kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Dünya Kupası
   Son Dakika
   News in English
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Sizce Aliye kimi seçmeli?
Aliye nasıl kurtulur?

atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Aliye'de, salı günü sezonun son bölümü ekrana gelecek. Aliye, onu zor günlerinde yalnız bırakan Deniz'le mi, yoksa son bölümlerde insafa gelen eski eşi Sinan'la mı beraber olmalı? Ünlü ünsüz pek çok kişiye sorduk

Sinan mı, Deniz mi?

Birol Güven:
"Kocası Sinan'a geri dönmeli."
Selin Ateş (öğrenci):
"Sinan'la beraber olsun. Deniz onu yalnız bıraktı."
Fatoş Çavdaroğlu (ev kadını):
"Deniz'le birlikte olmasını istiyorum. Hatta evlenirlerse çok iyi olur."



Sizce Aliye kimi seçmeli?

atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Aliye, salı günü sezonun son bölümüyle ekranlara geliyor. 7'den 70'e, her kesimden izleyiciyi ekrana bağlayan dizinin sonu da merak konusu. Ünlü ünsüz herkese sorduk; Aliye, Deniz'le mi birlikte olsun, yoksa Sinan'a mı dönsün?.

Kerem Alışık (tiyatrocu) Mutlu bir final olmasını diliyorum her şeyden önce. Benim yorumumun bir önemi yok. Ama bence Aliye kalbi kimi söylüyorsa, onun peşinden gitsin. Mantıklı bir karar almak isteniz de, kalbinize söz geçiremezsiniz çünkü. Onun kalbi 'Deniz' diyorsa, Deniz'i seçsin.

Hülya Koçyiğit (oyuncu) Sıkı bir izleyicisi değilim ama dizide neler olup bittiği hakkında bilgim var. Bence Aliye sevdiği erkeği tercih etmeli. Başka hiçbir şeyi düşünmeden, kimi sevdiğine karar vermeli ve onun yanında olmalı.

Birol Güven (senarist) Ben her zaman çocukların mutluluğunun ön planda tutulması gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle Aliye, kocası Sinan'a geri dönmeli. Deniz'le aralarında güzel bir aşk olabilir ama aşk kısa süreli bir şey sonuçta.

Şengül Balıksırtı (Sabah Gazetesi Magazin Müdürü) Yorgun hayatların üstüne hemen gelen mutluluklar bir süre sonra yorulur. Bu anlamda Aliye ile Deniz'in ilişkisini yorgun bir ilişki olarak görüyorum. Bu yüzden de Aliye, ne Sinan'a ne de Deniz'e dönmeli. Bence her ikisiyle de ilişkisini kesmeli ve bir süre kendini dinlemeli.

Hamdi Alkan (tiyatrocu) Bence Aliye hayatına Deniz'le devam etmeli çünkü eski eşine dönerse yine aynı travmaları yaşayacak gibi görünüyor. İnsanlar 'Her şeye rağmen iki çocuğu' var diye düşünebilirler ama yanlış. Müthiş bir eziyet çekildi dizi boyunca ve zaten insanlar da bunun için izledi Aliye'yi. Bence Aliye eşi olmadan da yapabileceğini gördü. Bundan sonra kendi mutluluğu için Deniz'le olmalı diyorum ben.

Kaan Sezyum (TV eleştirmeni) Aliye, Deniz'le ilişkiye girsin. Deniz hem genç hem de uzun boylu, ama biraz da fevri. Uzun süreli ilişki yaşamak zor görünüyor. Öte yandan Sinan ununu elemiş, eleğini duvara asmış, olgun ve kel tabir ettiğimiz saç yapısıyla kadınlarda güven uyandıran bir tipe benziyor. Para konusunda tam faydanılmaya açık. Müteahhit olması para konusunda sıkıntı yaşatmayacağına bir işaret.

Esma Yağcı (31, organizatör) Kocasını tercih etsin. Çünkü sevgilisi zayıf kişilikli, ilişkiyi coşkusuz yaşıyor. Kocası, iyi ya da kötü, karakter sahibi. Ayrıca Aliye, çocukların iyiliği için kocasına dönmeli, hatta yeniden âşık olmalı.

Benan Olcay (28, reklamcı) Bence hâlâ seviyorsa kocasına dönsün. Tabii kocasının yaptıklarını sindirip sindiremeyeceğini de düşünmeli. İlk tercihi sevgilisi olmamalı çünkü Deniz, zor günlerinde Aliye'nin yanında olmadı.

Gamze Çakır (30, pazarlama müdürü) Sevgilisine dönmeli. Kocasının mazisi belli, ona dönerse aynı şeyleri yaşar, huylu huyundan vazgeçmez.

Ayhan Demirci (33, gazeteci) İkisini de bırakıp yeni bir aşka yelken açmalı Aliye. Ancak Aliye, popülist kültürün acımasız bir yansıması olarak yepyeni sulara yelken açacaktır. Yalnızlık bir süre peşini bırakmayacaktır.

Gaye Kır (34, lojistik destek) Aliye, Deniz'i tercih etsin. Hatta hamile olan eşi de Sinan'a dönmesin. Sinan yalnız kalsın.

Aydan Nalkıran (31, idari sorumlu) Bence Aliye kocasına dönmeli. Çünkü Sinan yaşadıklarından ders almayı başardı. Deniz'le ilişkilerinin bir sonu yok zaten. Ayrıca kavuşunca aşk biter ya, onlarınki de öyle.

Funda Utkanlar (38, ev kadını) Çocuklarının geleceği için kocasına dönmesi en hayırlısı. Yaşadıkları sorunlar aslında kaynana İkbal Hanım yüzünden.

İnesa Kirdava (37, dadı) Aliye kocasına dönsün. Kocası onu çok seviyor. Çocuklar da ancak bu şekilde mutlu olabilir.

Hatice Yılmaz (31, ev kadını) Aliye Deniz'i seçmeli. Çünkü aldatan bir erkeği asla affetmemek gerekiyor. Her şey yoluna girince Sinan, yine aynı hataları yapacak.

Rehber Kızıltoprak (62, ev kadını) Deniz'le olmalı. Zor günlerinde Aliye'nin yanında hep Deniz vardı çünkü. Sinan da pişman ama son pişmanlık fayda etmez.

Fatoş Çavdaroğlu (37, ev kadını) Deniz'le evlenirlerse çok iyi olur. Sinan gibi kötü bir insanla ömür boyu aynı evde yaşanır mı? Hem aynı şeyleri Aliye yapsaydı Sinan ona döner miydi?

Emine Argun (28, reklamcı) Sinan'a geri dönmeyi bırakın bence Aliye çocukları bir daha ona göstermemeli. Bütün çektiği acıların bin katını yaşatmalı Sinan'a.

Nihal Özsezginler (37, memur) Bence Deniz'i seçsin. Çocuklar ailenin parçalanmasını hiçbir zaman istemez ama Sinan zaten yapacağını yaptı.

Murat Tankut (39, eczacı) Bunca kötü olaydan sonra eğer Sinan'a dönmeyi düşünürse, bu çok saçma olur. Ne olur senaristler böyle bir son yazmasınlar.

Murat Özbostan (33, gazeteci) Sinan'a dönmesini istiyorum. Özellikle çocukları açısından. Gerçi o da bunalıma girdi ama Deniz kendi yoluna gitmeli bence.

Ümmügül Gezer (26, mağaza sahibi) Ben bir anne ve evli bir kadın olarak, çocukları olduğu için Aliye'nin kocasına dönmesini isterim. Ama Aliye'nin Deniz'e duyduğu aşkı da anlayabiliyorum.

Meltem Yardımcı (27, ebe) Çocuklarının huzurlu bir ortamda büyümesi için Deniz'le evlenmeli ama kanunlar çerçevesinde de çocuklarını babasına göstermeli.

Elmas Koçan (60, ev kadını) Benim gönlüm Deniz'le evlenmesinden yana. Bir de Sinan zaten evli. Karısı da hamile. Sinan'la olmasınlar.

Günnur Baytak (59, ev kadını) Deniz'i tercih etmeli. Kadınlar bazı şeyleri affetmez. Özellikle de aldatılmayı. Kocasına dönerse aynı şeyleri yaşar. Benim gönlüm aşktan yana.

Fadime Özbay (29, sekreter) Deniz'le evlenmeli. Sinan çok pişman ama pişman olmak yeterli değil. Yaşanmış bazı şeyler var.

Zeliha Kambur (51, ev kadını) Bence Deniz'i tercih etsin. Sinan'la olursa Aliye'nin aklında hep intikam olacak.

Hanife Terzi (34, muhasebeci) Deniz'le birlikte olsun. Deniz'in en büyük hatası Aliye'yi yalnız bırakmasıydı ama bu da Sinan'ın yaptıklarının yanında hafif kalır.

Neslihan Yaramaz (32, muhasebeci) Deniz'le evlenmeli. Deniz çocuklarına karşı çok sıcak ve sevecen. Sinan şu anki karısıyla barışmalı ve ondan olacak çocuğuna sahip çıkmalı.

Aylin Şindi (28, muhasebeci) Deniz'le Aliye'nin barışmasını, Sinan'ın da Leyla'ya dönmesini istiyorum.

Şenay Turhan (50, ev kadını) Aliye Sinan'la tekrar birleşsin, çocuklarıyla mutlu olsunlar istiyorum. Deniz de meslektaşı Defne'yle birlikte olsun.

Serpil Taşlıtarla (24, halkla ilişkilerci) Aliye'nin Sinan'a geri dönmesini istiyorum. Sinan bir zamanlar Aliye'ye çektirdiğini kısa dönemde kendisi çekti ve verdiği acının karşılığını aldı.

Güliz Pehlivan (43, mühendis) Aliye, Deniz'le olsun isterim. Çünkü kocası Aliye'nin sevgisini hak etmiyor. Deniz onu çok sevdi.

Berrin Yamaneren (24, internet operatörü) Deniz'in Aliye'nin yanında olması gerekiyordu, dizinin bu şekilde gitmesi hoş olmadı.

Sultan Çakıoğlu (21, pazarlamacı) Deniz'le barışmasını istiyorum mümkünse. Eski kocası güvenilir bir insan değil çünkü.

Zülal Erkalkan (53, emekli) Ben diyorum ki Aliye yüreğinin götürdüğü yere gitsin. Ama çocukları düşünürsek Sinan'la birlikte olsun isterim. Deniz de Defne'yle birlikte olsun.

Feride Ural (87, emekli) Karı koca birleşsin, çocuklar annesiz babasız büyümesin.

Irmak Bilgin (44, emekli) Önemli olan topluma iyi bir mesaj vermek. Kayınvalidesinin kullandığı silahı Aliye'nin kullanmamasını yeğlerdim.

Sevil Akgüden (68, ev kadını) Bence Aliye, aşkını kalbine gömüp kocasına dönsün. Çocuklar büyük olsa farklı olabilirdi. Bu şekilde dizi mutlu sonla bitmez ama gerçekler böyle.

Selma Tatar (38, turizmci) Sinan'ın bütün yaptıklarından sonra Deniz gibi kötü gününde ona destek olan, iyi karakterli bir adamla beraber olması gerekir.

Sibel Ateşler (41, turizmci) Bir kere Aliye, Sinan'a bir şans tanıdı ama yine Sinan bunu değerlendirmeyi bilemedi. Huylu huyundan vazgeçmez. Bence Aliye Deniz'le beraber olmalı.

Selin Ateş (15, öğrenci) Aliye Sinan'la beraber olsun. Deniz onu şimdi yalnız bıraktı. Sevseydi onu yalnız bırakmazdı.

Cengiz Epikmen (40, turizmci) Teknik olarak Sinan mümkün değil, bir de kayınvalide faktörü var. Bu nedenle Deniz olsun.

Cem Ateşçi (47, işadamı) İşin aslı Aliye ve Sinan birbirini seviyor. Deniz gibi sonradan çıkan adamlarla beraber olmamalı.

Mürüvet Özgen (40, Hemşire) Aliye Deniz'le evlensin bence. O kadar birlikte oldular, artık evlenmeleri lazım, zaten birbirlerini de seviyorlar. Sinan'la evlenecek değil herhalde.

Hanzade Soylu (25, bankacı) Deniz'le Aliye evlensin. Çocuklarla beraber yaşasınlar. Aliye çocukların psikolojilerinin olumsuz etkilenmemesi için onları babalarını göstersin.

Hidayet Çavuşoğlu (33, büfeci) Türk aile yapısına ters bir şey olsun istemiyorum. Çocuklarını düşünüp, kocasına dönsün. Doğru olan budur.

Didem İnceoğlu (25, sigortacı) Aliye'nin Deniz'le birlikte olmasını istiyorum. Artık beraber mutlu olabilirler. Çocuklar da Aliye'nin yanında kalmalı.

Simin Yıldırım (32, radyocu) Deniz'e dönmeli, Sinan'ı affetmemeli. Erkeklerin her yaptığı da affedilmez çünkü Aliye başlarda hep affetmişti.

Lütfiye Ünlü (54, ev kadını) Deniz'le birbirlerini seviyorlar. Bence birleşmeliler.

Resmi olmayan sonuçlara göre:
Mini anketimize katılan 50 kişinin cevapları şöyle dağıldı. Deniz'le olmalı: 29 Sinan'la olmalı: 17 İkisiyle de olmamalı: 2 Yüreğinin götürdüğü yere gitmeli: 2
DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Anlamak ne zamandan beri suç?
 Savunmanın tam metni
 Rüyalara giren adam
 Futbol hem siyaset hem de ticarettir
 Atatürk Dolmabahçe'de ölmeseydi!
 Heykel sanatını ateşleyen dâhi Rodin İstanbul'da
 Her yaşın güzelliği
 Eminönü'nün geleceği tartışılacak
 Minikler Çatalhöyük'e kazıya gidiyor
 Seri katil bir Türk olabilir
 Hazan, Çan, Ezan tek nefes
 Aşkın dansı sahnede
 Tarihi eser nasıl korunur?
 'Müzeler özel sektöre devredilsin'
 'Sıcak su aydını mı ziyaret edecek?'
 'Bakanın müzeci danışmanı yok'
 Yemedi, içmedi müze kurdu
 Başka dünyanın çocukları
 Tüketim çılgınlığına karşı bireysel devrim: Freeganizm
    Pazar Sabah Yazarlar
  » Güncel
    Hobi
    Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
BALÇİÇEK PAMİR
Atatürk'ün Latife Hanım'ı ata bindirip kaçırmayı...
MEHMET ALTAN
Atatürk'ün kuşatıldığı gece...
Resmi tarih ne işe...
ÖNCEL ÖZİÇER
Tabii ki evleneceğiz!
Tek başına mutsuz olmak yetmez;...
KAZIM KANAT
Kara çarşaflı annenin bikinili kızı!
Hiçbir zaman bizim...
REFİK DURBAŞ
Tokat, 'lezzet' ile şenlendi
Geçen ayın sonunda Tokat,...
ERDAL ŞAFAK
Rüyalara giren adam
Buyrun size elden geldiğince...
Uzay yelkenlisi 'Malta Şahini' kanatlanıyor
Uzay yelkenlisi 'Malta Şahini' kanatlanıyor
İstanbul Tuzla'daki Yıldız Tersanesi'nde üç yılda yapılan 'Dünyanın...
Jip fiyatına helikopter
Jip fiyatına helikopter
Asıl işi inşaat mühendisliği olan Serdar Göksal isimli mucit, kendi...
Yaz çiçeği gibi kokmak için
Bu aylarda sıcak ve ter büyük bir dert. Zaman zaman kendimizi yapış...
Babanızı unutmayın
Bakım sadece kadınların sorumluluğunda değil, artık erkekler de...
Bize özgü lezzetler hangileri?
Coğrafi İşaretleme Sistemi, ülkemize özel lezzetlerin korunmasını sağlayacak...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.