kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İşte sezonun en yenileri
İşte sezonun en yenileri

İlkbaharın gelişiyle vitrinler de renklendi. Yeni markaların alışveriş tutkunlarının beğenisine sunduğu modeller her zevke hitap ediyor
İlkbahar-yaz sezonu, yeni markalar ve ürünlerle geldi. Dockers'ın kadın koleksiyonu, İtalyanlar'ın ünlü markası Mandarina Duck, Bora Aksu'nun Koton için yaptığı tasarımlar, bu sezonun yenilikleri olarak dikkat çekiyor. Siz de alışveriş keyfinizi artıracak bu adreslere göz atın.

Bora Aksu Koton'da
Ünlü tasarımcı Bora Aksu'nun Koton için hazırladığı koleksiyon artık mağazalarda. Londra'da yaşayan Bora Aksu'nun tasarımlarını uygun fiyata alabileceğiniz bu mağazalara mutlaka uğrayın!

Ayakkabıda metal modası
Tüm kadınların tutkusu ayakkabılar için işte yeni bir heyecan; Erre D'oro. Marka, yeni koleksiyonunda kadınlara kalite ve ince detaylarla harmanlanmış modeller sunuyor. Koleksiyonda dikkat çeken dore ve lame, haftanın her günü, her saat ayaklarda parti havası yaratacak. Ayrıca geçen sezon başlayan etnik akım, pullu, işlemeli ve çiçek desenlerle yine dikkat çekiyor. Ayakkabı tutkunları, Erre D'oro ürünlerini Togo Galleria AVM, Erre D'oro Beylicium AVM ve Togo As Merkez AVM'de bulabilir.

Tasarlayın, boyayın, giyin
Kendi ayakkabınızı dilediğiniz renklerde sizin tasarlayabileceğinizi söylesem... Adidas'ın yeni serisi 'adicolor' ile yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz! Ayakkabı ve tekstil ürünlerinden oluşan koleksiyonun yanında verilen özel kalemlerle, istediğiniz renk, biçim ve deseni oluşturabiliyorsunuz. Adicolor koleksiyonu beyaz ve renkli olmak üzere iki ana seriden oluşuyor. Yaratıcılığı teşvik eden Adicolor serisini tüm Adidas mağazalarında bulabilirsiniz.

Rahatına düşkünler için
Artık eşinizin ya da sevgilinizin Dockers pantolonunu kıskanmanıza gerek kalmadı. Giyimine saatler harcamadan hazırlanabilen, kendine güvenen şehirli kadınlar için San Francisco yaşam tarzından esinlenerek hazırlanan koleksiyondan rahat ütülenen, kolay buruşmayan poplin kumaşlar, yaza yakışan tiril tiril keten kapriler, baharın renklerini üzerinde taşıyan etek ve gömlekleri biz çok beğendik! Ayrıca tüm vücut tiplerine uyan kalıplardaki pantolonlar da denemeye değer...

İç giyimde 'Kusursuz
Siyah' La Perla Studio, yeni ve özel bir siyah iç giyim koleksiyonu hazırlamış; "Pure Black" yani "Kusursuz Siyah". İç giyimde vazgeçilmez bir klasik olan "siyah" için tasarlanan bu koleksiyonun bir özelliği de, yeni bir kumaş türü olan Papillon'dan yapılması. Bu serideki ürünler, kullanılan siyah likra sayesinde, solmuyor ve vücuda uyum sağlıyor. İki çift sutyen ile bunlarla uyumlu birer külot ve tanganın bulunduğu dört parçadan oluşan bu yeni seri denemeye değer...

Sokak modasının yeni yüzü
Dünyayı saran sokak modasına düşkünseniz işte yeni bir marka; Bigos. Günlük moda trendlerini takip eden, modern, şık, rahat ve kaliteli giyinmek isteyen herkese hitap eden marka, günün her saatine uygun, rahatlıkla birbiriyle tamamlanabilen farklı ürünleri uygun fiyatlarla sunuyor. Koleksiyonu oluşturan parçalar arasında, sezonun vazgeçilmezi bol cepli pantolonlar, kapriler, şortlar, bermudalar, mini ya da maksi etekler, elbiseler, şalvarlar bulunuyor. Bu giysileri farklı tarzlarla uyum sağlayabilecek bluzlar, tişörtler, ceketler bolero, cepken ve montlarla tamamlayabilirsiniz. Bu ürünleri Bigos'un Güneşli'deki mağazasında ve İkitelli Başak Alışveriş Merkezi'nde bulabilirsiniz.

Ünlü ördek Türkiye'de
Çanta tutkunlarının yakından tanıdığı Mandarina Duck, sonunda Türkiye'de. Avrupa genelinde 100'e yakın mağazası bulunan ünlü çanta ve aksesuar markası Mandarina Duck'ın yeni koleksiyonu, cıvıl cıvıl renkleriyle dikkat çekiyor. Yeşil, sarı ve pembe renkteki işlevsel, sade, uyumlu ve özgün modellerdeki bu çantaları Nurus mağazalarında bulabilirsiniz.

ESRA ÇORUH

DİĞER ALIŞVERİŞ HABERLERİ
 Ünlüler bu kristali çok seviyor
 5 öneri
 Elbiseniz sade takınız şık olsun
 En kullanışlı aksesuar
 Bu hafta bitmeden 5 öneri
 Tatile çıkmaya hazır mısınız?
 Plaj modasına siz de uyun
 Bu hafta bitmeden 5 öneri
 Güneşin keyfi şezlongda çıkar
 5 öneri
 Vücuda değil kıyafete dövme
 Barbekü mevsimi başladı
 Sutyen seçerken bilinçli olun
 5 öneri
 Aksesuarsız sokağa çıkmayın
 Dünya Kupası bu koltuklarda izlenir
 Alışveriş yaparak var oluyoruz
 Kazançlı alışveriş
 En seksi mavi
    Yazarlar
  » Alışveriş
    Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
Eline sağlık Eto'o
Eline sağlık Eto'o
Galatasaray, Kamerunlu yıldızın çektiği kurayla Şampiyonlar Ligi'nde...
Canaydın: Bu grubu geçeriz
Canaydın: Bu grubu geçeriz
G.Saray Başkanı, "Ben Bordeaux'yu, hocamız PSV'yi istiyordu. İkisi de...
Eline sağlık Eto'o
Galatasaray, Kamerunlu yıldızın çektiği kurayla Şampiyonlar Ligi'nde zor...
Canaydın: Bu grubu geçeriz
G.Saray Başkanı, "Ben Bordeaux'yu, hocamız PSV'yi istiyordu. İkisi de oldu.
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.