kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Parmak arası giyenler homoseksüel mi oluyor
Parmak arası giyenler homoseksüel mi oluyor
Sıradan Pınar chat chat yapıyorsa Pınar Altuğ Pınar Altuğ niye yapmasın?
Top5 AYŞE
Top5 HINCAL
Pizzazz

Parmak arası giyenler homoseksüel mi oluyor

Tangaydı, dekolte ayarıydı, minisiydi, plaja topukluyla gidilir miydi derken; bu yaz hep kadın giyimini konuştuk. Ünlü kadınları hani deyim yerindeyse yerden yere vurduk. Dedim "Yok öyle", biraz da gelelim erkeklere. Mesela evde kırda plajda giydikleri parmak arası terliklere... Acaba Hıncalım'a göre bu terlikler güzel mi yoksa karizmayı yerle bir eder mi? Kaya Çilingiroğlu'ndan, Rahmi Koç'a buyrun terlik konusuna.

* AYŞE: Erkek adam parmak arası terlik giyer mi? HINCAL: Adamın canı istiyorsa giyer, hiç umurumda değil. Neticede bu bir yazlık sandalet esprisidir. Parmak arası olabilir, parmakların üstü olabilir. Yani 'parmak arası terlik kadın işidir, erkek işi değildir' gibi bir görüşüm yok.

* Siz giyer misiniz? Ben giymem çünkü parmağımın arasındaki o nesneden rahatsız oluyorum. Sandalet de giymem çünkü o topuğunun arkasından dolaşan kısmından rahatsız oluyorum. Ben normal parmak üstü terlik giyiyorum. Onu da evde giyerim.

* Tatilde ne giyiyorsunuz? Ben kuma inmem. Kuma inmediğim sürece yazlık ayakkabı giyerim. Kuma ineceğim zaman da; normal köprülü terlik.

* Bu hafta bir söyleşide Rahmi Koç "Ben asla parmak arası terlik giymem, yanımdakine

yanımdakine de, oğullarıma da giydirmem, benim janrım değil" dedi. Hani kendisi giymeyebilir de başkalarına da karışıyor... Rahmi Bey'in bir bildiği ya da bir korkusu olmalı. Ne diyeyim? Parmak arası terliğe neredeyse bildiriyle karşı çıkmak, garibime gitti... Çok garibime gitti. Rahmi Bey'e de böyle bir konuşmayı yakıştıramadım.

'KOÇ NE DEMEK İSTEDİ?'

* Çok kötü bir şey mi bu parmak arası terlik?
Kim ne karışır ona ya? Ben de söylüyorum; ben hayatta giymem ama parmak aramı rahatsız ettiği için yoksa karışmam. Yani parmak arası giyenler homoseksüel mi oluyor? Bunu mu demek istiyor Rahmi Koç?

* Ne demek istediğini bilemem, ne dediğini biliyorum işte! Onu Rahmi Koç'un açıklaması lazım. 'Ben giymem' demek başka, 'oğullarıma, etrafımdakilere giydirmem' demek çok başka bir şey. Öyle dediğin zaman onun içinde bir anlam olması lazım. Onu Rahmi Bey'e sor.

* Bir de geçenlerde Mehmet Barlas'ın röportajı vardı. Yazlık yerlerdeki çok kilolu erkeklerin, rahatlık adına giydiklerinden rahatsız olduğunu söylüyordu. Yazlık yerde adam şort, tişört giymeyecek de ne giyecek? Bizim liberal demokrat Mehmet, demek ki iş kendi zevki olunca faşistleşiyor! Mini etek giymek güzel kadınların işidir, şişman erkeklerin şort-tişört giymesi zevkimi bozuyor' demek bana Ispartalıları hatırlatıyor.

* Hangi açıdan? Belli ölçüler içindeki çocuklarını öldüren, bunların yaşama hakkı yoktur diyen Ispartalılar var ya. Yani Mehmet Barlas kendini Isparta'nın tiranı zannediyor herhalde. Bence şaka etmiştir.

* Bir de elimizde ayağında parmak arası terliklerle Reina'ya giren Kaya Çilingiroğlu fotoğrafı var... Gece çıkmak belli bir giyimi gerektirir. Ben buna inanıyorum. Plajda, şurda burda, gündüz istediğin gibi gezersin ama gece başkadır... Geçen akşam Sortie'ye haşema giymiş bir adam geldi...

* Bermudadır ya da kapri pantolon... Yani aynı haşema gibi. Şimdi oraya insanlar gece şık restoranda yemek yemek için geliyorlar. Zamanında insanlar gece smokinle, tuvalette çıkarlardı. Şimdi o devri geçtik.

'GECE ADABI VARDIR'

* Tabii geçtik, zaten her çıktığımda tuvalet giymem gerektiğini düşünemiyorum. Artık insanlar için rahatlık çok önemli. Adam yemeğe çok para da verse rahat hissetmek istiyor.
Ama en azından belli bir elbise kuralı var. Kısa pantolon ya da şortla sevgilisiyle yemek yiyor. Gece adabı vardır. Bu; siz benim umurumda bile değilsiniz demek. Bu küstahlık! Tatil köylerinde bile akşam yemeklerinin adabı ayrıdır.

* Evet, şortla girilmez. Üste başa çeki düzen vermek gerekir. Reina'ya terlikle, Sortie şortla gelenler ayıp ediyorlar. Ben işletmeci olsam, onları kapıdan almam!

* Ama Kaya Çilingiroğlu olunca giriyorsun işte! Kaya Çilingiroğlu bu düzeyde bir kulübe Los Angeles'ta, Paris'te girmeyi bir denesin bakayım. Onun için de bizim Reina'larımız, Sortie'lerimiz belli bir kaliteye aşamıyorlar. Avam görünüşlerini sürdürüyorlar.

NOT: Bu röportajdan sonra Hıncalım Kaya Çilingiroğlu'na rastlamış. Çilingiroğlu "Tırnağım fena halde batmıştı, ayakkabı giyemiyordum... Bu yüzden Reina'ya terlikle gittim" demiş...

AYŞE&HINCAL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Her erkeğin içinde bir Peter Pan yaşar
 İspanyol ezgileri coşturacak
 Bodrum Sezen'i dinleyecek
 'Bu albüm tutmazsa müziği bırakacağım
 Bu filmin çıkış noktası Araf suresi
 Parmak arası giyenler homoseksüel mi oluyor
 Christina ile zaman yolculuğu başlıyor
 Sortie'den Tito Nieves geçti
 Yardım için arabasını sattı
SEDA KAYA GÜLER
Güllerin Savaşı
Cem Hakko'yu nasıl bilirdiniz? İyi...
Diyet hatalarını bilin kilolardan kurtulun
Diyet hatalarını bilin kilolardan kurtulun
Diyet mevsimi hiç bitmez. Kadınların verilecek fazla kiloları hep...
Bakışlara tazelik: Göz çevresi tedavileri
Bakışlara tazelik: Göz çevresi tedavileri
Eğer gözler ruhun aynasıysa, göz çevresi de onun çerçevesidir.
Dostlarını yalılarında ağırladılar
Dostlarını yalılarında ağırladılar
Mustafa-Cevahir Özkan çifti, her yıl geleneksel hale getirdikleri...
Dior'un kozmetikleri 'out' Armani kozmetikleri 'in'
Dior'un kozmetikleri 'out' Armani kozmetikleri 'in'
In-out
Kadınların uzun zamandır beklediği Armani kozmetikleri...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.