kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
  » Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
AİLE BİRBİRİNE DÜŞMÜŞ...     Kemal Uzan günlüklerinde eşi Melahat Uzanla oğulları Hakan ve Cem Uzanın kendisine karşı birleştiğini ve artık eşine güvenemeyeceğini yazıyor.
Sahtekârlık yapıyorlar
Kemal Uzan'ın şifresi
Dolandırmaya çalışan eski Başbakan Allavi
Murat Demirel'le iş yapılmaz
Yarın

Eşim oğullarıma casusluk yaptı

Kemal Uzan, notlarında eşinin Cem ve Hakan Uzan'a gizli notlarını verdiğini anlatıyor.

Sahtekârlık yapıyorlar

Kemal Uzan'ın günlüklerindeki çarpıcı itiraf: Telsim'den beni uzaklaştırmak için çocuklarım evrakta sahtekârlık yaptılar, eşim de onlar için casusluk yapıyor.

Kemal Uzan'ın notlarında aile içinde baba ile oğulları mahkemelik hale getiren kavganın ayrıntılarından da söz ediliyor. Kemal Uzan, eşi Melahat Uzan'ın sürekli Cem Uzan ve Hakan Uzan lehine casusluk yapmasından şikâyet ediyor. Baba Uzan, bu noktada çocuklarının kendisini Telsim'den uzaklaştırmak için evrak üzerinde sahtekârlık yaptıklarını da görüyor ve "Dava dosyası bir gazetecinin eline geçerse HU perişan olur" diyor.

TARİH: 20 Temmuz 1999

1- Z de eski pansiyonda sabah 7. 30 (z) saati banyodan çıktım, odama geldim. Ve hayret MU benim evrak çantamı, açmış okuyor. Hemen çantamı kapattı, 'Ne yapıyorsun' dedim. Şaşırdı. benim için yazdığın notlarını siyah defterinden okuyordum dedi.
2- MU çantanın şifrelerini biliyormuş ve aylardır belki birkaç yıldır gizli notlarımı okuyormuş. Bana ihanet edip HU ve CU'ya devamlı olarak aktardı.
3- Bu benim için tarihi bir andır. Karım benim bütün gizli ve özel notlarımı benden gizli olarak şifreli çantayı açıyor ve bilgileri alıyor hemen CU'ya veriyor.

'KARIMA GÜVENİM KALMADI TELSİM'İ ELE GEÇİRECEKLER'

4- MU çantadan Telsim kavgası ile bütün programımı ve özel notlarımı HU'ya d. etmiştir.
5- MU, benim holding şirketlerinde Ayşegül'ün HİSSELERİNİN satışıyla ilgili hazırladığım bilgileri de HU ve CU'ya gönderdi. Ve HU, CU, M.U birlikte hareket ederek Ayşegül'ün benimle görüşme ihtimalini önlemeye çalıştılar Ayşegül (HU) yardım etti (MU)ya birçok kere Ayşe'yi sordum. (Zira Ayşe üç hafta İstanbul'da kaldı.) Hep ters cevap verdi, hep konuşmadım' dedi. MU, Ayşe'nin bizim eve gelmesi için hiç bir girişimde bulunmadı. 6- Zor bir dönem başlıyor. Karıma güvenim kalmadı benim bütün özel notlarımı okuyup H.U ve C.U ya ulaştırdı. Bugünden sonra bazı tedbirler düşünmeliyim.

TARİH: 10 Ağustos 1999

MU+HU+CU ve Ayşegül 1- Dün akşam 20'de yemekte MU, Ayşegül'ün bugün İstanbula geleceğini çocuklarla söyledi (Nice) den. - Hangi uçakla geliyorlar? diye sordum THY ile mi geliyorlar? diye tekrar sordum - MU bilmiyorum dedi - Halbuki biliyordu. Bugün Süreyya'yı sordum, hangi uçakla geldi -CEVABI "Mavi Kuş" oldu.
(Mavi Kuş
Uzanlar'ın özel jetlerine verdikleri isim) 2- M.U+ HU+CU iki aydır benim Ayşegül'le görüşmemi, buluşmamı önlemeye çalıştılar. MU benim Ayşe'ye imzalatmayı düşündüğüm "hisse satışı" belgeleri ile ilgili bilgileri, notlarımı HU ve CU ya bildirdi. MU+HU+CU ya güvenim hergün azalıyor. Adeta kalmadı. 4- Telsim problemi devam ediyor. Şirket yönetim kurulu yok ve resmi imza yetkilisi yok. 5- MU bana dürüst davranmıyor. Açık konuşmuyor, doğruyu bilmesine rağmen söylemiyor.

