kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Dünya Kupası
   Son Dakika
   News in English
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
  » Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ucuz oto fırsatı için son 10 gün

Şimdi harekete geçen kazanıyor. Çünkü uygun fiyatlarla otomobil sahibi olmak için yıl sonuna kadar sadece 10 gün kaldı. Elini çabuk tutup, aralık sonuna kadar otomobil satın alanlar, 28 bin YTL'ye varan peşin indirimlerden ve 24 aya varan 0 faizli cazip kredi imkanlarından yararlanıyor.

Aralık ayı otomobil satın almak isteyenlere önemli fırsatlar sunuyor. Ellerindeki stokları eritmek ve yıl sonu satış hedeflerini tutturmak isteyen otomobil firmaları, cazip kampanyalar düzenliyor. Kampanyalarda peşin alım indirimleri ve 24 aya kadar vadelerle faiz gibi cazip imkanlar sunuluyor. Peşin alım indirimleri bin YTL'den başlıyor marka ve modele göre 28 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Bu cazip fırsatları, gelecek yıl bulmak mümkün olmayacak. Çünkü, stokları eritmek için kârsız satış yapan firmalar, gelecek yıl kârlılığa odaklanacak. Fiyat indirimleri sona erecek. Kampanya dönemi kapanacak.

Ucuz otomobil fırsatını değerlendirin
*28 bin YTL'ye varan indirimler
*Taşıt kredi faiz oranları
*Hangi markanın kampanyası daha uygun
*Fiyatı en düşük dizeller
*Bütçeye en uygun küçükler
*Balon ödeme ile lüks otomobil satın alma fırsatı
*Türkiye'de satılan tüm 4x4'ler

Aralık ayı otomobil satın almak isteyenlere önemli fırsatlar sunuyor. Düzenlenen kampanyalarda 28 bin YTL'ye varan indirimler ve 24 aya kadar 0 faiz uygulanıyor. Ancak, ucuz otomobil için sadece 10 gün kaldı


Otomobilde fırsat günleri tüm hızıyla devam ediyor. Otomotiv şirketlerinin düzenlediği kampanyalarda; peşin alım indirimleri ve 24 aya kadar vadelerde 0 faiz gibi cazip imkanlar sunuluyor. Kampanya indirimiyle, döviz kurlarındaki düşüş birleşince, otomobil fiyatları bir yıl önceki seviyelerine geriledi. Ayrıca otomobil bayileri de, ana firmaların düzenlediği kampanyalara ek olarak indirim yapıyor. Bayiler ana firmadan 'bonus' alabilmek için belirli bir otomobil satışını garanti ediyor. Ay sonu geldiğinde ve hala garantilediği satışı gerçekleştiremediyse, bu 'bonus'u alabilmek için elindeki otomobilleri karsız hatta maliyetinin altına bile satabiliyor.Bu yüzden, pazarlık yapın, kampanyalı fiyatla yetinmeyin, bayiden de indirim isteyin.

ALFA ROMEO: 147 ve 156 modellerinde 10 bin Euro'luk kredi için 12 ay vadeye yüzde 0 faiz oranı sunuyor. 147 modelinde 2 bin YTL indirim uygulanıyor.

CHEVROLET: 30 Aralık tarihinine kadar Lacettti Notchback modeli için özel bir fiyat uyguluyor. "En iyiyi en iyi fiyata şimdi aldınız aldınız" sloganıyla düzenlenen kampanyada, Lacetti Notchback'e 22 bin 850 YTL, yıl sonu özel fiyatı uygulanıyor.

CITROEN: Ticari modellerinde yüzde 30 indirim yapıyor. C2 modeli 22 bin 900 YTL, C3 modeli 24 bin 990 YTL, C4 modeli ise 27 bin 990 YTL fiyatlarla satılıyor. Markanın üst modeli C5'in satış fiyatı ise 43 bin 530 YTL'den başlıyor. MPV modeli C8 ise 28 bin YTL indirimle satılıyor.

DACIA: 40 gün 40 gece 40 hediye çekiliş kampanyasıdevam ediyor. Logan'da 800 ile 2 bin 300 YTL arasında indirim uygulanıyor. Ayrıca 12 aya kadar yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor.

DAIHATSU: Japon üreticinin Coure, Srion, YRV modellerinde 1000 ile 4 bin YTL arasında indirim var.

FIAT: En Sevdiğim Fiat Günleri adlı kampanyasıyla 12 aya kadar sıfır faiz imkanı sunuyor. Sıfır faiz imkanı Palio, Albea, Punto ve Doblo'da 10 bin YTL'ye kadar, Ducato da ise 20 bin YTL'ye kadar uygulanıyor.

