kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
  » Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün içinden

Süreyya doğruyu yaptı
Avrupa Şampiyonası'nda koşmama kararı alan milli atlet Süreyya Ayhan Kop'un doktoru Tamer Çavuş, kararın duygusallıktan uzak ve gerçekçi olduğunu söyledi. Çavuş, son bir yılda yapılan performans testleri sonuçlarını, Kop'un en iyi performansının olduğu 2002 ve 2003 yıllarına oranla az da olsa geride olduğunu gözlemlediklerini ifade ederek, "Süreyya'nın cezasının bittiği gün pistlere çıkıp altın madalya almasını beklemek kendisine ve Türk atletizmine haksızlık olacaktı" dedi.

İşte Juve'nin hakemleri!
İtalya'da patlayan hakem krizi büyüyerek sürüyor. Juventus Genel Menajeri Luciano Moggi'nin rüşvet verdiği hakemlerin isimleri medyaya düştü. Dondarini, Dattilo, Trefoloni, Bertini isimli hakemlerin rüşvet aldığı iddia ediliyor. İtalya Yüksek Hakemler Kurulu Başkanı Pairetto'nun hakemlik hayatının noktalanacağı, bu makama Pierluigi Collina'nın getirileceği öğrenildi. Napoli Savcılığı da Moggi hakkında geniş çaplı bir soruşturma açtı.

Heat-Nets yarı finalde
NBA'de Doğu Konferansı play-off ilk turunda Miami Heat, Chicago'yu; New Jersey Nets de Indiana Pacers'ı deplasmanda yenerek serileri 4-2 yapıp tur atladılar. Batı Konferansı'nda ise Lakers'ı 126-118 yenen Phoenix Suns, seriyi 3-3'e getirerek umudunu son maça taşıdı.

Pes, 42 penaltı attılar!

Trabzon'un Araklı ilçesindeki 3. Lig'e terfi maçında, normal süre ve uzatmalarda 1-1'lik skor değişmeyince iki takım toplam 42 penaltı atışı ile sonuca gitti. Erzurum BŞB-Ordu Telekom 90 dakikayı 1-1 tamamladı. Uzatmalarda gol olmayınca penaltılara geçildi. Yine eşitlik bozulmayınca kullanılan seri atışlarda iki ekip uzun süre birbirine üstünlük sağlayamadı. Karşılıklı 21 penaltı atışı sonrası Ordu Telekom maçı 17-16 kazanıp Trabzon elemeleri finaline yükseldi.

Serhat tarihe geçti
Milli futbolcu Serhat Akın'ın formasını giydiği Anderlecht, Zulte Waregem'i 3-0 yenip şampiyon oldu. 20. dakikada gol pozisyonunda rakibinden yediği dirsek darbesiyle sakatlanan Serhat yerini Mbo Mpenza'ya bıraktı. Anderlecht'in takipçisi Standard Liege, Gantoise'ye 2-0 yenilince Anderlecht de 70 puanla şampiyonluğunu ilan etti. Sahada şampiyonluk turu atan futbolcular arasında Türk bayrağıyla koşanSerhat, dünyada ilk defa bir Türk futbolcunun oynadığı yabancı bir kulüpte şampiyonluk yaşayıp tarihe geçti.

İngiltere'de milli kriz
Middlesbrough Başkanı Steve Gibson, menajerleri Steve McClaren'in, İngiltere Milli Takımı'nın başına getirilmesine tepki gösterdi. Gibson, federasyonun bu kararıyla kulüplerine zarar verdiğini belirterek, verilen kararda Arsenal İkinci Başkanı David Deins'in de rolünün olduğunu iddia etti. Middlesbrough gelecek hafta UEFA finalinde Sevilla ile karşılaşacak.

Cavcav'a rakip çıktı
Gençlerbirliği'nde, Türk futbol tarihinin en uzun kulüp başkanlığını yapan İlhan Cavcav'ın karşısına ilk kez ciddi bir aday çıktı. Kırmızı-siyahlı ekipte halen ikinci başkanlık görevini sürdüren ve 16 yıldır kulübe hizmet eden Atilla Aytek, 14 Mayıs'ta yapılacak kongrede başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Ralliye start Taksim'den
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOSFED) düzenlendiği 35. Fiat Rallisi, 12 Mayıs Cuma günü Taksim Meydanı'nda başlayacak. Avrupa Ralli Şampiyonası'nın ikinci ayağını oluşturan FIA onaylı 55 yarışmacı ekip saat 19.30'da start alacak. İstanbul ve Kocaeli'ni kapsayan 802.45 kilometrelik yarış 14 Mayıs'ta İstanbul Park'ta sona erecek.

Ülker-Efes nefes kesecek
Türkiye Basketbol Ligi'nde normal sezon bugün oynanacak derbi maçla tamamlanacak. Lider Ülkerspor ile takipçisi Efes Pilsen, Abdi İpekçi Arena'da saat 16.00'da karşılaşıyor. Ligde 29 maç sonucunda Ülker ve Efes 24'er galibiyetle ilk 2 sırada bulunuyor. Bugünkü galip gelen sezonu lider bitirecek. İlk yarıda yapılan maçı 76-62 kazanan Ülker, bugün de galip gelirse olası play-off eşleşmesine 1-0 önde başlayacak.

Finike etabı Nevakh'ın
42. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Fethiye-Finike etabını Kocaeli Brissaspor'dan Pavel Nevakh 5.03.16'lık derecesiyle birinci bitirdi. Turun ikincisi 5.03.16 derecesi ve tekerlek farkıyla Ukrayna'dan Klymenko, 3'üncüsü İtalya Milli Takımı'ndan İgor Pugacı oldu.

Topsakal FIBA dergisinde
Yıldız Milli Basketbol Takımı Koçu Levent Topsakal, FIBA'nın aylık dergisine konu oldu. Dergi, Topsakal'ın çalıştırdığı yıldızların İspanya'da 1. olduğu Avrupa Şampiyonası'nda kullandığı savunma setlerini inceleyen bir haber yaptı.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Galatasaray bizi ilgilendirmez
 Şampanya daveti
 İnönü kâbusu bitecek
 Onbinler Kadıköy'de olacak
 Efsanenin dramı
 İşin çivisi çıktı
 Hem tebrik, hem tepki!
 Söylentiler büyük ayıptır
 Muhammed'i almak istediler
 Demirören'in siftahı yok
 Balık Ayhan'lı kutlama!
 Hukuk Kurulu'nun talihsiz yasağı!..
 Beşiktaş ezdi geçti
 Kartal, Grupo'dan fark yedi
 Baki muradına erdi
 İstanbul galip, Halkbank lider!
 Beykoz lige tutundu
 Erdemir küme düştü
 Gün Basel'in günü
GÜRCAN BİLGİÇ
Ah şu hakemler!
Bülent Demirlek, kupa finalinde iyi bir...
VEDAT BAYRAM
Yöneticimiz uyuyor mu?
Sezon sonuna birkaç maç kala...
Atatürk'ün evi benim mabedim
Atatürk'ün evi benim mabedim
Selanik'teki Atatürk evinde anı defterine yazdığı satırlarla...
Türkiye, yanlış yöne dalgalanıyor
Türkiye, yanlış yöne dalgalanıyor
Türkiye'nin AB yolundaki gidişatını değerlendiren Economist, "Türkiye...
2007 modası
2007 modası
Avustralya'nın Sydney kentinde düzenlenen ve beş gün süren Avustralya...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu