kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Ozyilmazel @ SABAH
SMS:
4122-AYSE MESAJ
 
Kadın nabza göre şerbet verir
Ferda Anıl Yarkın Top 5

Kadın nabza göre şerbet verir

Ayyy inanmıyoruuuuz! Reina'lardan çıkmayan mankenimiz Aysun Kayacı yeni sevgilisiyle Aya İrini'de Bach konserine gitmiiiiş. Eski günlerinden eser kalmamış gibiymiş, bu nasıl işmiş? Çok güzel iş valla, belli ki kız hedefe kilitlenmiş ne var yani. En azından erkek uğruna Sibel Tüzün gibi vücudunun dört bir yanına dövmeler yaptırıp, (Bu işi bu kadar kalıcı yapmaya ne gerek var ah Sibelim!) Sertab Erener gibi yüz binler satıp onaylanmış müziğini değiştirmedi. Ya da mesleğini bırakıp erkeğinin kölesi olmadı ya! Hem bunda şaşacak ne var canııım? Yoksa siz hâlâ anlamadınız mı? Kadın dediğin nabza göre şerbet verir, şıp diye adamı ele geçirir. Haa sonra üç vakte kadar hevesi de geçebilir o ayrııı. Duygularımıza zincir vurmayız gayrı. Ayrıca nabzı mabzı bir kenara atıp (Hoooop attık) size bir şey diyeyim mi; her ilişkide bu böyle değil midir? (Yürek parça parça oluyor ama maalesef...) Bir ilişkide gece on dedik mi; gözlerimiz kapanır tumba yatak yapıp, horul horul uyumaya başlarız. Diğerinde gece çakkıdı çakkıdı oynamaktan bardan çıkmayız.

AYSUN AT BİLE BİNER
Birinde ağzımıza balık koymayız, diğerinde Nevizade'de karşılıklı oturup balık keyfi yapmaya bayılırız. Birinde seyahat etmeyi sever, üç dakikada bavul hazırlarız, diğerinde şuradan şuraya gitmeye nazlanırız. Hani ilişkilerin ritmi genel menel değil, dibine kadar özel işte! Siz hiç eski sevgilinizi dil döke döke götüremediğiniz bir yerde, iki sene sonra başka biriyle şen şakrak eğlenirken bulmadınız mı? Aynı o hesap... Haaa kadın milletine gelince. Biz zaten dünden razıyız, meraklıyız değişikliğe. Düşünsenize; kadınların gezme hevesi olmasa, kaç tane bar, restoran, tatil köyü iş yapardı? Erkeğin ver eline bilgisayarı, televizyon kumandasını, PlayStation'ı, koy iki kap yemeğini; kırk gün çıkmaz evden. Kadınlar tam tersi, hep yeniliktir dertleri. Onun için şaşmamak gerekir Bach konserine gitmiş Aysun Kayacı portresine. Yakında döpiyes giyip, saçlarını ensede toplar, bir de üzerine inci küpe takar. Ne bileyim belki de yeni evlenip sınıf atlamış Gülben Ergen edasıyla at binmeye bile başlar. Başlar, başlar...

ZEVKLER DEĞİŞİR
Ne demişler; erkeği elde etme uğruna her yol mübahtır. En yapmayacağın şeyleri yapıp, girmeyeceğin ortamlara girebilirsin. Ve kendini çok sıkı şekilde onu istediğine ikna edersin. İnanırsın. "Zevkler değişir" dersin. "Bak valla; onun için değil, kendi istediğim için..." Üşenmeyen çevresindeki sevgiliye göre tuttuğu takımı değiştiren kadınları saysın diyorum, başka da bir şey demiyorum. "Aslında hep gönlümde o takım yatıyordu" cevabını vermezlerse ben Ayşe değilim. Tabii bu değişimin ne kadar süreceğinden de emin değilim. Aşk biter, değişiklik gider, kadın özüne dönmek ister çünkü. Tabii üstüne üstlük bir de "hayatıma uymuyor" tadında cümlelerle adamı suçlar ya, bu konulara girmeyelim. Neyse, peki bu kötü mü? Hayır. İstedik, yaptık, ilişkimizi yaşadık. Bunu bilmek sizi ya da bizi üzecekse üzsün, içimizi buracaksa bursun. Yaşarken iyi de ayrılınca mı kötü Allah aşkına? Hadi bakın önünüzdeki maçlara.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hayırlı Lucca'lar...   / 13-09-2006
 Sezen, Nükhet, Nilüfer Livaneli gecesine gel!   / 11-09-2006
 Didişmek kolay bir de ayrılık var...   / 08-09-2006
 Erkeğinin kuklası kızlar!   / 06-09-2006
 Kör itin öldüğü yerdeyiz!   / 04-09-2006
 Biletler elde kazaklar belde...   / 01-09-2006
 Gezmek mi? Kır bacağını otur aşağı!..   / 30-08-2006
 Bahçelerde börülce F1'de eğlence   / 28-08-2006
 Yıllar Ajda'ya hiç ihanet etmiyor...   / 25-08-2006
 Karım yapsa devrim der miyim?   / 23-08-2006
AYŞE ÖZYILMAZEL
Kadın nabza göre şerbet verir
Ayyy inanmıyoruuuuz!...
ÖZAY ŞENDİR
Başka Gamzeler yargıya nasıl gitsin?
Gamze Özçelik...
ŞENGÜL BALIKSIRTI
Reklam uğruna neler yapılır?
Günlerdir Seren Serengil'in...
Ödevi öcü gibi değil zevk alarak yapmalı
Ödevi öcü gibi değil zevk alarak yapmalı
Çocuğunuza karşı ödevler konusunda zafer kazanmak istiyorsanız,...
Hastalar sigaraya daha duyarlıdır...
Hastalar sigaraya daha duyarlıdır...
* Bir devlet hastanesinde laborant olarak çalışıyorum. 15...
New York'lular 'Kuşu Kalkmaz' ile yemek yiyor!
New York'lular 'Kuşu Kalkmaz' ile yemek yiyor!
New York'un en trendy restoranı Buddakan'da her akşam 'Kuşu Kalkmaz'...
Tatile devam...
Tatile devam...
Murat Demirel ile Ayşenur Hanım'ın, Kempinski Hotel Barbaros Bay...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.