TARİH: 25 Ağustos 1999

Telsim'i ele geçirecekler
1. Not: MU
1- Bugün sabah 8. 30 Yeniköy... MU gene dırdır ediyor. Telsim ile ilgili. KU- Sen işlere karışma diyorum ancak dinlemiyor. Ve aylardır bilgisizce Telsim işine karışmak istiyor. "Ve karışacağımdiye cevap verdi. - Huzurlu bir yaşam ve tatil için yurt dışına MU ile gitmemde bir fayda yok. Avrupa'ya ve özellikle (N) ye yalnız gitmeliyim.
2. Not: Her fırsatta evraklarımı karıştırıyor. Çantanın şifrelerini bildiği için her fırsatta çantamı açıyor.
Notlarımı, programlarımı alıp HU'ya ve CU'ya bildiriyor. Tam anlamı ile ispiyonaj yapıyor. Artık MU'dan evraklarımı ve notlarımı saklamakta büyük zorluk çekiyorum.
3. Not: HU, İst. Ticaret Mahkemesi'ne şahsı adına müracaat ederek Rumeli Telefon Sistemleri ortağı olduğunu ve yönetim kurulunun toplanmadığını ve (azınlık hakkını)kullanarak, Rumeli Telefon Sistemleri A.Ş nin genel kurulunun toplanmasını gündem olarak

'ORTALIK ÇOK KARIŞTI KENDİLERİNİ REZİL ETTİLER'

1- Yeniden Y. Kurulu üyelerinin seçilmesini (Y. Kurulu 3 yıl için seçilmiş K.U: başkan)
2- Telsim için genel kurul kararı ve temsilcisinin tayinini istedi. AMAÇ
1- Rumeli Tel. sistemlerinden Y. Kurulu'ndan (KU)yu uzaklaştırmak.
2- Telsim'i ele geçirmek Adli tatil sebebiyle ve deprem sebebi ile 3. Ticaret Mahkemesi konuyu (23. 08. 99) pazartesi günü karara bağladı ve HU'nun talebini red etti. Biz de davaya müdahale ettik K.U. ve R. Tel. Sistem dosyaya cevabımızı koyduk.
4. Not:
1-
MU benim evraklarımı karıştırarak Rumeli tel. Sis.lerine yapılacak İCRA ve HACİZ işlerine ait programımı dün HU'ya bildirdi. HU da bugün K.U'ya protesto çekti. Bore kabulleri yapılmasın diye.
2- HU ayrıca bugün Rumeli Tell. Sis. Mali Koordinatör Sezin Hanım'a. protesto çekti, görevine son verdiğini söyledi. Ayrıca muhasebe M'de, bayana da protesto gönderdi. İş aktini fes etti ve ayrıca muhasebe evraklarının HU'ya teslimini istedi.

TARİH: 26 Ağustos 1999

MU MÜHİM 1- Benim YU ve Avukat Sinan Bey, Nur hanım ile 23. 08 99 tarihinde uzunca yaptığım TEL konuşmasını kapı arkasından dinleyerek HU'ya aktardı. HU da, R. Tel. Sistemlerine yapılan hacizlerle ile ilgili mektup ve ilgililere noterden protesto gönderdi. Ortalığı biraz daha karıştırdı. İnsanları tedirgin ettiler tabi ki kendilerini de rezil ettiler

'OĞULLARIMIN BANKACILIK YAPMASI MÜMKÜN DEĞİL'

Bunun sebebi MU'dur. Olay gösteriyor ki MU ile beraber olduğumuzda bana ait bütün bilgi, belge, konuşmaların HU'ya CU'ya hemen iletilmektedir. Bu sebeble MU ile birlikte olmayacağım birlik seyehat etmeyeyim. Zira HU + CU anında her şeye, her bilgiye ulaşıyorlar. Durum üzücü ama hakikat, Oğullarımın bankacılık yapması mümkün değil...

TARİH: 3 Eylül 1999

FRIDAY
CU+HU MÜHİM
1- Dün Selda Hn öğrendi sicili, ticarete ve il Tic. Müd. CU+ HU müracaat etmişler. (1)Rumeli Telefon sistemleri (2) Rumeli Telekom Y. Kurulu Başkanı KU istifa etti. Yerine Ayşegül, başkanlığa da HU'yu seçmişler. Tescilini yaptırmışlar. Adamları çok yüksek paralarla satın almışlar. - CU + HU delilik yapıyor - Resmi evrakta sahtekarlık suçu işliyorlar. Yüzkızartıcı suç hiç bir af kapsamına girmiyor - Bankacılık yapmaları mümkün değil

'DAVA DOSYASI ELE GEÇERSE HU PERİŞAN OLUR'

Beni istifa etti diye gösterdiler. Tescilin Sicilin iptali için iptali için ticaret mahkemesine dava açtık. Rumeli Tel Sis. Ve Rumeli Telekom olarak. - Dava dosyası bir gazetenin eline geçerse HU) perişan olur. - İnanılmaz , cahillik, bilgisizlik.

TARİH: 25 Ekim 1999

MONDAY
C.U + HU + A. Akay Şişli savcılık (ibret verici olay)
1- Bugün Şişli savcılığında tanık olarak ifade verdim. Çocukların 24. 09. 99 tarihinde Beyoğlu 3. noteri hakkında geçmişe dönük iş yaptığı iddiası ile resmi evrakta sahtekarlık ihbarı yapılmış. Adalet Bakanlığı müfettişlene de evvele ifade vermiştim (1) Bir gün içinde Adalet Bakanlığı'ndan talimat çıkarmışlar. 2- Çocukların çok büyük hatası. Avukatların bu kadar oyununa gelmemeleri gerekirdi. S. Savcı, her ne kadar tanık olarak ifade veriyorsanız belge sizin imzaladığınız belge olduğu için, Noter Başkatibi suçlu bulunsa siz de müşterek işlemiş olursunuzdedi İBRET verici bir olay. Çocuklarım beni savcılığa şikâyet ettiler.

Özay ŞENDİR


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Cumhuriyet hedefte
 Hem vekil hem 'zanlı'
 Engelliler bir gün askerlik yaptı
 Belçika'da Türk kadına ırkçı saldırı: 1'i çocuk 2 ölü
 Açık öğretim lisesi sınavları ertelendi
 Otobüs bombacıları için müebbet
 AOÇ safari park olacak
ALİ KIRCA
Küme düşme yetmez, şampiyonluk da kalksın!
Evet, bu sene...
YILMAZ ÖZDİL
Baklava...
Avrupa Birliği "baklava" yı...
ERGUN BABAHAN
Onlar Viyana'ya gelmiş
ViyanaBaşbakan Erdoğan'la...
MEHMET BARLAS
İlke Anayasa'dan, kaynak ise Allah'tan mı...
BALÇİÇEK PAMİR
MGK'da verilen dosyanın sırrı
Başbakan Yardımcısı...
UMUR TALU
Bir düşünürsek...
Toplumlar, aydınlar, devletler sık sık...
FATİH ALTAYLI
Çankaya seçimi yaklaşırken senaryolar
Cumhurbaşkan-lığı...
ERDAL ŞAFAK
Ege ısınmamalı
Yunan basınının manşetlerinde...
Beyaz Saray'a yeni veliaht: 3'üncü Bush
ABD'de kamuoyu desteği dibe vuran Başkan George W. Bush'un görev...
'Kurt kimi yiyeceğini biliyor'
Rus lider Putin, ABD'yi üstü kapalı olarak kurda benzetti. Irak'tan...
Zirvenin şifresi
Zirvenin şifresi
Şampiyon adaylarından F.Bahçe, kendisi gibi kanatlardan etkili olan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu