kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Çocuklar için en iyi yerler
Çocuklar için en iyi yerler

Bu sayfamızda daha önce yetişkinler için yazın en gözde beach club'larını, havuzlarını, eğlence ve tatil yerlerini seçmiştik. Ancak çocukların tatili yetişkinlerinkinden daha uzun. Bu hafta İstanbul ve İstanbul dışında, çocuklar için en eğlenceli yazlık mekânların 'Kare As'ını ünlü anneler belirledi.
Tam Liste
1.
Robert Kolej Yaz Okulu
2. Kidside - Fethiye
3. Party Kids - Parkorman
4. Play Barn - Levent
5. T.A.N. Club - Küçükyalı
6. Baia Hotel - Bodrum
7. Club Med Palmiye - Antalya
8. Parkorman - Maslak
9. Party Kids - Mayadrom
10. Adalar - İstanbul
11. Buz Ada - Kuruçeşme
12. Kum Beach - Çeşme

Feryal Gülman
- Kidside / Fethiye- Party Kids /Parkorman- Robert Kolej YazOkulu- Buz Ada /Kuruçeşme (Bir çocuk annesi. Oyunoynamanın çocukgelişiminin önemli birparçası olduğuna inanıyor.)

Yelda Elmas
Club Med Palmiye /Antalya- Play Barn / Levent- Adalar / İstanbul- Robert Kolej Yaz Okulu (İki çocuk annesi.Çocukların tatildekendilerini özgürhissetmesi gerektiğinidüşünüyor.)

Ebru Şallı
- Play Barn / Levent- T.A.N. Club YazOkulu / Küçükyalı- Kidside / Fethiye- Parkorman /Maslak (Bir çocuk annesi.Çocukların eğlenirkenbecerilerinin gelişmesinidoğru buluyor.)

Begüm Şen
- Party Kids /Parkorman - Baia Otel / Bodrum - Party Kids /Mayadrom- Kum Beach / Çeşme (İki çocuk annesi. Çocuklariçin doğanın ve temizhavanın mutlaka gerekliolduğunu düşünüyor.)

Robert Kolej Yaz Okulu
Robert Kolej'in çocuklar için açtığı yaz okulu, gün boyu farklı aktivitelerle çocukların bireysel gelişimlerine olanak tanıyor. İlgi alanlarına göre basketbol, tenis, yüzme, resim gibi derslerin yanı sıra İngilizce dersleri de veriliyor. Feryal Gülman "Çocuklar farklı alanlardaki becerilerini geliştirirken, eğlenceli vakit de geçirebiliyor," diyor. (Aldığı oy: 2)

Kidside

Fethiye'deki Hillside Beach Club'ın içindeki Kidside 0-14 yaş grubundaki çocukların tatillerinde keyiflerince eğlenmelerini ve nitelikli zaman geçirmelerini sağlıyor. Ebru Şallı "Çocuklar ve çocuğuyla tatil yapmak isteyenler için her şey var. Çocuklar oyun oynamanın yanında eğitmenlerin gözetiminde çeşitli aktivitelere de katılabiliyor," diyor. (Aldığı oy: 2)

Party Kids Parkorman

İstanbul'da iki farklı merkezde hizmet veren Party Kids'in Parkorman'daki merkezi çocuklara açık havada eğlenme ve aktivitelere katılma olanağı sunuyor. Party Kids'te çocuklar için her tür olanağın bir arada bulunmasının büyük rahatlık olduğunu söyleyen Begüm Şen "Çocuklar burada gönlünce eğlenebiliyor," diyor. (Aldığı oy: 2)

Play Barn
Yeniköy'deki merkezden sonra Levent'te de şube açan Play Barn, çocukların eğlenirken becerilerini geliştirebilecekleri bir mekân. Çocuğunu Play Barn'a gönül rahatlığıyla gönderdiğini söyleyen Yelda Elmas "Eğitmenler son derece profesyonel, her şey çocukları eğlendirirken gelişimlerine katkıda bulunacak şekilde kurgulanmış," diyor. (Aldığı oy: 2)

Baia Hotel
Bodrum'daki Baia Hotel'in havuz kenarındaki Mini Club, çocukların suyla çeşitli oyunlar oynayıp, neşeli vakit geçirebilecekleri şekilde düzenlenmiş. Begüm Şen "Çocukların tatilleri boyunca sıkılmalarına olanak yok," diyor.(Aldığı oy: 1)

Club Med Palmiye
Antalya'daki Club Med Palmiye'nin çocuklar için hazırladığı animasyonların yaz tatili için ideal olduğunu söyleyen Yelda Elmas "Burada çocuklar her şeyi oyunla öğreniyor, birbiriyle kolayca kaynaşıyor ve keyifli bir tatil yapıyorlar," diyor. (Aldığı oy: 1)

Kum Beach

Çeşme'deki Kum Beach, bembeyaz kumu ve sazdan şemsiyeleriyle daha çok tropik bir adanın kumsalını çağrıştırıyor. Begüm Şen "Çocuklar kumda rahatça oynayabildiklerinde kendilerini doğaya daha yakın hissediyor," diyor.
(Aldığı oy: 1)

Party Kids - Mayadrom
Akatlar Mayadrom Alışveriş Merkezi içindeki Party Kids, çocukların bir arada eğlenebildiği, renkli bir mekân. "Burada çocuklar için her şey düşünülmüş. Verilen hizmetin kalitesini çok beğeniyorum," diyor Begüm Şen.
(Aldığı oy: 1)

Parkorman
Maslak'taki Parkorman, şehrin içinde ama izole edilmiş küçük bir orman gibi. Havuz ve restoranların yanı sıra, çocuklara açık havada çeşitli etkinlikler için olanak sunan Kids bölümü nedeniyle çok popüler. "Açık havada oynamanın ve eğlenmenin çocuklar için yeri ayrı," diyor Ebru Şallı.
(Aldığı oy: 1)

Buz Ada
Çocuklar için tasarlanmış olmasa da, havuza girmek isteyen aileler için Buz Ada'da her türlü hizmet veriliyor. Yazın çocuğuyla birlikte havuza girmek için Buz Ada'yı seçen Feryal Gülman "Güvenli ve çocuklar için de son derece elverişli bir mekân," diyerek Buz Ada'yı öneriyor.
(Aldığı oy: 1)

Adalar
Adalar, eski İstanbul'un sayfiye yeriydi. Yaz günlerinde temiz hava almak için sık sık Adalar'a giden Yelda Elmas, Büyükada ve Burgaz Adası'nın yeşil ve sessiz oluşu, trafiğinin olmaması nedeniyle, çocukların şehirde doğaya en yakın olabildiği yerlerden biri olduğunu söylüyor.
(Aldığı oy: 1)

T.A.N. Club
Küçükyalı'daki T.A.N. (Tennis Academia New Life) Club'ın çocuklar için çeşitli branşlarda yaz okulları var. Ebru Şallı, oğlunu da buraya götürüyor ve "Okul disiplini içinde çocukların sporla tanışmalarına ve yeni arkadaşlar edinmelerine olanak veriyor," diyor.
(Aldığı oy: 1)
DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Kralın ağacı, 127 yıl sonra sevindirdi
 Plajlarda en fazla izleyiciyi onlar topluyor
 Yaz mevsiminin serinletici ikramı
 Canım sıkkın, üzerime gelmeyin
 Yazlık sinema tutkunu yönetmen şiddeti sorguluyor
 Tatil tadında yolculuk
 Yaz için 15 ipucu
 Bak şu çakının yaptıklarına
 Alternatif tatil yerlerinin 'Kare As'ı
 Afgan sarayından Amerikalı kadınlara
 Çocuk durumundan oyuncakçı
 Ne bisiklet ne de motosiklet
 Beach Club'ların 'Kare As'ı
 Adalar'da festival zamanı
 Sağlıklı içeceğin 'Kare As'ı
 Şifalı gömleklerin sırrı çözüldü
 Bu yaz sanat serinletecek
 Betrand Ivanoff köklerini arıyor
 Adalet Erçingöz yazıyor
    Yazarlar
    Alışveriş
    Yaşam
    Ajanda
  » Güncel
    Gezi
ATİLLA DORSAY
Dünyanın en iyi kalamar ızgarası
Herkesin kendi Bodrum'u...
Hititler yeniden Anadolu'da...
Hititler yeniden Anadolu'da...
Unesco'nun dünya mirası listesinde yer alan Hattuşa Ören Yeri'nde...
Bab-ı Hümayun trafiğe kapandı
Bab-ı Hümayun trafiğe kapandı
Topkapı Sarayı'nın Ayasofya'ya bakan ana kapısı 'Bab-ı Hümayun' dün...
En büyük alkışı Büyükanıt aldı
Harp Akademileri'nin mezunları dün törenle diploma aldı. Törende Kara...
Baykal: Din düşmanı değiliz
Diyanet-Sen yöneticilerinin Kuran hediye ettiği Baykal, "Din düşmanı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.