kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Dünya Kupası
   Son Dakika
   News in English
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
  » Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Takımların kamp programları belli oldu
Takımların kamp programları belli oldu

Turkcell Süper Ligi'nde yorucu bir sezonu geride bırakan takımlar, Haziran ayından itibaren yeni sezon hazırlıklarına başlıyor.

Ligi şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 29 Haziranda çalışmalarına start verirken, Fenerbahçe, hazırlık çalışmalarına başlama tarihini 21, Beşiktaş ise 20 Haziran olarak belirledi.

5-15 Temmuz tarihleri arasında Hollanda'da kamp yapacak Galatasaray, 28 Temmuzda Borussia Mönchengladbach ile de özel bir maç yapacak. Sarı-kırmızılılar, 30 Temmuzda ise Beşiktaş ile Süper Kupa mücadelesine çıkacak.

Fenerbahçe
ve Beşiktaş'ın yeni sezon hazırlık programları henüz netleşmedi.Ligde yer alan diğer takımların kamp programları ise şöyle:

TRABZONSPOR

25 Haziranda toplanacak bordo-mavili ekip, 2 Temmuzdan itibaren Almanya'nın Oberstaufen kasabasında çalışmalarına başlayacak.
Almanya kampını 22 Temmuzda tamamlayacak Karadeniz ekibi, ikinci etap kampına 25 Temmuzda start verecek. Yurtdışında 6 hazırlık maçı yapacak olan Trabzonspor'un maç programının daha sonra belli olacağı belirtildi.

ANTALYASPOR

Yeni sezon hazırlıklarına 21 Haziranda Isparta Davraz'da başlayacak ligin yeni ekibi Antalyaspor, Bolu Gerede ya da Kızılcahamam'da 9 Temmuza dek çalışmalarını sürdürecek.
12 Temmuzda 16 gün sürecek ikinci etap kamp çalışmaları için Almanya ya da Avusturya'ya gidecek olan kırmızı-beyazlılar, 30 Temmuz Pazar günü 3 büyük takımdan biriyle hazırlık maçı yapacak.
Ağustos ayının ilk günlerinde, son kamp dönemini Isparta Davraz'dagerçekleştirecek Antalyaspor'un, kamp dönemlerinde toplam 14 hazırlık maçı yapmayı planladığı açıklandı.

GENÇLERBİRLİĞİ

Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıkları için 23 Haziranda Ankara'da toplanacak.
Nevşehir'de 1-7 Temmuz arasında ilk etap kampını gerçekleştirecek başkent ekibi, daha sonra Hollanda'da kamp yapacak. Hollanda'nın Arnheim kentindeki kamp, 13-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Kırmızı-siyahlılar, burada 14 Temmuzda amatör takımla, 15 TemmuzdaGrapsal (Hollanda İkinci Ligi), 18 Temmuzda Levski Sofya, 20 Temmuzda Beveren, 22 Temmuzda Heerenven ile, 25 Temmuzda da NAC Breda ile hazırlık maçları yapacak.
27 Temmuzdan itibaren Ankara'da çalışmalarını sürdürecek olan Gençlerbirliği, 29-30 Temmuzda TSYD Ankara Şubesi'nin düzenleyeceği 4 futbol turnuvasına katılacak.

ANKARAGÜCÜ

26 Haziranda Ankara'da toplanacak ve 10 Temmuza dek çalışmalarını tesislerinde sürdürecek sarı-lacivertliler, 11 Temmuzda Avusturya'ya gidecek.
Avusturya'da 7 hazırlık maçı yapacak başkent ekibi, 12 Temmuzda Tirol, 13 Temmuzda Anderlecht, 15 Temmuzda FC Jablonec, 17 Temmuzda Slavia Prag, 19 Temmuzda LCH, 21 Temmuzda Arminia Bielefeld, 23 Temmuzda ise Partizan Belgrad ile karşılaşacak.Ankaragücü, 28-29 Temmuz tarihlerinde TSYD Ankara Şubesi Turnuvası'na katılacak.

ANKARASPOR

26 Haziranda Ankara'da toplanacak Ankaraspor, 2 Temmuza dek Isparta Davraz'da çalışmalarını sürdürecek.5-21 Temmuz tarihlerinde ikinci etap kamp çalışmalarını Abant'ta gerçekleştirecek mavi-beyazlıların maç programı netlik kazanmadı.

SİVASSPOR

25 Hazirandan itibaren tesislerinde çalışmalarına başlayacak Sivasspor, ilk etap kampını 1-12 Temmuz tarihleri arasında Bolu Gerede'de yapacak.
15 Temmuzda Avusturya'ya gidecek olan kırmızı-beyazlılar, iki kampdöneminde toplam 7 hazırlık maçı oynayacak.26 Temmuzda Türkiye'ye dönecek olan Sivasspor, 29-30 Temmuzda Cumhuriyet Kupası 4'lü Futbol Turnuvası'na katılacak.

KONYASPOR

Yeni sezon hazırlıklarına 22 Haziranda tesislerinde başlayacak Konyaspor, 9 Temmuza dek çalışmalarını Konya'da sürdürecek.Yeşil-beyazlı ekip, 11-24 Temmuz tarihleri arasında Almanya'da ikinci etap kamp çalışmalarını gerçekleştirecek. Konyaspor, Almanya kampında toplam 5 hazırlık maçı yapacak.

GAZİANTEPSPOR

Gaziantepspor, ilk etap çalışmalarını 25 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında tesislerinde yapacak.12 gün sürecek ikinci etap kamp dönemi için 14 Temmuzda Almanya'nın Arnhem kabasına gidecek kırmızı-siyahlılar, burada 6 hazırlık maçı oynayacak.

KAYSERİ ERCİYESSPOR

26 Haziranda Kayseri'de toplanacak mavi-siyahlılar, 10 gün tesislerinde çalışacak. Kayseri Erciyesspor, ikinci etap çalışmalarını ise 6-16 Temmuz tarihleri arasında Bolu Gerede'de sürdürecek.

KAYSERİSPOR

Tesislerinde 15 Haziranda top başı yapacak Kayserispor, UEFA Intertoto Kupası maçlarında elde edeceği sonuca göre ikinci etap kamp yerini belirleyecek.

SAKARYASPOR

Ligin yeni ekiplerinden Sakaryaspor, ilk etap kamp çalışmalarını 26 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında Bolu'da gerçekleştirecek.Yeşil-siyahlı takım, 18 Temmuzda ise 15 günlük ikinci etap çalışmaları için Slovenya'ya gidecek.

ÇAYKUR RİZESPOR

Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk etap kampını 25 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Bolu Gerede'de yapacak.İkinci etap çalışmalarını Almanya'da gerçekleştirecek ve 20 Temmuzda Türkiye'ye dönecek mavi-yeşilli ekip, son olarak Nevşehir'de 10 günlük kampa girecek.

VESTEL MANİSASPOR

26 Haziranda Kızılcahamam'da kampa gireceği açıklanan Vestel Manisaspor, 7 Temmuza dek çalışmalarını burada sürdürecek.Kırmızı-beyazlı ekip, 14 Temmuzda 2 haftalık bir kamp dönemi için Avusturya'ya hareket edecek.

BURSASPOR

İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'ni şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor, yeni sezon hazırlıkları için 2-16 Temmuz tarihleri arasındaNevşehir'de kampa girecek.Yeşil-beyazlılar, 25 Temmuzda Galatasaray ile özel bir maç yapacak.

DENİZLİSPOR

Teknik direktör Nurullah Sağlam'ın Konyaspor ile anlaşmasının ardından antrenör arayışlarını sürdüren Denizlispor'un kamp programı henüz belli olmadı.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Almanya: 1 Polonya: 0
 Tunus: 2 Suudi Arabistan: 2
 Brezilya yendi Bosna karıştı
 Yalancı samba
 Polat: Riva Projesi'nden büyük paralar kazanmak hayal
 Beşiktaş, transferde hız kesmiyor
 FB Şükrü Saracoğlu Stadı mercek altında
 Devrim şart
 ABD esprileri
 Çekilelim başkan
 Aslan'ın kurşunu tek!
 Cimbom ısıttı kartal kaptı
 Albayrak Fatih için açık kapı bıraktı!
 Cuper yoklukta favori oldu
 Daum atışa geçti
 Tanjevic varsa Hidayet yok!
 2020'yi bile imzalardım
 Sergen sinirlendi
 Pancu Bursa'da
 Afrika puana da aç!
 İspanya-Ukrayna
 Grup maçları
 Yusuf'a tepki
 Teklif iyiyse gideriz
 G.Saray'da iç borç 7 milyon $
 Stada geçer not
 Brezilyalılar coştu bikere
 Crouch'a büyük tepki
 İtirafçı Pele
 Yasaklılar!
 Günün içinden
LEVENT TÜZEMEN
Sadece 3 puan
Parreira "Elimdeki kadronun...
ÖMER ÜRÜNDÜL
Jübile maçı gibi
Fransa-İsviçre mücadelesi 2006 Dünya...
Ecevit hasta olunca 'solda birlik' Rahşan Hanım'a kaldı
Ecevit hasta olunca 'solda birlik' Rahşan Hanım'a kaldı
Rahşan Hanım, eşi Bülent Ecevit'in komaya girmeden önceki son projesi...
Son savunma 6 gün sonra
Son savunma 6 gün sonra
Şemdinli davasının Van'da görülen üçüncü duruşması sanıkların esas...
Seksin kitabını yazsam yeniden
Seksin kitabını yazsam yeniden
Ülkemizde de gösterilen "Umutsuz Ev Kadınları" dizisinin seksi Latin...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu