı sürdürecek.
DİĞER GURME HABERLERİ
 Bardacık inciri başka
 Birahanede tarihi yudumlama zevki
 Bu kirazlar, vişneler kulağınıza küpe olsun
 Yazın en serin içkisi
 Unutulan bir tat: 'Gül gibi şarap'
 Bir kitap okudum dünyam değişti (2)
 Yemek düşmanlığının altın çağındayız
 Japon mutfağı sadece suşiden oluşmuyor
 Bu yoğurdu sarmısaklasak
 Yazın salata yenir
 Gıda zehirlenmesi tezgâhlarda...
 Yaz aylarının leziz dumanı
 Dünyanın en lezzetli fıstığı
 Bize özgü lezzetler hangileri?
 Prensesi uyutmayan minik yeşil tane
 'Baklava bizimdir bizim kalacaktır'
 Ece'den mutfak dersleri
 Kahvaltıda Van lezzeti
 Bulgur sonunda sınıf atladı
    Pazar Sabah Yazarlar
    Güncel
    Hobi
    Röportaj
  » Gurme
    İyi Yaşa
AHMET ÖRS
Bardacık inciri başka
Kuru incirin bir öğün yemek kadar...
Cemaat ve ardındakiler
Cemaat ve ardındakiler
Nurculuk'un kurucusu Bediüzzaman Said-i Nursi'dir. Said-i Nursi...
'Cemaat dediğin kapatılınca bitmez'
'Cemaat dediğin kapatılınca bitmez'
Barış Müstecaplıoğlu üniversitede okurken Fethullah Gülen cemaatiyle...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.