kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haftanın filmleri
Haftanın filmleri

Garfield 2: A Tale of Two Kitties
Çizgi dünyasının en ünlü kedisi Garfield bu kez sahibi Jon Arbuckle ile İngiltere'ye gidiyor. Jon'un niyeti, sevgilisi Liz'e İngiltere'de evlenme teklif etmektir. İngiltere'de ise kraliyet ailesinden Lady Eleanor'un şatosunu miras bıraktığı kedisi Prens, Garfield'ın tıpatıp benzeridir. Olaylar gelişir, Garfield bir yanlışlık sonucu Prens'in yerine geçer ve Prens'i bir nehre atıp şatoyu ele geçirmeye çalışan Lord Dargis ile kendine özgü yöntemlerle mücadeleye girişir. Gerçek görüntülerle animasyonun birleştirildiği filmde Garfield'ı Bill Murray seslendiriyor. Tür: Komedi, Animasyon. Yönetmen: Tim Hill. Oyuncular: Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt, Bill Connolly, Bill Murray.

Gizli İlişkiler
Gizli İlişkiler
, New York'ta oturan ve ilişkilerinde sorunlar yaşayan bir anne-kızın merkezinde yer aldığı beş kişinin 24 saat içinde yaşadıklarını anlatıyor. Bir fotoğrafçı olan Isabel (E. Banks), avukat Jonathan ile evlilik kararını yeniden değerlendirmeye başlarken annesi Diana (G. Close) kocasının kendisini aldattığını öğrenir. Diana ve Isabel'in yolları genç bir aktör olan Alec ve bir gazeteci olan Peter ile kesişir. Isabel, Jonathan, Diana, Alec ve Peter bir sonraki gün güneş doğmadan önce ne tür bir yaşam süreceklerine karar vermek durumundadır. Gizli İlişkiler oyuncularının performansıyla öne çıkıyor. Tür: Dram, Romantik. Yönetmen: Chris Terrio. Oyuncular: Chandler Williams, Bess Wohl, Glenn Close, Elizabeth Banks.

Amerikan Büyüsü
Gerçek olaylara dayanan bu öykü, 19. yy. başında Tennessee eyaletindeki bir kasabada yaşayan Bell Ailesi'nin başından geçiyor. Bilinmeyen ve görünmeyen bir varlık bir çiftlikte yaşayan aileyi rüzgâr sesine benzeyen seslerle rahatsız etmektedir. Bir süre sonra ailenin küçük kızı Betsy'ye fiziksel şiddet uygulamaya başlar. Bu varlığın ziyaretleri giderek sıklaşacak ve olaylar aileden birinin ölümüyle sonuçlanacaktır. Olaylar sırasında çiftlikte yaşayan bir öğretmenin 180 yıl sonra ortaya çıkarılan günlüğü nihayet olayları açığa kavuşturacaktır. Bu olay ABD tarihinde mahkeme kayıtlarına bir ruh veya varlık tarafından işlenen tek cinayet vakası olarak geçmiş. Tür: Dram, Gerilim, Korku. Yönetmen: Courtney Solomon. Oyuncular: Donald Sutherland, Sissy Spacek, Rachel Hurd-Wood.

3 Defin
Meksika sınırına yakın bir kasabada küçük bir çiftlik işleten Pete Perkins (T. Lee Jones), Estrada (J. Cadillo) adlı kaçak bir göçmeni sığır çobanı olarak işe alır. Estrada, sınır muhafızı Mike Norton (B. Pepper) tarafından vurularak öldürülür ve cesedi çölün ortasına gömülür. Perkins Estrada'ya uygun bir cenaze töreni için Meksika'daki köyüne götüreceklerini söyler. 21 Gram'ın da senaryosunu yazan Guillermo Arriga, bu filmle Cannes 2005'te en iyi senarist ödülünü alırken, Tommy Lee Jones ise en iyi aktör seçilmişti. Tür: Dram, Macera, Western. Yönetmen: Tommy Lee Jones. Oyuncular: Tommy Lee Jones, Barry Pepper, Julio Cadillo. Tommy Lee

Sihirbaz
20. yüzyılın başında Viyana'da yaşayan Eisenheim (E. Norton), aristokrat bir ailenin kızı Prenses Sophie'ye (J. Biel) âşıktır. Bu sosyal statü farkı nedeniyle sevdiğine kavuşamayan Eisenheim dünyayı dolaşmaya çıkar. Ünlü bir sihirbaz olarak geri döndüğünde Sophie'nin bir prensle evlenmek üzere olduğunu görür. Eisenheim bir yandan sevgilisini geri kazanmaya çalışacak, diğer yandan Viyana'daki kraliyet ailesinin otoritesine meydan okuyacak ve inanılmaz yetenekleriyle Avusturya-Macaristan İmparatorluğu'nu sarsacaktır. Aktörlerin etkileyici ve gizemli bir tonda konuştuğu, zekice diyaloglara sahip bir dönem filmi. Tür: Romantik, Fantastik, Dram. Yönetmen: Neil Burger. Oyuncular: Edward Norton, James Babson, Jessica Biel.

VOLKAN ERSOY

DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Sinema keyfinin 'Kare As'ı
 İstanbul'da sokak sanatı
 Rene Block'un sergisine katılan Türkler
 Modacı kız kardeşlerin harikalar diyarı
 Hollywood'u birbirine kattı
 Bu sezon her şey kıpkırmızı
 Partiye giderken göz kamaştırın
 Balık lokantasının 'Kare As'ı
 K 790i'yi herkesten önce test ettik
 Romantik bir sofranın en önemli detayı
 Antik çeşme yeniden akacak
 İyi dondurmanın 'Kare As'ı
 Erkek kuğular kaleyi kuşatacak
 Lezzetli suşinin 'Kare As'ı
 İstanbul'un en cezbedici köşesi
 Meyve ziyafetini keyif şölenine dönüştürün
 Kalamış'ta, ay ışığında belgesel keyfi
 dvd ekranı
 Günter Grass Nobel ödülünü iade etmesin
    Yazarlar
    Alışveriş
    Yaşam
    Ajanda
  » Güncel
    Gezi
ATİLLA DORSAY
Sanki güncelliğin içinden fırlamış bir...
Kanseri yendi ama
Kanseri yendi ama
Saldırıda yaşamını yitiren 15 yaşındaki Mizgin Demir'in daha önce...
Irak'a tarihi 12 uyarı
Irak'a tarihi 12 uyarı
Türkiye, ABD'nin PKK'yla mücadele özel temsilcisi Joseph Ralston...
Linç zanlısı yem diye serbest bırakılmış
İsmailağa Camisi'ndeki lincin zanlılarından İrfan Can'ın diğer...
İlerleme Raporu'nda Büyükanıt eleştirisi
Avrupa Birliği taslak raporunda Orgeneral Büyükanıt'ın devir teslim...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.