kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   News in English
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
  » Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Sabah Çocuk
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün içinden

Bodrum'da yelken açıldı
2002 YILINDAN bu yana Bodrum'da, Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından düzenlenen Gant Cup yarışları dün başladı. Yarışlara 40 yelkenli tekne ve 300 yarışçı katıldı. 4 gün sürecek yarışlar, 30 Temmuz'da Turgutreis-Bodrum etabıyla sona erecek.

Gençler Avrupa 4'üncüsü
YUNANISTAN'DA sona eren 23. Avrupa Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda milli takım, üçüncülük maçında İspanya'ya 92-83 yenilerek 4. oldu. İlk periyodu 28-24 önde geçen milli takım, devreyi de 44-42 önde tamamladı. 3. periyotta toparlanan İspanya, bu çeyreği 65-55 önde geçti ve karşılaşmadan 92- 83 galip ayrılarak üçüncülüğü elde etti. 20 sayı, 5 ribaunt ile İsmet ve 20 sayı, 4 ribauntla Mehmet'in performansları ile dikkat çektiler.

Bayanların
ilk 10 arzusu

23. Avrupa Genç Bayanlar Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye klasman grubunda gruptaki 3. ve son maçında, Polonya'yı 71-63 yendi. Kanarya Adaları'ndaki Tenerife kentinde devam eden şampiyonada milliler devreyi de 38-27 önde kapadı. Klasman grubunda ikinci galibiyetini elde eden Türkiye, 9.'luk-12.'lik klasman maçları yapacak.

Voleybolda 2. turnuva
ERKEKLER Voleybol Avrupa Ligi'nde ikinci turnuva bugün İspanya'da başlayacak. İspanya'da 3 gün sürecek turnuvada Türkiye'nin yanı sıra Hırvatistan, Estonya ve İspanya mücadele edecek. Milli takım ilk maçını bugün TSİ 18.30'da Hırvatistan ile oynayacak.

Williams, Toyota ile anlaştı
FORMULA 1'DE Williams, Toyota ile 3 yıllık motor desteği anlaşması yaptı. Williams takımının patronu Frank Williams, bu anlaşmanın Williams'ın şampiyonluk yolunda çok önemli bir dönemeç olduğunu söyledi.

IAAF rekorları onayladı
ULUSLARARASI Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) Asafa Powell'ın 100 metrede, Meseret Defar'ın ise 5 bin metredeki dünya rekorlarını onayladı. Jamaikalı sprinter Powell, İngiltere'de 11 Haziran'da elde ettiği 9.77'lik derecesiyle 100 metre rekorunu egale etmişti. Etiyopyalı Meseret Defar ise 5 bin metrede 3 Haziran'da New York'ta 14 dakika 24.53 saniye ile rekor kırmıştı.

2007'de Ürgüp'teyiz
AVRUPA Dağ Bisikleti Şampiyonası 2007 yılında Türkiye'de yapılacak. Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu gerçekleştirdikleri başarılı organizasyonlar ve yoğun kulis çalışmalarıyla şampiyonaya ev sahipliği hakkını kazandığımızı belirtti. Yarışlar 12-15 Temmuz 2007'de Ürgüp-Nevşehir bölgesinde gerçekleştirilecek. Müftüoğlu ayrıca ön hazırlıklar için İtalya'ya giderek 2006 şampiyonasında incelemelerde bulunacaklarını belirtti.

Mert'ten Malatya'ya icra
MALATYASPOR'UN eski kaptanı Mert Korkmaz, sarı-kırmızılı kulüpten alacakları için icra takibi başlattı. Başkan yardımcısı Fahri Kara, Korkmaz'ın geçen sezondan 53 bin YTL alacağı olduğunu belirterek, "Takım küme düştüğü için, eski yönetim tüm takıma 70 bin dolar ceza kesmişti. Yani Mert Korkmaz'ın değil Malatyaspor'un alacağı bulunuyor. Kaptanlık yapmış, 5 yıl Malatyaspor'a hizmet etmiş Mert'ten bu alacaklarımızı tahsil etmedik. Fakat şimdi avukatlarımız karşı bir dava açacak" ifadesini kullandı.

Süper Lig artık başlıyor!
TURKCELL
Süper Lig'de 2006-07 sezonu, şampiyon Galatasaray'ın 4 Ağustos'ta saat 21.00'de deplasmanda Ankaraspor ile yapacağı maçla başlayacak. Ligde ilk hafta maçlarının programı şöyle: 5 Ağustos Cumartesi 19.00: Kayserispor-Trabzonspor (BŞ Belediyesi Atatürk), 21.30: Fenerbahçe-K.Erciyesspor (Şükrü Saracoğlu), Pazar 20.00: Bursaspor- Ankaragücü (Bursa Atatürk), Gaziantepspor- Denizlispor (Kamil Ocak), Sivas-Gençlerbirliği (4 Eylül), Antalyaspor-Ç.Rizespor (Antalya Atatürk), Konyaspor-Sakarya (Konya Atatürk), V.Manisaspor-Beşiktaş (Manisa 19 Mayıs)

Kapadokya'da final zamanı
CORNER
Organizasyon firması ile Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Kapadokya Cup Futbol Turnuvası'nda, Elazığspor'u 2-0 yenen Konyaspor ile, Yimpaş Yozgatspor'u 3-1 yenen Denizlispor finale yükseldi. Denizlispor, Yazgatspor'u Adrias, penaltıdan Yusuf ve Selahattin'in attığı gollerle 3-1 yendi. Konyaspor, Elazığlı Özgür'ün kendi kalesine attığı ve Yordanov'un golleriyle finale yükseldi. Konyaspor ile Denizlispor bugün 17:00'de Gazi Stadı'nda finalde karşılaşacak.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Tekke hülleyle gelecek
 Sahada görüşürüz
 Kılıf mı arıyor?
 Anelka'nın yerine Tristan
 Ze'ye 3 milyon euro
 Rakip Mönchengladbach
 Lugano'nun gelişi 16 Ağustos'a kalıyor
 Gözler İsviçre'de
 Zico: Şanslıyım çünkü büyük oyuncularım var
 Denilson müjdesi
 Roma'ya gidiyorum
 Hazır değil
 Dopingli şampiyon!
 Rakip Orduspor
 Turnuva başlıyor
 Ailton'un fiyatı 850 bin euro!
 Somoza'ya SABAH zammı
 Her şey yolunda
 Son açık idman
 Ruud artık Real Madrid'li
 Umutlarımızın adı konuldu
 Düdük sizde
EMRAH KAYALIOĞLU
A time to make...
Almanya 2006, 18. Dünya Kupası'nın...
KAZIM KANAT
Şampiyon olursa şaşırmayın!
Diyordum ki; Beşiktaş'a...
VEDAT BAYRAM
İşte kilit vurulan kulüp
Umarım farkındasınız! Yaklaşık...
Askeri araca mayın tuzağı: Binbaşı şehit
Askeri araca mayın tuzağı: Binbaşı şehit
Bingöl'de PKK'lıların yola döşediği uzaktan kumandalı mayın, askeri...
Hizbullah bilgisayarından çıkan ilginç ayrıntılar
Hizbullah bilgisayarından çıkan ilginç ayrıntılar
Hizbullah'ın ABD'de çözülen bilgisayar kayıtlarından Hizbullah-MİT...
Tropik şıklık
Tropik şıklık
Brezilya'nın Sao Paulo kentinde 2007 ilkbahar ve yazı için...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu