kapat
   
04 Eylül 2006 Pazartesi
 
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
G.Saray'dan taraftara davet
G.Saray'dan taraftara davet

Galatasaray'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları için taraftara davet yapıldı.

Mecidiyeköy'de bulunan GS Store Çadırı'nda düzenlenen basın toplantısında kulüp başkanı Özhan Canaydın,, başkan yardımcısı Adnan Polat, teknik direktör Erik Gerets ve futbolcular Mondragon ile Ümit, tanıtımı yapılan '3 Maçta 200 Bin Bilet, Avrupa'yı Olimpiyat'ta Titret'' sloganıyla taraftarlara davette bulundu.

Avrupa'nın en köklü kulüplerinin bile ulaşamadığı bir başarıya imza atarak 10. kez Şampiyonlar Ligi'ne kaldıklarını belirten Özhan Canaydın, ''Şimdi birbirinden değerli rakiplerle eşleştik. Türkiye'yi temsil eden tek Türk takımı olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, milletimizin gururu olmaya devam edeceğiz'' dedi.

Canaydın,
Şampiyonlar Ligi maçlarını 2005 yılı Şampiyonlar Ligi Finali'ne de ev sahipliği yapan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklarını yineleyerek, şunları söyledi:

''Stadımız, taraftarımızı ağırlamaya hazırdır. Şampiyonlar Ligi Finali'ndeki Milan-Liverpool maçı hizmetlerinin aynısı tekrar edilecektir. Stadın her türlü sorunları ortadan kaldırılmıştır. Hedefimiz 3 maçta toplam 200 bin taraftarımızı stadımızda misafir etmektir. Onlara gerçek futbolun, saf rekabetin baş rolde olduğu bir spor festivali hazırladık.''

'3 MAÇLIK KOMBİNELER SATILACAK'

Özhan Canaydın, 200 bin taraftar hedefine ulaşabilmek için ve gelecek taraftarlara kolaylık sağlamak adına 3 maç için kombine bilet uygulaması yapılacağını belirterek, ''Ali Sami Yen Stadı'ndaki kombine kartlar da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda geçerli olacaktır. Yarın satışa çıkacak olan 3 maçlık kombinelerin büyük ilgi göreceğinden eminiz. Amacımız en iyi neticeleri alarak bir üst tura çıkmak ve gidebileceğimiz yere kadar gimektir. 'Bu yer neresi?' diye soracak olursanız da cevap olarak, 'Atina'daki finaller' diyebiliriz. Kendimize, takımımıza ve şöhreti Avrupa sınırlarını aşmış taraftarımıza güveniyoruz'' diye konuştu.

Canaydın, elde edecekleri başarılarla Galatasaray'ın Avrupa arenası dışında kaldığı dönemde hızla eriyen ülke puanlarını yeniden yükselteceklerini kaydederek, ''Taraftarımız, kimin en büyük olduğunu göstermek için hızla gün saymaktadır. Herkesin desteğine ve duasına ihtiyacımız var. Allah mahcup etmesin'' ifadelerini kullandı.

POLAT: 'FUTBOLU SEVEN HERKESİ DAVET EDİYORUZ'

Galatasaray Kulübü Başkan yardımcısı Adan Polat da Şampiyonlar Ligi'nde 3 grup maçına toplam 200 bin taraftar beklediklerini kaydederken, sadece Galatasaray taraftarlarını değil, tüm futbolseverleri davet ettiklerini söyledi.

Galatasaray'ın asıl ruhunun taraftarları olduğunu anlatan Polat, ''Taraftarlarımız tribünleri doldurduğu sürece başarılı olmamız kesindir.

Taraftarlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla 3 maçlık bir paket hazırladık. Bu paketlerde açık tribün 30 YTL, kapalı tribün 60 YTL ve numaralı tribün de 120 YTL olacak. Çok ucuz, ekonomik fiyatlar oluşturduk. Bireysel olarak gelmek isteyen taraftarlarımız için ise maç günü açık tribün 15 YTL, kapalı tribün 30 YTL, numaralı tribün 50 YTL ve numaralı kenar tribün ise 40 YTL olacak.

Taraftarlarımıza bir kolaylık getirdiğimize inanıyoruz. Ayrıca grubumuzdaki 4 kulübün ortak çabasıyla da bir ürün gamı oluşturup, bir paket geliştirdik. Bu ürünleri de taraftarlarmıza yarından itibaren satışa sunacağız'' şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı taraftarların kendilerini Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yalnız bırakmayacağına inandıklarını ifade den Polat, stattaki son maçlarında ezeli rakipleri Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası Finali'nde 5-1 mağlup ettiklerini hatırlattı.

GERETS: ''TARAFTARIMIZA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR'

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında taraftarlarına çok ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

Hedeflenen 3 maçta 200 bin seyircinin tutturulması halinde ortalama 70 bin kişiye oynayacaklarını belirten Belçikalı çalıştırıcı, ''Şampiyonlar Ligi çok önemli bir mücadele. Her maçta 70 bin kişinin arkanızda olduğunu bilmek saha içinde bizi ekstra güçlendirir. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın'' dedi.

Diğer yandan kaleci Mondragon ise hem sportif başarı yakalamak, hem de seyirci rekoru kırmak istediklerini kaydederek, ''Eğer 200 bine seyirciye ulaşırsak, bu tarafrımızın da desteğinin göstergesi olacak. Ben bir kaleci olarak tüm tribünlerdeki seyircilerin desteğini alarak mücadele etmenin keyfini yaşamak istiyorum. Seyircilerimizin desteğiyle finale kadar gitmek istiyoruz. Sadece sportif başarı değil, en fazla katılımın gösterildiği tarihe geçecek maçlarda oynamak istiyorum'' diye konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu Ümit de konuşmasında, uzun süre Şampiyonlar Lİgi'nden uzak kaldıklarına değinerek, ''Bizim de hep, 'Ah be... Biz de oynasaydık' dediğimiz çok oldu. Eskiden gösterdiğimiz başarıları tekrarlama fırsatı elimize geçti. Bu başarıları anımsamak istiyoruz. İnşallah her maçta yeni bir rekor kırarak 3 maçtan da başımız dik çıkacağız. Herkesi maça bekliyoruz. Ne kadar çok seyirci gelirse, o kadar çok gol atacağımızı düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Toplantının son bölümünde üzerinde Galatasaray, Bordeaux ve PSV Eindhoven takımlarının armaları bulunan ürünlerin tanıtımı yapılırken, daha sonra toplantıyı izleyenler arasında bulunan tüm yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla basın mensuplarına fotoğraf verildi.

CANAYDIN'DAN SORULARA YANIT

Toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayabileceğini belirten Özhan Canaydın, Seyrantepe Projesi ile ilgili olarak, ''Protokol imzalandı. Onaylar alındı. Şimdi ara protokoller ve plan çalışmalarına başlandı. Özel bir toplantıyla sizlere açıklayacağız'' dedi.

Basına, bazı futbolcuların Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak istemedikleri yönünde haberlerin yansıdığının hatırlatıması üzerine ise Canaydın, ''Bu haberler için yorum yok. Biz bu organizasyonda teknik heyetimiz ve oyuncularımızla hep bareberiz. Çarşamba günü büyük bir tanıtım organizasyonumuz var. Büyükşehir Belediyesi, vilayet temsilcileri ve Galatasaray Kulübü olarak stada gidip çevre düzenlemelerini gezeceğiz, stat içerisinde de basın toplantısı yapacağız'' diye konuştu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray'ın başarılı olamadığı yönündeki bir soruya, ''Olimpiyat Stadı'nda ilk oynadığımız sene topladığımız puan, bir önceki sene Ali Sami Yen'de kazandığımız puanlardan daha fazla. Orada ayrıca Türkiye Kupası'nı kazandık. Galatsaray takımı her tip statta oynamaya alışkındır'' cevabını verirken, Ali Sami Yen Stadı'nın zemini ile ilgili Gaziantepspor maçının hemen ardından çalışmalara başladıklarını ve önlerindeki 3 haftalık boşluğu en iyi şekilde değerlendirerek bakım işlemlerini tamamlayacakların sözlerine ekledi.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Sahaya girene 610 YTL ceza
 Barcelona formasına reklam alıyor
 Fenerliler UEFA'ya inanıyor
 Serhat golle döndü
 Andre Agassi tenisi bıraktı
 İşte Kezman işte İliç işte Çetnik
 Forma hepimizin
 UEFA'da favori
 Galatasaray zorlu virajda
 Tek rakibimiz Kayseri
 Malta ciddi bir rakip!
 Kamuoyu yeniden basketle ilgilenecek
 Tokyo'da Türk günü
 İspanya'dan basket dersi
 Paşa paşa kazandı
 Ağlaya ağlaya gitti
 Milli maç heyecanı atv'den izlenir
 Günün içinden
GÜRCAN BİLGİÇ
Başkan'ın odası yeter!
Denizli beraberliği ile kaçan...
Başbakan 'Eşinin başını kapa' demez
Başbakan 'Eşinin başını kapa' demez
Başbakan'ın danışmanı milletvekili Egemen Bağış: Şimdiye kadar yaşam...
Lübnan'a değil Kandil Dağı'na asker gönderin
Lübnan'a değil Kandil Dağı'na asker gönderin
Şehit asteğmen Burak Okay'ın babası, "Oğlum belirsiz bir savaş...
Üçüncü sayfa güzeli
Üçüncü sayfa güzeli
Uyuşturucu kullandığı için zor günler geçiren Kate Moss, acılarını ve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu