kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Dünya Kupası
   Son Dakika
   News in English
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Dünya Kupası bu koltuklarda izlenir
Dünya Kupası bu koltuklarda izlenir

Televizyon meraklıları birbirinden rahat koltuklarda sevdikleri programları izlemenin tadını çıkaracak. Futbol tutkunları da sahadaki heyecanı bu koltuklarda yaşayabilir
Bütün bir gün, yoğun iş temposu nedeniyle oradan oraya koşturmuş ve yorulmuşsunuz... Bir de üstüne trafikle boğuşup iyice stres yüklenmişsiniz. İşte böyle günlerin ardından bir an önce eve dönüp televizyon karşısındaki koltuğuna uzanmayı kim hayal etmez ki... Hele bir de koltuğunuz masaj yapan, kumandayla yatıp kalkan, ergonomik bir koltuksa, eve gitmek için sabırsızlanabilirsiniz. Evinde böyle bir koltuk olmayanlara bir hatırlatma da haziran ayında başlayacak olan Dünya Kupası. Ligin bitmesiyle boşluğa düşen futbolseverlerin kendilerini ekran karşısında iyi hissetmeleri kuşkusuz çok önemli! Firmalar, yerli ve ithal modellerle, 'TV koltuğu', 'Rahat koltuk' ya da 'Baba koltuğu' gibi farklı tanımlamalarla karşımıza çıkan bu mobilyalarda yüzlerce seçenek sunuyor. Deri ya da kumaş kaplamalı, ahşap veya çelik gövdeli, modern ya da klasik tarzda pek çok koltuk bulmak mümkün. Bu modellerden biri Babalar Günü için de ideal bir hediye olabilir. Yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe hizmet veren Yataş, özel tasarımları ve farklı detayları ile dikkat çekiyor. Firmanın rahat ve kullanışlı dinlenme koltuğunun ayak kısmı, küçük bir el hareketi sayesinde öne doğru açılıp aynı anda sırt kısmı da geriye doğru gidiyor. Bel problemi olanlar da bu koltuğu çok beğenecek. İstikbal Mobilya da Babalar Günü için koleksiyonuna televizyon koltukları eklemiş. Koltuk alışverişinizi 1-30 Haziran arasında yaparsanız yüzde 30'luk özel indirimden de yararlanabilirsiniz.

ÖZEL TASARIMLI RAHATLIK
Rahatlığı ön planda tutan TV koltuklarında bazı firmaların özel tasarım modelleri de dikkat çekiyor. Koleksiyon Mobilya'nın ev teknolojilerinin kullanımına yönelik yarattığı tasarımlar arasında TV izleme ve okuma koltuğu Gondol ve Sambia öne çıkıyor. Tasarımcı Faruk Malhan'ın imzasını taşıyan Gondol, okuma ve televizyon seyretme koltuğu olarak tasarlanmış. Bu modele, 360 derece kendi etrafında dönme yeteneğine sahip olan çağdaş bir berjer de denilebilir. Firmanın diğer modeli Sambia ise kanepe ve koltuğun geleneksel çizgisinin oldukça dışına çıkıyor. Değişik firmaların modellerini ülkemize getiren Sihir Mobilya'nın dünyaca ünlü tasarımcı Karim Rashid tarafından dizayn edilen Dragonfly adlı modeli de farklı zevklere hitap ediyor. İtalyan Bonaldo firmasına ait Dragonfly sandalye, şık ve işlevsel. Basit bir kol hareketi ile kanatlarını açan sandalye, istenildiğinde şezlong şekline dönüşebiliyor. Çelik konstrüksiyon üzerine poliüretan malzemeden tasarlanan Dragonfly, deri ve kumaş seçenekleriyle farklı zevklere hitap ediyor. Dragonfly'ın oturma kısmındaki kolu, basit bir hareketle açılabiliyor ve kendi etrafında dönerek uzayabiliyor. Sihir Mobilya'nın UFO koltukları da TV karşısındaki rahatlığınız için düşünülmüş. Bu koltuklar ünlü tasarımcı Stefan Heiliger imzalı. UFO koltukların renk alternatifleri de bulunuyor. Koltukların metal bölümlerine mat bir görünüm verilmiş. Rahat bir ergonomiye sahip olan UFO koltukların oturma kısmı açılabiliyor ve kendi ekseni etrafında dönerek uzayabiliyor. Ayrıca sırt kısmı da öne ve arkaya doğru hareket edebiliyor.

BAHÇEYE ÖZEL
Farklı ürün seçenekleri ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken IKEA'da da TV koltukları konusunda seçenek oldukça fazla. Yaz günleri için bahçede ya da terasta tercih edilebilecek modeller arasında, Poang serisinden Sirkön bulunuyor. Yüzde 100 pamuklu kumaştan, yıkanabilir kılıflı minderi olan bu model natürel cilalı. Montel Mobilya'da da rahatına düşkün olanlara alternatifler var. Relax 2172 modeli, dört ayrı noktaya masaj yapma özelliğine sahip. Alternatif deri çeşitleri bulunan modelin yanı sıra Dora Relax da sırt ve ayak kısmı iki kademeli yatabilen özelliği ile yüksek konfor ve performans sunuyor. Şu sıralar TV koltuğu denilince akla gelen modellerden biri de Digitürk koltuğu şüphesiz. Digitürk reklamlarında ünlülerin oturduğu televizyonlu kırmızı koltuk oldukça popüler. Ancak ne yazık ki piyasada yok. Bu koltukla ilgili yoğun talep aldıklarını söyleyen Digitürk yetkilileri, şimdilik üretiminin söz konusu olmadığını da belirtiyorlar.

Neslihan TUNÇ

DİĞER ALIŞVERİŞ HABERLERİ
 Barbekü mevsimi başladı
 Sutyen seçerken bilinçli olun
 5 öneri
 Aksesuarsız sokağa çıkmayın
 Alışveriş yaparak var oluyoruz
 İşte sezonun en yenileri
 Kazançlı alışveriş
 En seksi mavi
 Duvarlar kum beji ve menekşe rengi
 Herkese, her zevke göre en yeni tişörtler
 Baharı elbiseyle karşılayın
 Kocaman avizeler renkli ampuller
 Kısa... Kısa...
 Ayakkabıda trend hem rahat hem de kadınsı
 Bu yaz gardırobunuzda beyaza bolca yer açın
 40'lara modern dokunuş
 Taşlı kemik gözlükler moda
 Yüzünüze en uygun modeller
 Beyaz jean geri döndü nakış ve taşlara devam
    Yazarlar
  » Alışveriş
    Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
Yalnız kaldı
Yalnız kaldı
Adnan Polat'ın "Transferde yıldızların peşinde koşmayalım" sözleri...
Vestel Manisa ile Arda gerginliği
Vestel Manisa ile Arda gerginliği
Vestel Manisa, geçen sezon devre arasında kiraladığı...
Yalnız kaldı
Adnan Polat'ın "Transferde yıldızların peşinde koşmayalım" sözleri...
Vestel Manisa ile Arda gerginliği
Vestel Manisa, geçen sezon devre arasında kiraladığı Galatasaray'ın genç...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.