kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
  » Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Miras davasında eski defterler açıldı
Miras davasında eski defterler açıldı

Fahrettin Aslan'ın çocukları arasında başlayan miras kavgasında herkes eteğindeki taşları döküyor... Gazinocular Kralı'nın kızı Esra, dava dilekçesinde üvey annesi Arzu Aslan ile oğlu Mehmet arasında Çağla Şikel yüzünden çıkan ve 'dayak atmaya' kadar varan kavgayı bile yine gündeme getirdi.

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın ikinci eşi İnci Birol'dan olan ikiz kızlarından Esra Aslan'ın 'mirastan feragat sözleşmesi'nin iptali için verdiği dava dilekçesinde eski defterler yeniden açıldı. Esra Aslan, Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi'ne verdiği dilekçede, üvey annesi Zeynep Arzu Aslan ile oğlu Mehmet Aslan'ın iki yıl önce mahkemeye yansıyan duruşma tutanaklarını delil olarak sundu. Babasının mirasından 24'te 3 hisse isteyen Esra Aslan, ölmeden önce Fahrettin Aslan'a Zeynep Arzu Aslan tarafından boşanma davası açıldığını hatırlatarak, üvey kardeşi ile annesi arasında yaşanan olayları yeni açtığı dava dosyasına taşıdı.

'KOCAM, OĞLUMU KIŞKIRTTI '
İddiaya göre; Gazinocular Kralı'yla 23 yıllık evli olan Arzu Arslan, 14 Ağustos 2003'te Fahrettin Aslan'a boşanma davası açtı. Anne Aslan'ın bu evlilikten şu an 26 yaşındaki oğlu Mehmet Aslan dünyaya geldi. Ancak yıllar geçtikçe evlilik çatırdamaya başladı ve Fahrettin Aslan, oğlunu annesine karşı kışkırtarak adeta düşman etti. Fahrettin Aslan, boşanmak üzere olduğu eşi Arzu Aslan'a, ayrıca oğlu aracılığıyla 1 milyon 200 bin dolarlık bir alacak davası açtırdı ve anneyle oğlunu birbirine düşürdü. Bu kadar büyük paranın 18 yaşındaki oğluna teslim edilmemesi gerektiğini, bu konuda çok çaba sarfettiğini belirten anne Aslan, oğluyla çekişmesinden dolayı aylarca hastanelerde tedavi gördü. Daha sonra oğlunu elinden öptüğü için affeden anne Aslan, davadan feragat etti.

'ASIL O.... SENSİN'
Oğlunun temiz bir yaşantı sürmeye söz verdiği halde adının her gün bir mankenle medyada anılmaya başladığını ifade eden Arzu Aslan, kocasına karşı boşanma davası dilekçesinde, "Oğlum bu mankenle ilişkiye girmiş ve her gün oğlum, ben ve bu manken yazılmaya başlamıştır. Ben anne olarak kesinlikle bu ilişkiye karşı çıktım. Babası ise oğlunu destekleyince kocamla aramızdaki kavgalar iyice arttı. Tam barışmışken kocam oğlumu tekrar düşman etti. Son olarak oğluma bu ilişkiyi bitirmesini söylediğimde oğlum bana saygısızca 'gerçek o.... sensin, namuslu olsaydın eski kocanı bırakıp babamla evlenmezdin' deyince kendisine tokat atmak zorunda kaldım. O da bunun üzerine bana saldırarak beni dövdü ve yaraladı. Yıllardır göz bebeğim gibi yetiştirdiğim evladımdan dayak yememden baş sorumlu eşimdir" dedi. Arzu Aslan, bu sebeplerden kocasından boşanmak istediğini kaydetti.

ÇAĞLA ŞİKEL KRİZİ
Anne Arzu Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan'ın adı, Temmuz 2003'te Bodrum'da yaptığı tatille manken Çağla Şikel'le gündeme gelmişti. Arzu Aslan, genç mankeni oğluyla tatil yaptığı Bodrum Divan Palmira'da azarlamış ve Şikel'e, 'Oğlumun peşini bırak. O, öğrenimini tamamlayacak' demişti. Otelde bulunanların şahit olduğu bu sözler üzerine Çağla Şikel, gözyaşlarına hakim olamamış ve hemen otelden ayrılmak istemişti. Ancak Arzu Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan buna engel olmuştu. Bir gün sonra plajda Mehmet Aslan'la birlikte güneşlenen Çağla Şikel ise gazetecilere 'Mehmet'le aramda hiçbir problem yok. İddia edildiği gibi şeyler yaşanmadı' diye konuşmuştu. Mehmet Aslan'ın annesi Arzu Aslan da 'Ben oğlumun ilişkilerine karışmam. Kimseyle de kavga etmedim' diye açıklama yapmıştı.

'EVLİYKEN ALDATMIŞTI'
Esra Aslan, babasının çok büyük imkanlar sağladığı üvey kardeşi Mehmet Aslan ile annesi arasında geçen başka bir olayı da açıkladı. Esra Aslan'ın dilekçesinde Mehmet Aslan'ın, 'eski kocanı bırakıp babamla evlenmezdin' sözleriyle Arzu Aslan'ın Salad yağlarının sahibi Özdoyuran Ailesi'nin gelini iken müteveffa Fahrettin Aslan'la gönül ilişkisi yaşayarak iki çocuğuna rağmen eşini terk etmiş olduğu belirtildi. Mehmet Aslan ile üvey annesi Arzu Aslan'ın menfaatleri söz konusu olduğunda hırsları uğruna birbirlerine saldırmaktan, ailelerinin en mahrem sırlarını dahi ortalara sermekten hiç çekinmediklerini ifade eden Esra Aslan, çok büyük gayri menkulü olmadığını öne sürdü.

ATİLLA DİŞBUDAK - MERKEZ

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Onun yerinde olsam o ödülü almazdım...
 O bir kuyruklu yıldızdı, geldi geçti
 Uçkan, Kanal 1'de taktik verecek
 Okuma Günleri için Batman'a gidiyor
 Cihangirli tiyatrocular Haluk Bilginer'e öfkeli
 Müslüm Gürses'ten bir Bülent Ortaçgil, bir Mazhar Alanson...
 Kırmızı halıda ABD'yi solladık
 Kıyafetler şarkıları gölgede bıraktı
 Kadın ruhundan en iyi Pedro anlıyor!
 Yıldıray Baştürk reklam yıldızı oluyor
 Dansöz Tanyeli boşandı
 Mankenlerin eli maşalı çıktı!
 Kate'i kazanmaya çalışıyor
 Şiir Köşesi
SEDA KAYA GÜLER
Kadın-erkek farkı
Çok az kadın tanıyorum görevi ne...
AYŞE TÜTER
Zencefilli kurabiye
Esmer şeker, tereyağı, vanilya ve...
Bebeğinizi Akdeniz gıdalarıyla besleyin!
Bebeğinizi Akdeniz gıdalarıyla besleyin!
Bebeklerinize günde 5 öğün yemek yedirin. İki yaşına kadar tuzlu...
Yanlışlar ve Doğrular
Yanlışlar ve Doğrular
DOĞRU
Kolesterol düşürücüler her ilaç gibi birtakım yan...
Yalın ve Tuba Ünsal sarmaş dolaş eğlendi!
Yalın ve Tuba Ünsal sarmaş dolaş eğlendi!
Aşk yaşadıklarına dair çıkan dedikoduları her seferinde inkar eden...
Siz hiç volkanik taşlı bonfile yediniz mi?
Siz hiç volkanik taşlı bonfile yediniz mi?
Çılgın ve farklı eğlence anlayışıyla gece hayatında ilklere imza atan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.