kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bazıları renkli sever
Bazıları renkli sever

Bu sezon nelerin moda olduğu kadınlar kadar erkekleri de ilgilendiriyor. Her zaman şık ve trendy olmayı seçen beyleri modern kesimli, yeşil, pembe ve kırmızıların sıkça kullanıldığı rengârenk bir yaz bekliyor
'Alışveriş ve moda' denince, erkekleri unutmamak gerek. Çünkü onlar da en az kadınlar kadar giyim kuşamına özen gösteriyor ve yenilikleri yakından takip ediyor, hatta 'şıklık' konusunda neredeyse kadınlarla yarışıyorlar. Yazlık gardırobunuzu oluşturmadan önce, bu sezon nelerin trendy, nelerin demode olduğuna bir göz atın. Ama ne olursa olsun, size yakışanı giymekten vazgeçmeyin!

* Bu yaz spor giyim ve etnik detaylar ön planda. Renkli çizgili üstler, bermuda pantolonlar, desenli sörf şortları, baskılı tişörtler, etnik tunik gömlekler erkeklerin severek kullanacağı giysiler arasında.

* Jean pantolonların yerini, haki tonda pantolonlar alıyor. İster işte, ister haftasonlarında rahatça giyebilirsiniz. Kargo tipi bermudalar yazın özellikle plajda giymek için çok uygun. Ama siz ille de "jean" diyorsanız, koyu renk yıkamalıların moda olduğunu belirtelim.

* Loafer tipi düz ve rahat 'sürücü' ayakkabıların yanı sıra retro tarzı spor modeller sezonun 'in'leri.

* Erkekleri hiç olmadığı kadar renkli bir sezon bekliyor. Dilediğiniz rengi giymekte özgürsünüz; kırmızı, pembe, fıstık yeşili...

* 70'leri anımsatan dar ceketler, renkli gömlekler ya da baskılı tişörtlerle birlikte giyilecek.

* Takımlarda geçmişe göre daha ince kumaşlar tercih ediliyor. Pantolonlar pilesiz, dar ve yüksek belli. Ceketler ise iki düğmeli ve dar kesimli.

* Düz renk üstler yok denecek kadar az. Bu yıl çizgilerin ve baskıların yılı.

* Beyaz Fransız yaka gömlek hiçbir zaman gözden düşmüyor. Renkli giyinmeye henüz hazır değilseniz, beyaz gömlek giymeye devam... Bu saydığımız özelliklere sahip, yılın modasına uygun giysileri bulabileceğiniz adresleri de sizin için araştırdık.

GÜNDELİK ŞIKLIK
Façonnable yeni koleksiyonunda gündüz de rahat ve şık olabilmenizi hedefliyor. 'Beach Club Cd'Azur'de beyaz ve canlı renkler, 'Club Nautique Aviron'ya mavinin tüm tonları hakim. 'Safari Club' temalı grupta ise doğal kumaşlar, haki ve kum renkleri dikkat çekiyor.

TOPRAK TONLARIN HAKİMİYETİ
Stefanel'in yaz koleksiyonu zengin ürün çeşidine sahip. Modern çizgiler taşıyan giysilerde rahatlık ve sportif görünüm ön planda. Renklerde sezonun trendi olan denizci renkleri ve toprak tonları hakim. Dikkat çeken diğer bir detay ise, geçmiş yılların modernize edilmiş hatları. Çizgili trikolar, bol kesim pantolonlar ve desenli gömlekler de yaz için ideal.

GENÇ ÇİZGİLER
Mithat Selection, yaz aylarında da takım elbiseden vazgeçemeyen erkekler için zengin renk ve model seçenekleri sunuyor. Klasik kalıplardaki takımların yanı sıra, daha genç ve dinamik özelliklere sahip renk ve kalıpta takım elbiseler de yer alıyor. Takım elbiselerde üç düğme ve çift yırtmacın yanında, iki düğmeli kalıplarda pilesiz ve tek pileli pantolon seçenekleri bulunuyor.

RAHAT GİYİMİN YENİ TRENDİ
Rahat ve genç giyimin yeni markası Chill Clo. yeni koleksiyonuyla genç ve kendini genç hissedenlerle hitap ediyor. www.chillclo.com adresinden satışa sunulan Chill Clo.'da spor görünümlü kargo pantolonlar, etekler, ceketler, abartısız canlı ve toprak renklerin yanı sıra; baskı nakışlarla süslenmiş tişörtler, sweatshirtler, atletler ve sörf şortları da var.

FARK YARATIN
Abbate'de beyazdan başlayarak mint yeşiline kadar uzanan renkli bir gömlek serisi var. Yeşil- pembe-beyaz ve turkuaz-bej-beyaz renklerin bir arada kullanıldığı gömlekler de sezonun gözdeleri arasında. Takımların içerisine giyeceğiniz düz renklerin yanı sıra, bu üçlü renklerle de farklı ve iddialı görünebilirsiniz.

