kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Ozyilmazel @ SABAH
SMS:
4122-AYSE MESAJ
 
Karım yapsa devrim der miyim?
Nasıl yani?

Karım yapsa devrim der miyim?

"Ben söyledim oldu" yapımcımız Fatih Aksoy'dan son inciler. Flaş! Flaş! Flaş! Pazartesi günkü 'Devrime gel devrimeee' yazımdan sonra akşam Fatih Aksoy aradı. Önce bi çırpıda okumayanlara yazıdan özet geçelim, konuya Fransız etmeyelim. Fatih Aksoy, daldan dala, Tony'den Can'a, Can'dan Yağmur'a atlayan oyuncu Pınar Altuğ için "O bir devrimcidir, kadınlar ona sahip çıkmalıdır" demiş, cümlemizi şoke etmiş, kadınların sinirlerini germişti. Ben de "Herhalde devir değişti, devrim de değişti, Fatih Aksoy Pınar'la çekeceği dizi uğruna böyle laflar etti. Pınar olsa olsa yalanda devrim yapabilir" çiziktirmiştim. Hem devrimi geçtik, niye sahip çıkacakmışız canııım! Neyse işte yazının dumanı tüterken zırr telefon; Fatih Aksoy. "Bana saçma sapan konuşmuş de ama dizi için bu lafları etti deme" dedi. Dedim; "Fatih Bey, çok pardon da o zaman bayram değil seyran değil Pınar'ın avukatlığına niye soyundunuz?"

DİZİ İÇİN DEĞİLMİŞ
Efendim ünlü yapımcımıza, Pınar'la dizi çekme fikrinin değişip değişmediğini sormuşlar, o da "Ne var ki, erkekler yapıyor, Pınar niye yapmasın, hem onun ki devrimdir devrim" buyurmuş. Sebebi tamamen duygusalmış yani. "E iyi de Sayın Aksoy bunun neresi devrim?" Şurasıymış; Aksoy'a göre yıllar yılı hep erkekler kadınları aldatmış. Hatta o da yetmemiş "Bak Hülya Avşar da aldatılıyor" mazeretiyle su yüzüne çıkmışlar. Yani 'erkek aldatır, kadın affeder' görüşü oluşmuş ve fakat Pınarcık Tony, Can, Yağmur üçlemesiyle erkeklerin ezberini bozmuş. Büyüksün Pınar Abla! Çatur çutur hakkını yedik valla!

PINAR'IN SEVABI...
Neymiş erkek kadının aldatacağını hiç düşünmezmiş (a aaa!), Pınar bu fikri erkeklerin kafasına sokarak sevap işlemiş (görünmez sevap mıdır nedir?) Sevgilisinin elden gitme ihtimalini düşünecek erkek, daha çok ilgi gösterecekmiş (öğrendiğimiz iyi oldu). Falan da filan. Devrimin en saçmasına hoş geldiniz. Çok pardon da kadınların aldatmadığını, aldatmayacağını hangi erkek düşünüyor ki. Olsa olsa konduramazlar. Pınar ne ilk aldatan kadın hikayesidir ne de son. Daha yeni, başka adamdan yaptığı çocuğu, kocasına senin çocuğun diye yutturan kadını görmedik mi? Yılmıyorum "Peki Fatih Bey, bu demeçlemenizden dolayı pişmanlık var mı, pişmanlık?" diye soruyorum, "Çok eğleniyorum, bu da benim fikrim" diyor. Tahminim onun eğlencesinin kaç tane adamın yarası olduğunu hiç düşünmüyor. Kaç tane abinin aldatıldıktan sonra kendilerine gelemediğini, yeniden sevemediğini, güvenlerini kaybettiklerini. Aynı aldatılan kadınlar misali. Teslim oluyor ve son sorumu soruyorum; "Çiçeği burnunda evli adamsınız, karınız Pınar'ın yaptığını yapsa devrim der misiniz?" Hiç düşünmeden Aksoy'dan cevap "Der miyim hiç?" Yaaaa... Biz ne dedik? Hadi daha fazla Pınar'a yer vermeyelim, Hülya Avşar'ımızı üzmeyelim. Ayy kim bilir kadın gündemden düştü diye ne kadar burulmuştur. Acilen kendisinin Ali Güven'le teknede fotoğraflarını bekliyoruz. Değerli fikirlerini özlüyoruz.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Devrime gel devrimee   / 21-08-2006
 Eyvah! Sezen düştü...   / 18-08-2006
 Kaya'nın yatacak yeri mi yok?   / 16-08-2006
 Aaa Paris Hilton!   / 14-08-2006
 Abiler dikkat! Can boğazdan gidecek   / 11-08-2006
 Tarkan biter mi?   / 09-08-2006
 Fransız Sokağı dekor   / 07-08-2006
 Dolmasız durmam 0 beden olmam   / 04-08-2006
 Kızınıza Duygu Asena kitabı aldınız mı?   / 02-08-2006
 Sinema bileti mazi oldu   / 31-07-2006
AYŞE ÖZYILMAZEL
Karım yapsa devrim der miyim?
"Ben söyledim oldu"...
HAKAN & UTKU
Tatil Rehberi
* Tatilde çok yorulacağınız için gitmeden...
EMRE AKOZ
'Ele gelen' kadın
Bazı dindar erkekler, türbanlı...
AYŞE TÜTER
Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin
Fesleğen...
Memeyi aldırmak kanserden korur mu?
Memeyi aldırmak kanserden korur mu?
Meme kanseri kabusundan hayat boyu kurtulmak için sağlam memesini...
Yabancı dil beyni koruyor
Yabancı dil beyni koruyor
İki dil bilen insanların yaşları ilerledikçe daha az zihinsel...
Albüme ilk klip asansörde
Albüme ilk klip asansörde
Ünlü sanatçı Emrah, kariyerinin ilk maxi single'ının ilk klibini,...
Benim saç boyatmaya ihtiyacım yok!
Benim saç boyatmaya ihtiyacım yok!
İbrahim Tatlıses ile Mahsun Kırmızıgül'ün yıldızı bir türlü...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.