FORD: Yeni kampanyasıyla 24 aya kadar 0 faiz uyguluyor. Ford, yeni Focus, C-Max ve Mondeo modelleri için 18 bin YTL, Fiesta, Fusion ve Fiesta Van için ise 10 bin YTL'lik krediyi 24 ay yüzde 0 faiz seçeneği ile veriyor. Transit, Transit Connect ve Ranger modelleri için ise 20 bin YTL kredide yine yüzde 0 faiz seçeneği uygulanıyor.

HONDA: Civic modeli için yeni bir satış kampanyası düzenleniyor. Civic'in fiyatı 3 bin 500 YTL indirildi. Accord 2.0 lt modelinde ise 2 bin YTL indirim uygulanıyor.

HYUNDAI: 31 Aralık tarihine kadar sürecek kampanyada, peşin alım indirimleri ve taksit atlatmalı kredi imkanları sunuyor. Binek otomobiller ve hafif ticari araçlar için geçerli kampanyada, peşin alımda uygulanan indirim tutarı 8 bin YTL'yi buluyor. Kampanyada 8 bin YTL'lik indirim Türkiye'de üretilen Accent Admire binek otomobilinde ve çeşitli Starex hafif ticari modellerinde uygulanıyor. Güney Kore'den ithal edilen tüm Starex Kamyonet'lerde 1.500 YTL'lik indirim avantajı sağlanırken yine ithal olarak getirilen H 100 Kamyonet'lerde 750 YTL'lik peşin alım indirimi sunuluyor. Hyundai, ilk kredi taksit ödemelerini de Şubat 2006'da başlatıyor.

KIA: Binek ve ticari araç modellerinde 1000 ile 3 bin YTL arasında indirim uygulanıyor. Picanto 1.1 modelinin satış fiyatı 2 bin YTL indirimle 17 bin 981 YTL, Cerato 1.6 modelinin fiyatı ise 28 bin 453 YTL'e düştü.

MAZDA: 20 bin YTL için 12 ay 0 faizli kredi imkanı sunuluyor. Ayrıca peşin alımlarda Mazda 3 1.6 lt. Modeli için 2 bin 850 YTL indirim yapılıyor.

MITSUBISHI: Modellere göre indirim 3.6 bin YTL ile 9 bin YTL arasında değişiyor. Colt 5 kapı 1.3 modelinin fiyatı 22 bin 700 YTL, Outlander'ın fiyatı ise 60 bin 740 YTL'ye indi.

NISSAN: Yeni fırsat kampanyası kapsamında, Micra ve Almera için peşin alımlarda 1.000 YTL'lik indirim yapıyor. Micra 20 bin 900 YTL, Almera 24 bin 900 YTL'likfiyat üzerinden satışa sunuluyor. Nissan Koçfinans işbirliği ile 10 bin YTL'ye 12 ay sıfır faizle kredi imkanı veya 1.000 YTL peşin alım indirimi uyguluyor.

OPEL: Aralık ayı boyunca uyguladığı kampanyada kampanyada ise peşin alım indirimleri uygulanıyor. Meriva 26 bin 282 bin YTL, Corsa 20 bin 114 YTL, Yeni Astra ise 29 bin 175 YTL'den satılıyor. Bu fiyatlar, nakit alımlar için geçerli.

PEUGEOT: Kasım ayında başlayan 206 modeline 206 YTL, 307 modeline 307 YTL ve 407 modeline 407 YTL aylık ödeme planlı kampanyası, yeni avantajlarla aralık ayında da devam ediyor. Aralık ayı boyunca ilk iki taksiti Peugeot ödeyecek. Peugeot 206 modeli için 412 YTL, Peugeot 307 için 614 YTL ve Peugeot 407 için 814 YTL'lik bölüm Peugeot tarafından karşılanacak. Bu tutarlar otomobillerin satış fiyatından düşülecek.

RENAULT: Kampanyada 8 bin YTL'ye kadar indirimler uygulanıyor. 48 aya varan vade ve yüzde 0'dan başlayan faizler sunulan seçenekler arasında bulunuyor. Clio HB 18 bin YTL'den, Clio Symbol 19 bin 870 YTL'den, Megane Sedan 27 bin 400 YTL'den başlayan anahtar teslim fiyatlarla sunuluyor. Ayrıca tüm Renault ticari araç gamında 20 bin YTL kredi için 12 aylık vadede 0 faiz uygulanıyor.

SEAT: Yeni Seat Leon'un satış fiyatı yapılan indirimle 31 bin 800 YTL'den, 29 bin 950 YTL'e geriledi. Seat'de ayrıca 10 bin YTL kredi için 18 aya kadar yüzde 0 faiz uygulanıyor.

SKODA: Fabia, Fabia Combi ve Octavia modellerinde indirim uygulanıyor. Fabia'nın fiyatı 21 bin 790 YTL'ye, Fabia Combi'nin fiyatı 26 bin 290 YTL'ye, Octavia ise 28 bin 990 YTL'ye indirildi.

SUBARU: Legacy'nin sedan ve wagon modellerinde 12 aya kadar 0 faiz kullandırılıyor. Sedan modelinin fiyatı 59 bin 667 YTL, Wagon modelinin fiyatı ise 69 bin 551 YTL.

SUZUKI: Küçük segmentte yer alan modeli Alto için yıl sonuna yönelik özel bir kampanya başlattı. Alto'nun satış fiyatı 17 bin 924 YTL'den 16 bin 500 YTL'ye indirildi.

TOYOTA: Kampanyada, peşin alımlarda 1500 YTL indirim yapılırken, 15 bin YTL için 15 ay taksitle faizsiz kredi uygulanıyor. Ayrıca takasa getirilen araca 1500 YTL özel destek verilirken, kasko Toyotasa tarafından yapılıyor.

VOLKSWAGEN: Satış fiyatı üzerinden değişen oranlarda indirim imkanı, 60 aya varan uzun vade ve 10-25 bin YTL arasındaki miktarlar için 6 aya kadar yüzde 0 faiz seçeneği sunuluyor.

