kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Dünya Kupası
   Son Dakika
   News in English
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haydi çocuklar bahçeye
Haydi çocuklar bahçeye

Yaz geldi, açık havada yapılacak aktiviteler çocukları bekliyor. Eğer küçük de olsa bir bahçeniz ya da biraz genişçe bir balkonunuz varsa, çocuğunuz için bir oyun parkı kurabilirsiniz
Çocukların en büyük eğlence yerlerinden biri de parklar. Salıncaktan tahterevalliye, kaydıraktan kum havuzuna koştururken saatlerce vakit geçirebiliyorlar. En zoru da eve dönme vakti geldiğinde ufaklığı oradan uzaklaştırmak şüphesiz. Ancak evinizde de onun için eğlenceli bir park kurabilirsiniz. Küçük bir bahçeniz ya da genişçe bir balkonunuz olması yeterli. Oyuncak firmaları çocuklara yönelik çok çeşitli ev tipi aktivite ekipmanları sunuyor. Chicco bahçe oyuncakları Marmara bölge distribütörü olan E-Bebek. com, çok sayıda bahçe oyuncağını bir arada bulabileceğiniz adreslerden biri. Firma hem internet üzerinden www.e-bebek.com sitesinden, hem de Kızıltoprak'taki mağazalarında satış yapıyor. Tahterevallilerden salıncaklara, kaydıraklardan ayaklı potalara, kum havuzlarından masa ve sandalyelere kadar birçok ürün, çocukları eğlendirirken verimli bir şekilde vakit geçirmelerine de olanak sağlıyor. EBebek. com'daki ürünler arasında dikkat çekenlerden biri "Chicco Domates Ev". Fiyatı 899 YTL olan bu oyuncak 2-4 yaş çocuklar için tasarlanmış. Dış mekan oyunlar için kullanılan eğlence dolu bu domates oyun evinin, açılıp kapanan bir kapısı, içinden bakılacak penceresi, iç kenarlarda iki rahat oturağı, yazı tahtası ve telefonu mevcut. Bu oyun evi ayrıca üstüne inşa etmek için bir taban da sunuyor. Yine E-bebek.com'da satılan Chicco 1-3 yaş salıncak, küçük çocuklar için özel güvenlikli olarak tasarlanmış. Fiyatı 299 YTL. Chicco pony ikili tahterevalli ise çocukların keyifli saatler geçirmesini sağlarken, denge unsurlarının gelişmesine yardımcı oluyor. Fiyatı 159 YTL. Çocuğunuz 3 yaş ve üzeri ise Chicco şato kaydırak son derece eğlenceli bir seçenek. Grup oyunları için ideal olan bu oyuncak, çocukların fiziksel yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Fiyatı ise1.649 YTL. E-Bebek.com'da dikkat çeken bir başka dış mekan oyuncağı ise Chicco Büyük Aktivite Merkezi. Fiyatı 1.590 YTL olan bu ürün gruplara yönelik çoklu oyun imkanı sunuyor. 2-6 yaş grubu çocuklar için tasarlanan Chicco portakal masa ve portakal koltuk da çocukların bahçede eğlenceli vakit geçirmelerine olanak sunuyor.

