kapat
   
21 Ağustos 2006 Pazartesi
 
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün içinden

İzmirli'nin yüzü gülmedi
LİG A dün start alırken, Süper Lig'den geçen sezon düşen Diyarbakırspor, çıktığı ilk maçında Karşıyaka'yı 2-1 mağlup etti. Atatürk Stadı'ndaa seyircisinin önünde çıktığı mücadelede kırmızıyeşilli ekip, 36. dakikada Yılmaz'ın golüyle öne geçti. 47'de Kadir İzmir ekibine beraberliği getiren golü kaydetti. 63'te Muhammed penaltıdan attığı golle Diyarbakır'a 3 puanı getirdi. İzmir Atatürk Stadı'ndaki 90 dakikada ise Altay ile Uşakspor karşılaştı. 35. dakikada Erol Sökmen'in golüyle öne geçen Uşak zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı. Lig B'de oynanan günün tek maçında ise İzmirspor,
Alanya
ile 2-2 berabere kaldı.

Süreyya dünyaları istedi!
İSVEÇ'TEKİ 19. Avrupa Atletizm Şampiyonası'na cezası sona ermesine karşın katılmayan Süreyya Ayhan yeni sezon için taleplerini Atletizm Federasyonu'na iletti. Milli atlet ile antrenörü ve eşi Yücel Kop, federasyondan ABD'de 7 ve Almanya'da 5 aylık kamp, yurt dışındaki kamplarda kullanmak için kiralık araç, aracın benzin masrafları, uluslararası sağlık sigortası, yurt dışı doktor kontrolü masrafları ve acil durumlarda kullanılmak üzere bir acil yardım çantası talep etti. Milli atlet, Almanya kampında performans analizi testleri için danışman hekim Dr. Tamer Çavuş'un da kamp yerine getirilmesini, hazırlık kamplarında da fizyoterapist ihtiyacını belirtti. Ayhan bunlara karşılık yıl boyu iki kez uluslararası Golden Leauge yarışına katılabileceğini bildirdi. İstekleri inceleyecek olan federasyon kararını önümüzdeki günlerde açıklayacak.

Hertha Berlin, 96'yı 4'ledi
BUNDESLIGA'DA Yıldıray Baştürk'lü Hertha Berlin sahasında Hannover 96'yı 4-0 mağlup ederken, milli futbolcu iki asist yaptı. Schalke deplasmanda A.Aachen'ı 1-0 yenerken Halil 90, Hamit 45 dakika oynadı. Nuri Şahin'in yer almadığı karşılaşmada Borussia Dortmund, Mainz ile 1-1 berabere kaldı. Werder Bremen, Leverkusen'i 2-1 yenip ikide iki yaptı. Klose ve Hugo Almeida ev sahibine galibiyeti getirirken, 2 haftada 4 asist yapan Diego maçın yıldızı oldu.

Premier Lig'e müthiş açılış
PREMİER Lig'de şampiyonluğun favorilerinden Liverpool, 12 yıl sonra Premier Lig'e yükselen Sheffield United ile 1-1 berabere kaldı. Milli futbolcumuz Emre Belözoğlu'nun 90 dakika forma giydiği maçta takımı Newcastle United, Wigan Athletic'i 2-1 mağlup etti. Ligin yeni ekibi Reading ise, Middlesbrough karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazandı. Arsenal, yeni stadı Emirates'te 60 bin taraftarının önünde Aston Villa'dan 1 puanı 85'te bulduğu golle 1-1 berabere kalıp zar zor kurtardı.

Pakistan'da tarihi karar
BAYANLARIN futbol maçını yalnız gelen erkeklerin izleyemediği Pakistan'da bu kural değiştirildi. Pakistan Futbol Federasyonu, yasağın kaldırıldığını açıklayarak bundan böyle isteyen herkesin statta bayan maçlarını izleyebileceğini bildirdi. Ayrıca bayanların maçında bayan bir orta hakem görev yapabilecek. Maçlarda bayan oyuncular bol pantolon ve uzun kollu tişörtlerden oluşan formalar giymek zorundalar.

Banu Yıllar Cimbom'da
BASKETBOL'DA Galatasaray bayan takımı geçtiğimiz sezon Bursa Yıldırım Belediyespor'da forma giyen Banu Yıllar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 35 kez milli formayı giyen Banu, 1978 doğumlu ve 1.73 metre boyunda.

Diarra Madridli oldu

REAL Madrid, uzun süredir peşinde olduğu Olimpik Lyonlu Mahamadou Diarra'yı renklerine bağladı. Bir ara Galatasaray'ın da listesinde yer olan orta saha oyuncusu için resmi açıklama Lyon'un sitesinden yapıldı. Real Madrid'in futbolcu için 26 milyon euro ödeceği bildirildi.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Denizlispor: 0 Beşiktaş: 2
 Gaziantepspor: 2 Trabzonspor: 1
 Millilerden muhteşem şov
 Süper Lig'de toplu sonuçlar
 Trabzonspor, Musampa'nın transferinden vazgeçti
 Gözler Mleda Boeslav maçına çevrildi
 Kına yakın beyler
 İkinci skandal Papila!
 Bitirim ikili
 Kiev bunları affetmez
 Mabede geldi
 En keyifsiz puan
 Şimdi dev olduk
 Musampa abarttı!
 Beşiktaş'ın forveti Güleç-Bobo ikilisi
 Rüya güzel başladı
 Sivas-Sakarya maçı Ali Sami Yen'de
 Hollanda'yı salladık ama yıkamadık: 2-3
 Puanları paylaştılar
 Lübnan'a potadan moral
 2. Lig programı
LEVENT TÜZEMEN
Ya Meduna ölseydi?
Elazığlı Gökmen öldü, ders almadık.
ÖMER ÜRÜNDÜL
Rekor gol kaçtı
Galatasaray, dün gece Manisa...
GÜRCAN BİLGİÇ
Acılı baklava
Sanki bir dejavuydu.
Kiev'de...
KAZIM KANAT
Küçük Brezilya!
Alman Daum gitti, Brezilyalı Zico geldi...
MURAT DİDİN
Bütün olabilmek
Dünkü yazımızda Litvanya'yı yenebilir,...
1500'ü bile bulmaz
1500'ü bile bulmaz
Üst düzey bir devlet yetkilisi, "Ortaya atılan 3 bin-5 bin gibi...
Gül, bugün bölgede
Gül, bugün bölgede
Dışişleri Bakanı Abdullah Gül bugün İsrail'de, Salı günü de Suriye'de...
İç çamaşırında renkli modası
İç çamaşırında renkli modası
2006-2007 iç giyiminde cıvıl cıvıl renkler hâkim olacak. Birbirinden...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu