kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Dünya Kupası
   Son Dakika
   News in English
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
  » Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kuruçeşme Cumhuriyeti
Kuruçeşme Cumhuriyeti
Reina
Sortie

Kuruçeşme Cumhuriyeti

Yazın gelmesiyle ünlü bar ve gece kulüpleri yazlıklarına taşındı! Ortaköy-Bebek arasında bulunan en in mekanlar; İstanbul'un hatta Türkiye'nin eğlence hayatını yönlendiriyor. Artık neredeyse bir cumhuriyet haline dönüşen Kuruçeşme eğlence hattı, Türkiye'yi aştı, dünyada da büyük ün kazandı!.

ERGUVAN
ÜNLÜ
et ve balık restoranının hedef kitlesi 35 yaş ve üzeri. Lezzetli mezeleriyle de meşhur olan Erguvan, restoran olmasının yanı sıra, bar olarak da hizmet veriyor. Mekanın kapasitesi, iç mekanda 75, dış mekan restoranında 150 kişi, ikinci teras katındaki barda ise 30 kişi oturarak, 70 kişi ise ayakta...
Tel: (0212) 327 60 75

İSTANBUL JAZZ CENTER
CAZ
müziği müdavimlerinin ilk tercihlerinden olan İstanbul Jazz Center, Ortaköy'de yeni açılan Radisson SAS Oteli'nin yanında. Caz müziğinde dünyada ün kazanmış isimleri getiren mekan, her ay en az üç yabancı sanatçıyı ağırlıyor. Çarşamba-perşembe öğrencilere yüzde 50 indirim uygulanıyor, salı günleri bayanlardan giriş ücreti alınmıyor. Dünya mutfağından yemekleriyle ünlü mekanın 'Somon Tartar' ve 'Dana Carpaccio'su çok tutuluyor. Mekan, 18.00'de açılıyor; haftaiçi 02.00, haftasonu 04.00'te kapanıyor. Kapalı mekanı 150 kişi, teras katı 200 kişi ağırlıyor. Müdavimleri: Sedat Aloğlu, Serdar Bilgili, Sertab Erener, Faruk Eczacıbaşı, Güllü Aybar ve Kezban Arca Batıbeki.
Tel: (0212) 327 50 50

MORI&MOJITO
JAPON
mutfağının önemli adresi Mori ile eğlence dünyasının en hit kulüplerinden Mojito, bu yaz eğlenceyi Boğaz'a taşıdı. Mekan; ışıklı dekorasyonu, lazer şovu, aynalı disko topları ve özel locaları ile bu yazın iddialı mekanlarından. 23.00'e kadar yemek yenebilen mekan, 23.00'ten itibaren kulüp haline dönüşüyor. Mojito'da düzenlenen 10 Project imzalı hiphop geceleri devam ediyor; perşembeleri, Fresh B ve Mummy ile performans sergiliyor. Diğer gecelerde eğlence DJ U.S.Y'den... Müdavimleri: Tarkan, Serdar Ortaç ve Metin Arolat.
Tel: (0212) 327 30 30

ANJELIQUE
BOĞAZ'IN
en güzel noktalarından birinde; Ortaköy'de bulunan Anjelique, sade dekorasyonuyla İstanbul gece hayatının en hareketli mekanlarından. Yaz boyunca alt katında De Mario Restoran'ın hizmet vereceği gece kulübü, bu yaz Wan-na'nın DJ'i DJ Doruk müziği ile coşturuyor. Mekanda belli saatten sonra tüm katlar kulüp oluyor. 19.00'da kapılar açılıyor, eğlence 04.00'e dek sürüyor. Müdavimleri: Tuba Ünsal, Çiğdem Kayalı, Ebru Akel ve Teoman.
Tel: (0212) 327 28 44

HOUSE CAFE
ORTAKÖY
'ün en tutulan kafe barlarından olan mekan, üniversite gençliğinin buluşma noktası. Hafta içi iş çıkışlarında yer bulmanın oldukça zor olduğu mekan, hafta sonları özellikle akşamları çok tutuluyor. Mekan, 'naneli limonata'sı ile ünlü. Eğlenceyi sabaha dek sürdürecekler için gecenin ilk duraklarından biri...
Tel: (0212) 227 26 99

BLACKK
BAHÇE
ve antika konsepti ile dekore edilmiş ev rahatlığındaki mekanın füzyon mutfağı ve frozen içecekleri meşhur. Mekanın en yoğun saati 19.30. Latin, caz ve slow parçaların çalındığı mekanın bünyesinde yeni açılan Blackk Live'de saat 18.30- 01.30 saatleri arasında yaz boyunca Aşkın Arsunan'ın müzik direktörlüğünde canlı müzik performansları sergilenmeye başlanacak. Müdavimleri: Sinan-Esra Gürsoy, Okan Tapan, Esra Çavuşoğlu, Alican Ulusoy, Efe Önbilgin, Mine Kalpakçıoğlu, Nurettin Hasman- Eda Taşpınar, Alinur Velidedeoğlu.
Telefon: (0212) 236 72 56

SAPPHIRE BOSPHORUS
İKİ
bölümden oluşan Sapphire Bosphorus; kulüp bölümünde coşturuyor, yemek bölümünde ise Safran Restoran hizmet veriyor. Haftanın yedi günü, saat 19.30-04.00 arasında açık olan mekana gelen yaş grubu 20-35 arasında değişiyor. Perşembe geceleri ABD'den gelen DJ Clear ve dans ekibiyle R&B, hiphop partileri var. Hafta içi giriş ücretsiz, hafta sonu 35 YTL; ilk içki dahil. Mekanın duvarları, el yapımı 4 bin rengarenk çiçeklerle donatılmış.
Tel: (0212) 258 58 23

NEW YORKER
BU
yıl beşinci senesini kutlayan NewYorker, Bodrum havasını ön plana çıkaran bir çizgide 25-35 yaş arasında eğlenmeyi seven bir kesime hitap ediyor. Bu sene bünyesinde İtalyan mutfağı ile New Yorker, dünya Mutfağı ile K-Zone ve Ege-Rum mutfağı ile Zarifi hizmet veriyor. 23.00'e kadar yemek müzikleri çalınıyor, ilerleyen saatlerde, mekanın bu seneki sürprizi olan N Club'la beraber müzik hareketleniyor. Işık oyunları ile renklenen gecelerde DJ'ler Toygar ve Negma müzik yapacak. Birçok ünlü şimdiden mekanda localarını ayırttı.
Tel: (0212) 265 6912

ECE BAR
1993
'ten beri Kuruçeşme'de hizmet veren mekan, müdavimlerinin vazgeçmediği restoranlardan. Eğlencesi ile çok tutulan mekan; mezeleri sebzeleri, etleri, sahanda köftesi, ev yemekleri ve balık yemekleri ile öne çıkıyor. Mekanda cuma ve cumartesi akşamları canlı müzik yapılıyor.
Tel: (0212) 265 96 00

GALATASARAY ADASI
ÜÇ
yıl için Reina'ya kiralanan ada, bu yaz şık bir gece kulübü haline dönüşecek. Enfes Boğaz manzarasına sahip olan ada, benzersiz konumundan ötürü vazgeçilmez mekanlar arasında yerini alacak gibi görünüyor.

LUCCA
SABAHLARI
kahvaltı ve brunch'la başlayan, öğle ve akşam yemeklerinin popüler mekanlarından Lucca; Cafe-Brasserie ve Bar olarak hizmet veriyor. Yazın sokağa taşmasıyla, sokak bistrosu görümüne kavuşan mekan, geçtiğimiz kış aylarının da en popüler mekanlarındandı. 'İstanbul'un geceye başlama noktası' olarak lanse edilen Lucca, happy hour partileri ile dikkat çekiyor. Akşamları Amerikan ve İtalyan mutfağı ve kokteylleri ile öne çıkıyor. 'Pane Karides', 'Prosciutto ve Kavun' ile 'Teriyaki Soslu Ahtapot'u çok popüler. Hergün 09.30-02.30 arasında açık. Müdavimleri: Pınar Altuğ, Doğa Rutkay, Ece Sükan, Okan Bayülgen ve Sergen Yalçın
Tel: (0212) 257 12 55

DİVAN BRASSERIE
BU
yaz 'Brasserie' olarak yenilenen bebek Divan, yenilenen dekorasyonu bölgenin dikkat çeken mekanlarından. Divan; artık Brasserie ve pastane olarak hizmet veriyor. 26-60 yaş grubu arasına hitap eden mekan Akdeniz mutfağının öne çıkan lezzetleri ve sushi'si ile meşhur. Cuma geceleri saat 22.30-01.30 çeşitli partiler veriliyor. Cumartesi-pazar 07.30- 13.30 arasında açık büfe kahvaltı sunuluyor. Müdavimleri: Selin Denizli, Bengü, Serdar Ortaç, Doğa Rutkay, Çiğdem Kayalı, Tuğba Karaca, Cihan Ünal, Mustafa Denizli, Kürşad Başar, Murat Cevahir, Yalçın Doğan, Nuri Çolakoğlu ve Murat Birsel.
Tel: (0212) 257 72 70

MANGERIE
Konfor
ve rahatlığın ön planda tutulduğu mekan, Bebek Karakolu'nun hemen üzerinde. Salataları ve özel yapım ekmekleriyle hazırlanan sandviçleri çok tutulan mekan, hafta sonları brunch'ı ile meşhur. Bill Gates'in de kahvaltı için geldiği bu sıcak cafe; haftanın yedi günü 09.00-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Mönü mevsime göre değişiyor, pancake'leri denemeye değer! Gitmeden ya rezervasyon yaptırın ya da sıra beklemeyi göze alın!
Tel: (0212) 263 51 99

BEBEK KORU KAHVESİ
KAHVALTILARIYLA
ün yapan mekan, Bebek'in vazgeçilmezlerinden. Mönüsünde İtalyan, Fransız ve Türk mutfağından lezzetler var. Kahvaltısında bir tek kuş sütü eksik! Müdavimleri: Mustafa Altıoklar, Okan Bayülgen, Elif Kıramer, Nurgül Yeşilçay.
Tel: (0212) 287 56 07 Lucca

SEZEN BAŞARAN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Türkan Sabancı Bodrumlu oldu
 Sponsorla ikiz bebek yapacak
 Tapılası bacaklar için pratik öneriler
 Rodin'in heykelleri çocukları utandırdı
 Pierre Cardin 25 yıl sonra Türkiye'de
 Rüzgar esti, Kiboş nefesleri kesti
 Cemaat keşke ölmeden önce kıymetimi bilse
 Kuşhan mahkemeye polis zoruyla gelecek
 Ünlü aktörlerin ilk Babalar Günü
 Ünlü çiftin tek eksiği bir bebek
 Farklı ezgiler Açık Hava'da buluşacak!
 Halk ne diyor?
 Evlilik fotoğrafları
 Şiir köşesi
 Önemli Telefonlar
AYŞE ÖZYILMAZEL
'Sting'im her şeyim
Gitarını taşıyayım, tişörtünün...
HAKAN & UTKU
Garip ötesi Dünya Kupası diyalogları
- Şükran... Şşşt...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Hindili lahana çorbası
Etleri...
Aşırı terleyene estetik çözüm botoks
Aşırı terleyene estetik çözüm botoks
Deri altına enjekte edilen bir ilaç olan botoks, terleme tedavisinde...
Antioksidanlar-la sınav stresine son
Antioksidanlar-la sınav stresine son
Zorlu sınav maratonuna hazırlanırken, yiyip içilenlere de dikkat...
Tatlıses organik giysi üretmeye başlıyor
Tatlıses organik giysi üretmeye başlıyor
Müzikten turizme kadar girdiği her sektörde başarılı olan İbrahim...
Konser sonrası kebap ziyafeti
Konser sonrası kebap ziyafeti
Rock müziğin ünlü ismi Sting, önceki akşam Kuruçeşme Arena'da...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.