kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Alışveriş zamanı
Alışveriş zamanı

Yeni sezona girmeden önce, alışveriş için en avantajlı günleri yaşıyoruz. Yaz ürünlerini bitirmeye çalışan mağazalarda büyük indirimlerle, seveceğiniz çok şey bulabilirsiniz.

Yaz sezonunun yavaş yavaş sona ermesiyle çoğu marka sonbahar-kış koleksiyonunu sunmaya başlarken, diğer taraftan birçok mağazada indirim fırsatları sürüyor. Gelecek yazı dolu bir gardıropla karşılamak istiyorsanız, şimdi alışverişin tam zamanı. İşte mağazaların sunduğu fırsatlar...

NE ARARSANIZ VAR
Mudo mağazalarında yüzde 70'e varan indirim kampanyası yaz alışveriş yapmak isteyenler için terlikten kıyafete, aksesuardan çantaya geniş seçenekler sunuyor. Mudo'da tişörtler 7.50 YTL, etekler 29.50 YTL.

SPOR TAKIMLAR
U.S Polo Assn.'de de yarı yarıya indirim fırsatı sürüyor. Erkek koleksiyonunda takım elbiseler 429-649 YTL, gömlekler 75-99 YTL, ayakkabılar 89-119 YTL arasında. Kadınlar için ise fiyatı 248-448 YTL arasında değişen etek ceket takımlar var.

ETİKETİN YARISI
Vivid'de etiketin yarısı kampanyası başladı. Mini şortlar, uçuşan elbiseler, düşük belli pantolonlar koleksiyondaki parçalar arasında...

YAZ KAMPANYASI
Yüzde 50'ye varan indirim ve nakit ödemede ekstra yüzde 5 indirim fırsatı sunan Desa'da alternatif bol. Klasikten vazgeçemeyen kadınlar için ince yüksek topuklu ve süslü ayakkabılar dikkat çekiyor.

HER ZEVKE UYGUN
Yüzde 70 indirime devam eden Derimod'un ayakkabı koleksiyonunda altın, bronz, siyah, kırmızı ve turkuaz renklerdeki Swarovski taşlarla süslü ayakkabılar, gözde parçalar arasında.

GECE ELBİSELERİ DE VAR
Günün her saatine uygun seçenekler sunan İpekyol'da yüzde 50'ye varan indirim sürüyor. Koleksiyonda şort-ceket kombinasyonları, işlemeli bluzlar, günlük ve gece elbiseleri yer alıyor.

SPOR TARZI SEVENLERE
Yüzde 70'e varan indirimleriyle yaz sezonunu kapatmaya hazırlanan Little Big'te rengarenk tişörtler, kapriler, farklı kesimlerdeki jeanlar ön planda. Gömlekler 12.50 YTL, pantolonlar 24.50 YTL, kapri ve şortlar 14.50 YTL. Tek tişörtler 7.50 YTL iken iki adet alırsanız, 10 YTL ödemeniz yeterli.

HEDİYE ÇEKİ KAMPANYASI
Yüzde 50 indirimin yanı sıra, 200 YTL üstü alışverişlerinizde yüzde 10 hediye çeki kazanma fırsatı sunan Damat Tween ADV'de, bol seçenekler var. Takım elbiseler 274-550 YTL, pantolonlar 69- 74 YTL arasında değişen fiyatlarla...

KLASİK ŞIKLIK
Koton'da tüm ürünler etiketin yarısı. Koleksiyonunda hem klasik hem spor ürünlerin yer aldığı marka, 10 aya varan taksit seçeneği de sunuyor.

RENK CÜMBÜŞÜ
Herry'e uğrayanlar cazif fiyatlarla karşılışıyor. Etekler 29 YTL, elbiseler 39 YTL, şortlar 30 YTL, ceketler 69 YTL, bluzlar 19.50 YTL ve aksesuarlar 5 YTL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

BİKİNİNİZ HAZIR
İlk mağazasını Levent Kanyon'da açan Lati-Ynova'da bikinileri yüzde 50 indirimle alma imkânı elinizde. İndirimde son gün 1 Eylül. Bikinilerde tek fiyat 74.50 YTL.

AİLE BOYU GİYİNİN
Spor ve rahat bir giyim tarzınız varsa Lc Waikiki'de erkek gömlekleri 11.99-32.39 YTL, tişörtler 6.54-32.39 YTL; kadınlar için kapriler 13.49-35.99 YTL, tişörtler 6.59-21.59 YTL, çocuk koleksiyonunda ise gömlekler 7.79-26.99 YTL, bermudalar 5.39-24.74 YTL arasında...

ÖZGÜN TRİKOLAR
Trikoda geleneksel bir firma olan Çift Geyik-Karaca, özgün tasarımlı, günün her saatine uygun modellerinde yaza özel yüzde 50 indirimlere başladı. Markanın hem gece kullanımı hem de günlük kullanım için tasarladığı rahat kıyafetlere göz atmakta yarar var.

Esra ÇORUH

DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Kırmızı halıdakiler için sıcak gece
 Artık onun da bir annesi var
 Tehlikeli bir bağımlılık ama tedavisi var
 Yeni ünlülere aldatma rehberi
 Ölmeden bu yarışı görmeli!
 Motor Presse, Türkiye'de 'motor' dedi
 Yavrularını o büyüttü
 Yeryüzü cenneti: Azor Adaları
 Turkish Colors of Benetton
 O bilgisayar şimdi Çinli
 Hangi beslenme türü daha doğru?
 'Mum'ya kokulu porno yıldızı
 Savaş sevgiyi engelleyemez
 Yıldızların giyim sırları
 Dünyanın en güzel kıyafetleri
 Mevsim yaz, eğlence son gaz
 Harvard'da bir Türk mimar
 Her şeye rağmen yaşam...
 Elbise, rugan ve siyah çok moda
    Cumartesi Yazarlar
  » Güncel
    Yaşama Dair
    Sinema
    Gurme
Manzara baş döndürüyor
Eftalya'nın terasında, sanki Boğaz'ın orta yerinde seyreden bir geminin kaptan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.