GÖMLEKLER RENKLİ
W Vakko, parlak renkleri ile sezona iddialı giriyor. Koleksiyonunda özel yıkamalı kısıtlı sayıda üretilen polo yaka tişört ve sweatshirtler favorilerimiz arasında. Ceketin popülerliği sürekli artarken, W Vakko da bu sezon geniş bir ceket koleksiyonu hazırlamış. Takım elbiseler ise kayısı, nane, soluk kırmızı ve pastel mavisi gömleklerle giyiliyor. 70'Lİ

YILLARIN DÖNÜŞÜ
Damat'da iki düğmeli ceket seçeneği çok. 70'li yılların silüeti tüm koleksiyonda fark ediliyor. Gömleklerdeki büyük çizgiler, canlı renkler yazın sıcaklığını yansıtıyor. Tween gömleklerinde ise fit kalıplar, değişik manşetler ve likra kumaş kullanılmış. Lime yeşili, kırmızı lale, gece mavisi, kaplumbağa yeşili, bitter çikolata koleksiyonun gözde renkleri.

SERİN ŞIKLIK
Vücut hatlarını ortaya çıkaran modern kesimler ve ince kumaşlar Sarar koleksiyonunun ana konseptini oluşturuyor. Yüzde 100 keten ve kotonların kullanıldığı koleksiyonda, açık çakıltaşı tonları, bej ve haki gibi toprak tonları ve beyaz dikkat çeken renkler.

BAHARIN TAZELİĞİ

Sezonun modasını yansıtan Ramsey koleksiyonuna; yeşil-kemik, oranj-bej, pembe-gri, lila- gri, mavi-camel, sarıkahve, taba-camel renkler hakim. İki düğme kalıpları vurgulayan ceket gurubunda, keten ve yıkamalı pamuk karışımlı kumaşlar var. Pantolonlar da çok kullanışlı ve rahat. Üstelik leke tutmuyor ve kolay kolay kırışmıyor.

BOHEM VE MODERN

DKNY'ın ilkbahar-yaz gardırobunda örgü desenli takımlar, önden fermuarlı parlak ceketler, kısa kollu polo yaka tişörtler ve çizgili süveterler var. Bu sezonun hakimi beyaz ve fildişi renkleri, özellikle keten pantolonlarda göze çarpıyor. Taşlanmış jeanlerin üzerine giyilen rahat tişörtler ve deri ceketler de sezonun vazgeçilmezleri.

FRANSA'YA YOLCULUK
Brooksfield'in ilham kaynağı Fransa ve Fransa'da 1950'li yıllar. Koleksiyonda pastel renkler, keten ve pamuklu kumaştan yapılan ceketler ağırlıkta. Takım elbiselerde bol ve rahat kalıplar kullanılmış. Renk efektleri ve baskılarla zenginleştirilen gömlekler, beyazla birlikte kullanılan kalın çizgilerle daha da sportif görünüyor. esracoruh@sabah.com.tr

ESRA ÇORUH

DİĞER YAŞAM HABERLERİ
 Hafta sonunun tadını çıkarın
 Seralara uğrayın, çiçek de alın
 80'lerden günümüze değişen hayat
 Bu sergiye gitmek için adresi tıklamanız yeterli
 Gecelerin dişi 'kare as'ı
 Astroloji bahane bu tatil şahane
 Ezoterik* astroloji konusunda uzman
 Evrende geri giden gezegen astrolojide etkili oluyor
 Şort modası ile bacaklar fora...
 Biz gideriz ormana...
 Eğer bizi dinlerseniz
 Nejat Yavaşoğulları ve saz arkadaşları sahnede
 Mısır'da neler gördüm?
 Müzik dediğin sadakat bekler
 Yatak odası için öneriler
 Beckham'ın 'savaşçı' kimliği
 The Cardigans geliyooor
 Motor tutkunları nefes kesecek
 Moda fotoğrafçıları seksi yorumluyor
    Yazarlar
    Alışveriş
  » Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
Görevden el çektirildi
Görevden el çektirildi
Giydiği etek nedeniyle liseli Ö.S.'yi dövdüğü iddia edilen polis...
Norveçli aileyi beklediler ama...
Norveçli aileyi beklediler ama...
Antalya'da Yasin ve Selim Dündar adlı kardeşlerle birlikte ortadan...
Hem vekil hem 'zanlı'
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, AKP Konya Milletvekili Halil Ürün'ün...
Engelliler bir gün askerlik yaptı
Sakatlar Haftası etkinlikleri kapsamında Konya, Gaziantep, Adana ve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.