DİĞER OTOMOBİL HABERLERİ
 İngiliz Aston Martin Borusan'a emanet
 Kupa'nın ilk 'Goal'ü VW'dan
 Scenic ailesine iki özel seri katıldı
 7 koltuklu S-MAX 64 bin 900 YTL
 Yüzde 15 indirimli işçilik ve yedek parça
 Gebzeli Civic Sedan 33 bin YTL'den başlıyor
 Ev sahibi takımı Türk malı otobüs taşıyor
 Alfa Brera'ya Giugiaro imzası
 Pirelli'den yeni nesil 4x4 araçlara yeni nesil lastik
 195 bin Euro'luk Dodge Viper siparişle geliyor
 Bosch'dan astıma filtreli çözüm
 Roomster kasımda Türkiye'de
 Oto koltuğunda bitkisel kumaş
 Otoların güvenlik sonuçları kıtadan kıtaya değişiyor
 Fabia iki yeni donanım seçeneğiyle sportifleşti
 Adrenalini yüksek yarış için az kaldı
 Japonlar Terios'u yenilerken Türklere danıştı
 Carrera GT satışta rakiplerini solladı
 Üç farklı kullanım keyfi sunuyor
 BMW'nin motor parçaları Sapanca'dan
 Opel Corsa yeni yüzünü gösterdi
 Yeni Terios 36 bin 500 YTL
 Gaz pedalını kökleyince depoya para dayanmıyor
 Motor teknolojisinde yılın en iyileri seçildi
 Yenilenen Hyundai Santa Fe büyüdü
 Askam Fora ile ticari araç pazarına girdi
 1 milyar Euro'ya yenilendiler
 Nissan Note'u test et yepyeni Note kazan
 Opel: Türkiye'yi terk ettik, pişmanız
 Devlerin gözü Türkiye'de
 "Yeni Santa Fe rekor kıracak"
 Ford: Türkiye'de büyüyeceğiz
 İlk 4 ayda 119 bin araç satıldı
 Otolar sanat eseri gibi tasarlanmaz
 Tofaş yeni Doblo'yu Peugeot ve Citroen için de üretecek
 Amerikalı Epica Kore'de doğdu tam bir Avrupalı oldu
 Mitsubishi L200 yılın pick-up'ı seçildi
 Yenilenen Ibiza satışa sunuldu
 VW Caddy otomatik vitesli ilk ticari araç
 Micra'nın üstü 36 bin 900 YTL'ye açıldı
 BMC Pakistan'da ticari araç üretecek
 Renault, taksitleri 7 ay öteliyor
 Yeni James Bond, Aston Martin kullanacak
 Peugeot küçük sınıfta hem 206 hem de 207 ile atakta
 Güvenli sürüş okulu var, öğrenci yok
 VW Touareg'e yeni dizel motor
 Impreza ABD'nin en güvenli aracı
 Otoda DNA tespiti ile hırsızlığa son
 Yılın en performanslı otomobili Cayman S
 Orhan Yüce'ye Çek Devlet Nişanı veriliyor
 Yılın en iyi tasarımı ödülü Citroen C4'e
 Kadınlar güvenlik, erkekler prestij için 4x4 satın alıyor
 Dodge ABD dışına ilk kez Caliber'le çıkacak
 VW ticarilere 174 beygirlik takviye
 Türkiye D-max satışında birinci
 Eurocargo ile 7 bin YTL tasarruf
 'Geleceğin buluşu' ödülü Audi Q7'ye
 Moto GP'de Atatürk Kupası
 Türk tasarımcı Güler Ford'un iki yeni modeline imza attı
 Şimdi al, ödemeye 6 ay sonra başla
 Hyundai Sonata'ya iki yeni motor seçeneği
 Tasarım ödüllü Copen'in üstü 20 saniyede açılıyor
 'Baba otomobili' imajı değişti Jaguar üniversiteye girdi
 Yeni RAV4 64 bin 400 YTL
 TT yeni yüzüyle vitrine çıktı
 'Note' kardeş kavgasına son verdi
 4x4 Audi Q7'nin fiyatı 95 bin Euro
 Polo Cup heyecanı internette yaşanıyor
 Opel Astra 25 saniyede kılık değiştiriyor
 Türk gazeteciler dünyalı oldu
 Kredide vade 8 yıla uzadı Mortgage otoda başladı
 Dizel, pistte de 1 numara oldu
 24 ay taksitle Ferrari
 Hyundai'den çok amaçlı otomobil
 Nissan Micra'nın dizeli piyasada
 Land Rover'dan off-road eğitimi
 DMS 2006 sezonunu nisan ayında açıyor
 Türkiye otomobilde tipik Avrupalı oldu
 Brad Pitt, Cameron Diaz kullandı Hollywood'un yeni yıldızı...
 Toyota Ar-Ge'ye 8 milyar $ harcıyor
 Arabistan çöllerini Commander'la aştık
 Yeni Picasso dizel seçeneğiyle geldi
 Motosiklet almayı düşünenlere rehber
 Shell Helix alana el temizleme jeli
 Yeni Civic'in Türkiye'ye gelişine reklam filmi freni
 50 yıllık SL efsanesine gençlik aşısı
 250 bin kişi 4x4 Passat'ı tercih etti
 Ticari araç, 40 bin Euro'ya kişisel keyif merkezi oluyor
 A6 allroad kasımda geliyor
 Yeni Fulda ile fren 4 metre kısalıyor
 Renault Clio ile küçük otoda liderliği hedefliyor
 'Hayalim Londra'dan İstanbul'a tek depoyla gitmek'
 Hyundai, Türkiye'nin gönlünü Matrix'le alacak
 Dünyanın otomobil şovu 77 yeni modelle başladı
 Renault'nun dünya eğitim üssü Bursa
 Grande Punto 10 günde bin sipariş aldı
 VW üretim için ikna olmadı
 Bugatti en pahalı unvanını korudu
 Pivo'nun araç kabini 360 derece dönüyor
 Yeni konsept otolar ilgi odağı oldu
 Mercedes'in CEO'su bisikleti tercih etti
 S-MAX Haziran'dan sonra Türkiye'de
 115 bin Euro'luk Audi için 180 Türk kuyruğa girdi
 Talep patladı 100 otodan 38'i dizel oldu
 Uzakdoğulu otolar dizeli sevdi
 Dizel yakıt benzinin tahtına oturdu
 Dizel otolar piste çıkıyor
 Peugeot'nun dizel hibrid aracı 2010'da yollarda
 Dizel Leon'a güç katıyor
 Tüketimde cimri performansta bonkör dizelleri çok sevdik
 Hyundai üretimi yüzde 40 artırdı
 Logan dizel motorla hedef büyüttü
 Kia'da dizel oranı yüzde 80'e çıktı
 Citroen'in HDi motoru yüzde 50 daha güçlü
 Bosch'dan dev otomotivcilere rekor ihracat
 Ticaride dört çeker dönemi
 Multijet'le tüketim yüzde 10 düşüyor
 Renault ailesi dizel zengini
 Dizel Ford'lar sessiz çalışıyor
 Dünyanın en güçlü dizeli Volkswagen'den
 Opel'de seçenekler çoğaldı
 Yılların 'twist'i Türkiye'de 30 bin dolara Suzuki şarkısı...
 Rüya otomobiller gerçek oluyor
 Spor otomobille arazi aracının karışımı
 Chrysler 300C'de dizel motor seçeneği
 Doğuş Oto'da servis hizmeti 12 taksitle
 Nissan Micra'larda telefon serbest
 Kia ticari araçlarda 700 YTL'lik indirim
 Yerli otomobilde çeşit artışı cari açığı çözer
 Yeni Mitsubishi L200 ağustosta Türkiye'de
 Corsa Silverline alana sis farı hediye
 Dünyada sadece Türkiye için özel Audi Q7 üretilecek
 'Clio station için tek aday Türkiye'
 "Renault'nun kârlılığında kilit Türkiye"
 Subaru Impreza otoyola indi
 Renault Megane makyajlandı
 6 taksitle ralli pilotu olma şansı
 Satışa sunulmadan ödül kazandı
 ExxonMobil, Avrupa'yı bir Türk'e emanet etti
 BMW Z4 Coupe haziranda yollarda
 Bu otomobili satın almaya para yetmez
 Yeni Renault Başkanı Ghosn'a ilk ödül Bursalı Clio'dan
 Fiat, ucuz Logan'la rekabet için Türkiye'de ucuz Albea...
 Peugeot 207 vitrine çıktı
 Alfa 159, 5 yıldız aldı
 Ford Transit'e yeni yüz
 Voyager'a astronot koltuğu
 Ödüllü Doblo'dan satış rekoru
 VW Touareg'e King Kong gücü
 Ucuz Çin malı otolar geliyor
 Fiat, yeni otomobile Türkçe isim arıyor
 2006'nın yeni otoları Amerika'dan yola çıktı
 Bursalı Clio'ya 'wagon' kardeş geliyor
 Ankara'nın Hyundai teklifi yolda
 Ford Otosan'ın üretimi sivrilerle rekora uçuyor
 İşin ustası olduk, Ruslar'a oto üretmeyi öğreteceğiz
 2006'da yıldızı parlayacak otolar
 Hyundai'deki arkadaşlar coşmuşlar
 Mavi kanlı bir spor otomobil
 Toyota'nın ihracatı 2 milyar dolara ulaştı
 Otomobil sevdasını konut da durduramadı
 BMC 600 milyon $'lık yatırımla ilk 10'a girecek
 Maliyet arttı, lastikçilere de Doğu Avrupa yolu göründü
 En devrimci Fransız otomobili
 Kullanım maliyeti düşük ticari araçlar makbul
 En yeni modeller yola çıktı
 Kış lastiği ile fren mesafesi kısalıyor
 Land Rover Freelander/ Discovery/Range Rover
 Kış bakımı yaptırın yolda kalmayın
 Kasko şirketiniz otonuz gibi hızlı mı
 Dizelde çok yol yapan kârlı
 Küçük otomobillerin büyük rekabeti
 Küçük otomobiller kadınların gözdesi
 Arazinin kralları yollarda boy gösteriyor
 Sağ şeritten sol şeride geçtiler yıldız oldular
 4x4 otoda fırsat
 Lüks otomobil satın almak rüya değil
 40 bin Euro'ya Quattro Audi A3
 Grandis'e dizel motor seçeneği
 Citroen'in lüks otomobil yorumu
 Günak, 400 tasarımcıyla VW'i geleceğe hazırlıyor
 Yeni Yaris geliyor
 Tüy sıklet ticari
 Makul rüyaların otomobili
 Eşi benzeri olmayan bir safkan
 Fotoğraf çektirmek için değil! Gazlamak için ideal...
 X Large tadında mini otomobil
 Oto servislerinde indirim % 30'u buldu
 Öğrenci Ferrari'si
 S Class'a destek
 Ellerinizi cebinizden çekin
 Nissan Patrol: Bir arazi efsanesi
 Hyundai'nin sloganı değişti
 Yarının otomobili Civic Ocak 2006'da yollarda
 Cherooke sağlam bir seçenek
 Maliyet arttı, Goodyear ithalata kaydı
 24 milyonuncu Golf yollara çıktı
 Toyota Yaris'e güvenlikte 5 yıldız
 Standartları sınıfını zorluyor
 Bursalı Clio Avrupa'nın en iyisi seçildi
 İstanbul kanatlarımın altında
 Ferrari ne yapacak?
 Radara yakalananlar
 Havayastığı uyumak için değil
 Otomobiliniz kaplan mı, yengeç mi?
 Yeni Z4 görücüye çıkıyor
 Korkunç reklamlı Seat Leon
 Hep beraber dizelleşiyoruz
 Muhteşem bir otomobil
Vitrinde çıplak oturacak
Vitrinde çıplak oturacak
Seksi oyuncu Pamela Anderson, "yeteneklerini" bu kez hayvanları...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu