kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
  » Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Mayokinilerle günden geceye uzanın
Mayokinilerle günden geceye uzanın

Bu yaz plajlarda son moda mayo ve bikinilerle salınmak istiyorsanız size birkaç önerimiz olacak. Geçtiğimiz sezon moda olan mayokiniler, bu yaz altın çağını yaşıyor. Kristal taşlar, boncuklar ve işleme gibi detaylarla süslenen tasarımları, dilerseniz jean ve topuklu ayakkabıyla tamamlayıp gece dışarı çıkarken de giyebilirsiniz. Tam bir bikini tutkunuysanız, sizin için de çok çarpıcı modeller var. İşte, sezonun in'leri....

Houte couture etkisi
Zeki Triko'nun tasarım direktörü Birben Başeskioğlu, bu yaz geçen sene mayoda başlayan houte couture etkilerinin artığını ifade ediyor. Vücut hatlarını ön plana çıkarmak yerine gösterişli tasarımlar hazırlamayı tercih ettiklerini söyleyen Başeskioğlu; abartılı süslemeler, el işlemeleri, brode nakışlar, taşlar ve iddialı kesimler kullandıklarının altını çiziyor. Tasarımcı, lacivert-beyaz çizgili mayolar bunları tamamlayan altın ve gümüş aksesuvarlarla; denizci temasını işlediklerini dile getiriyor.

Güderi modeller
Bu sezon plaj koleksiyonunda 24 farklı tema işlediklerini belirten TEN'in tasarımcıları, en göz alıcı modellerinin güderi görünümlü mayolar olduğu konusunda hemfikir. Bu parçaların jean'le de kullanılabileceğini belirten tasarımcılar, toprak temasını anlatmak için taba kahve tonları kullanmış. Kemik renkli istiridye şeklindeki aksesuvarlarla modelleri farklılaştırdıklarını anlatan tasarımcılar, bu grupta her göğüs tipine uygun mayokini, üçgen balenli bikiniler hazırlamış.

Işıl ışıl payetler
Bikiniden mayokiniye kadar toplam 286 parçalık bir mayo koleksiyonu hazırladıklarını söyleyen Nelson'un tasarım ekibi, mayokinin bu sene altın çağını yaşayacağını belirtiyor. Canlı renklerin hakim olduğu bir koleksiyon hazırlayan tasarımcılar; payet işleme, boncuk, nakış, taş baskı ve makramelere ağırlık verdiklerinin altını çiziyolar. İncecik askılı iplerle boyundan bağlanan bu modellerde ekip, beyaz, turkuaz, siyah ve sarı gibi renklere ağırlık verdiklerini dile getiriyor.

Kişiye özel tasarımlar
SAFFIO tasarımcıları, kadınlar için farklı ve bir o kadar da çekici modellere imza atmış. Markanın tasarım ekibi, koleksiyonun temasını 'sıcak günlerin rahat ve şık kadınları' olarak özetliyor. Kişiye özel olması adına her modelden sınırlı sayıda üreten ekip, pembe ve tonlarının hakim olduğu üçgen ve straplez üstlü bikiniler hazırladıklarını belirtiyor.

Detaylardadeniz kabukları
Kom Mayo Tasarım Bölümü Başkanı Ayşenur Anıç, markanın sezon koleksiyonunda mayokinilerin ön plana çıktığını söylüyor. Serideki en dikkat çeken rengin beyaz olduğunu açıklayan Anıç, mayokinileri süslemek için renkli boncuklar ve deniz kabukları kullandıklarının altını çiziyor. Markanın mayokinilerinin en büyük özellikleri, bol boncuklu olmalarından dolayı jean'lerle birlikte giyilebilmesi. Anıç, gece çıkarken taşlı, işlemeli mayokinilerin üst olarak da tercih edildiğini belirtiyor.

El emeği göz nuru
Ayyıldız'ın mayoları 20 kişilik tasarım ekibinin elinde hayat buluyor. Bu sezon el emeği göz nuru yüzde yüz pamuk, örgü bikinlere ağırlık veren tasarımcılar; üçgen, boyundan bağlı ve sırt kısmı çapraz şekilde bağlanan modeller hazırladıklarını ifade ediyorlar. Cesur kadınlar için derin dekolteli bikini ve büstiyerler de tasarlayan ekip, taşlama sistemiyle jean rengi elde etmiş.

Yüz bedene kadar üst var
NBB'nin tasarımcıları, mayo koleksiyonunda, deri ipler, boncuklar, payetler, danteller, nakışlar ve kristal taşlar kullanmayı tercih etmişler. Serilerinde kelebek, meyve ve kalp gibi desenlere yer verdiklerini belirten tasarımcılar; kırmızı, beyaz, mavi ve pembe gibi renklerde üçgen ipli bikinileriyle iddialı. Markanın en büyük özelliği seride üst için yüz bedene kadar her göğüs tipine uygun modellerin bulunması.

Orta yaşabol aksesuvar
SUNSET'in mayolarına imza atan Hakan Yıldırım, koleksiyonunu büyük, orta ve genç olmak üzere üç gruba ayırıyor. Orta yaş grubu için spor ve zarif çizgileri bir arada barındıran modeller hazırladığını anlatan Yıldırım, daha çok kadının anotomisini ön plana çıkarmaya çalıştığını ifade ediyor. Mayokinilerin ağırlıklı olduğu grupta tasarımcı, aksesuvarlara da sıkça yer verdiğini belirtiyor.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Halk ne diyor!
 Canlı yayında aşk itirafı
 Çok çalışmalısın
 Müslüm Baba'ya 100 bin $'lık dava
 Kurtlarını döktü Seda'yı topa tuttu
 Ebru Hatay'ı coşturdu
 Avşar'dan aynı taktik
 Gizem'e sahne teklifi yağıyor
 Ural'ın aile saadeti
 Yıldırım aşkamutlu son...
 Yarışmada Unutulmayanlar
 Bizim gibi hıyarlar az kaldı
 'Aliye'nin başarısı şaşırttı'
 Sosyetenin en ünlü küsleri
 Koçlar aynaya bakar Yengeç denize koşar
 Hayalim İstanbul'da şampiyon olmak
 Alfa Brera görücüye çıktı
 Kelebeklerle süslü çanta
 Koç: Başkanı Kongre Seçer
 Flip-flopsuz olmaz!
 Moda insanların ruh halini yansıtır
 Evlilik fotografları
 Şiir Köşesi
 İkinci doğum ilaç gibi geldi
 Yıldızlar MTV Sinema Ödülleri'nde buluştu
 Düzeltme
AYŞE ÖZYILMAZEL
Slip mayo giyilmez korumasız gezilmez!
Pancar suratlı...
HAKAN & UTKU
Hülya'nın kocasını bilen memur aranıyor
Erzurum...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Buhara pilavı
Eti, üzerini hafif...
Hayat kadınları Kıbrıs'ta yumurta bağışı yapamaz!
Hayat kadınları Kıbrıs'ta yumurta bağışı yapamaz!
Sperm ve yumurta nakli ile anne baba olmak isteyenlerin merkezi olan...
18 yaş ve altında kürtaj patlaması!
18 yaş ve altında kürtaj patlaması!
Cinsel ilişki yaşının düşmesi, istenmeyen gebeliklere de neden...
Gönlüne göre gelin buldu!
Gönlüne göre gelin buldu!
Fethi Pekin'in iki aydır flört ettiği sevgilisi Zeynep Dereli...
Kanyon'un sosyete katı!
Kanyon'un sosyete katı!
İstanbul'un elitlerinin açılışını dört gözle beklediği Kanyon...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.