ÇILGINCA EĞLENCE
Yaz sezonu için birbirinden eğlenceli açıkhava oyuncakları bulabileceğiniz adreslerden biri de Joker/ Maxitoys Mağazaları. Dayanıklı ve birden fazla fonksiyonlu çok sayıda bahçe ürününü bulabileceğiniz Joker Maxitoys'larda çadırlar, oyun evleri, aktiviteli kaydıraklar, salıncaklar, piknik setleri, tahterevalli, bahçe oturma takımları, piknik masaları, havuzlar, kum havuzları gibi birçok yeni ürünü bir arada görebilme imkânınız var. Joker/Maxitoys Mağazalarındaki dış mekân oyuncakları arasında merdiven, kaydırak, tünel ve tırmanma duvarından oluşan Berchet Macera Kulesi dikkat çeken ürünlerden. 18 ay üstü çocuklar için tasarlanan bu oyuncak, güven içinde çılgınca eğlence imkânı sunuyor. Fiyatı 299 YTL. Kaydırak, su kayağı, basketbol, dart ve tırmanma aktivitelerini bir arada sunan Smoby eğlence istasyonu da çocukların tercih ettiği ürünlerin başında geliyor. Fiyatı 349 YTL. Joker/Maxitoys'larda satışa sunulan National Geographic keşif setleri de ilkbaharda çocukların doğayı daha yakından gözlemlemelerini sağlıyor. İçinde bir denizaltı olan, üç boyutlu interaktif akvaryuma sadece su ve balık eklemeniz yeterli. Kristal üretme ve işletme seti ile en az 12 kristal türü üretilebilip, araştırma kiti sayesinde dış mekânlarda inceleme yapılabiliyor. Büyük teleskop ise aydaki kraterleri, Satürn'ün halkasını, galaksileri, bulutları ve kara teleskopu olarak da dağları, ovaları, hayvanları ve manzaraları izleme imkânı sunuyor. Natinaol Geographic'in vahşi orman hayvanları, buzul hayvanları, deniz hayvanları ve egzotik kuşlar serisi peluşları da çocukların doğal hayatı daha yakından tanımaları için tasarlanmış. Yazın gelmesiyle çocuklar kendilerini açık alanlara atıyorlar. Kışlık oyuncaklar dolaplara kaldırılırken, açık hava oyuncakları çoktan çıkarıldı bile. Çocuklar için alışverişe çıkıldığında mutlaka uğranılan adreslerden biri olan Toys "R" Us, yaz sezonu için çocuklara çeşitli alternatifler sunuyor. Su havuzları, şişme oyuncaklar, bisikletler, spor oyuncakları, karne alacakları şu zamanlarda çocukların en çok ilgisini çeken ürünler arasında geliyor. Bunun yanı sıra piknik masaları ve oyun evleri de çok tercih edilen oyuncaklardan. Toys "R" Us'tan uygun fiyatlarla alabileceğiniz oyuncaklarla hem çocuğunuzu mutlu edebilir hem de bahçenizi renklendirebilirsiniz.

Neslihan TUNÇ

DİĞER YAŞAM HABERLERİ
 Akademi Akdeniz, işbaşında...
 Bu hafta bitmeden 5 öneri
 Bir hamak alıp sallansak...
 Kokteylin 'Kare As'ı
 'Yalınayak doğdum yalınayak öleceğim'
 Adile Sultan kapılarını yeniden açıyor
 Cinsel kimlik gelişimi anne babaya bağlı
 'Üç yaşından önce kreşe göndermeyin'
 Terasların 'Kare As'ı
 Yıldız koleksiyonu
 Bu sergide ödün yok, özgürlük var
 Ruslar seksi jean seviyor
 Adalet Cingöz yazıyor
 5 öneri
 İstanbul'un en lezzetli festivali
 Şehrin ortasında müzik, doğa ve dans iç içe
 Kaçamağın 'Kare As'ı
 06.06.06 yaklaşırken
 Annem, pizza, kadınlarım ve futbol
    Yazarlar
    Alışveriş
  » Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
İthal serum gelmedi 21 aylık Kağan öldü
İthal serum gelmedi 21 aylık Kağan öldü
Immunglobulin adlı serumu düzenli kullanması gereken Kağan dövizdeki...
Kene ısırığı yine hastanelik etti
Kene ısırığı yine hastanelik etti
İstanbul Üsküdar'daki Barbaros Futbol Kulübü'nde top koşturan...
İşsizlik ve kalabalık aile suçlu
Türkiye İsrafı Önleme Vakfı tarafından yapılan ve MGK'ya sunulan...
Erbakan'dan önce ilk ev hapsi İzmir'de
Erbakan için çıkarılan, 6 aya kadar hapis cezasını evde çekmeyi...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.