kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Herkese, her zevke göre en yeni tişörtler
Herkese, her zevke göre en yeni tişörtler

Gardırobumuzun vazgeçilmezleri olan tişörtler, bu yıl altın çağını yaşıyor. İster mesajlı, ister payetli, ister düz bu sezon herkesin severek giyeceği bir tişörtü olacak
Herkes için bir kurtarıcı niteliği taşıyan tişörtler, dört mevsim giyebileceğimiz giysilerin başında geliyor. Özellikle ilkbahar-yaz'ın favorisi tişörtler, bu sezon da tüm modacıların koleksiyonlarında önemli yer tutuyor. Kadınlarda baskılı ya da nakışlı tişörtler başrole çıkarken; erkeklerde mesaj veren esprili tişörtler göze çarpıyor. Kadınlar için rengarenk atletler ise yine gardıropların baş tacı olacak...

Spor giyime Osmanlı imzası
2004 yılında kurulan Ottoman Empire'da Osmanlı motifli tişörtler hem erkek hem de kadınlar için farklı bir alternatif. Klasik, eskitilmiş görünümlü gri ve siyah tişörtlerin yanı sıra, geniş bir renk seçenekleri de var. Şu an sadece Nişantaşı Şakayık Sokak'ta satılan bu tişörtler eski ile yeninin bir harmanı olarak da anlamlı.

Hangisi size uygun?
* Kol ve basen kısmı üzerinize oturan tişörtleri seçin. Kol ve bel kısmı bol inen tişörtler sizi olduğunuzdan şişman gösterir. Ayrıca şık bir etekle tamamlayacaksanız, dar ya da streç kumaştan bir tişört tercih etmeniz en doğrusu.
* Tişörtünüzün penyesi çok kalın olmamalı.
* Göğüsleriniz büyükse V yakalı, küçükse sıfır yaka modeller giyin.
* Göğüslerinizi olduğundan büyük göstermek istiyorsanız sezonun modası sıfır yaka ve enine çizgili tişörtler sizin için ideal.
* Tişörtün içine giyeceğiniz sütyenin, mutlaka göğsünüzü tam saran bir sütyen olmasına dikkat edin.
* Göbeği ortada bırakan tişörtler out!
* Kayık yaka tişörtler dar omuzlular için en uygunu. Böylece omuzlarınız daha geniş görünecektir.

Renkler göz alıyor
Gas sade ama iddialı çizgiler taşıyan bir koleksiyon ile sezona 'merhaba' diyor. Tişörtlere geniş yer verdiği erkek ve kadın koleksiyonunda baskılar, işlemeler ve parlak renkler dikkat çekiyor. Puantiye baskılı ve süslemeli tişörtler seçtiğimiz favoriler arasında!

Kızıllar revaçta
Stefanel'in tişört grubu her zevke hitap ediyor. Çiçek desenli baskılar, üzerindeki pul ve payet işlemeler, düz kesimli tişörtlerdeki renk çeşitliliği koleksiyondaki her grupla birleşebiliyor. Kullanılan renklerde ise siyah, beyaz gibi klasik renklerin yanı sıra sezonun trendi olan kahve, bakır ve kızıl tonları. Hem şık hem de spor olabileceğiniz Stefanel modelleri, yazın sıcak günleri için ideal görünüyor.

Mesajınız var
Siz de mesaj kaygısı taşıyanlardansanız, Crazy tişörtleri tam size gore! Bilindik logoları değiştirerek her biri ayrı mesaj veren bu esprili tişörtler, günlük giyimde gençlerin ve kendini genç hissedenlerin vazgeçilmezi.

Parıldayın
Dünyaca ünlü markaları da çatısı altında toplayan Mudo mağazalarında tişörtler farklı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Hem gündüz hem gece giyebileceğiniz, pul ve payetleriyle dikkat çeken tişörtlerin yanı sıra, canlı renklerde düz modeller de bulabilirsiniz. Askılı, V yaka, yüzücü tipi ve baskılı gibi alternatiflere de göz atmayı unutmayın.

Desenli ya da puantiyeli
Fistolar, danteller, nakışlarla süslü renk renk tshirtler bu yaz Afrodit koleksiyonunu hareketlendiriyor. Yaz trendi çizgili üstler, hareketli şık bluzların yanında fistolarla süslenmiş penyeler ön planda. Puantiyeli tişörtler ise hem şık hem spor kullanım için ideal.

Yıldızların tercihi
David Beckham, Paris Hilton, Usher, Mariah Carey gibi dünya starlarının yeni gözde tişört markası Ed Hardy'yi artık Acquaverde satış noktalarında bulabilirsiniz. Amerikan gençliği, Hollywood yıldızları, motosiklet ve dövme kültüründen ilham alan tasarımcının tişörtleri Türkiye'de de çok tutuluyor.

Etnik çizgiler
Roman'ın 2006 yaz koleksiyonunda dantel ve çiçek baskılarıyla süslenmiş tişörtler bulunuyor. Gündüz giyilebilecek spor grup dışında fosforlu sarı, kemik, kahve ve siyah renklerinin bulunduğu değişik modellerin olduğu gruptaki tişörtler, gece için ideal. Nazar boncuklarla süslenmiş etnik grupta saks mavisi ve yeşil dikkat çekiyor.

Rahat ve seksi
Guess'in gündüz gece her saatte kullanılabileceğiniz tişört ve bluzları oldukça şık. Swarovski taşlarla süslü logolu tişörtler ise bu yaz kadınların vazgeçilmezi olmaya aday. Çiçek baskılılar da çok hoş!

Hafta sonları için
Converse'in tişörtleri, özellikle canlı renkleri ve özgün kesimleri ile sportif bir yaşam tarzı benimsemiş herkese alternatifler sunuyor. Kırmızı, yeşil, pembe, mavi gibi renkleri koleksiyonunda ön plana çıkartan Converse, kahverengi, lacivert, siyah gibi koyu tonlara da yer veriyor.

Neşeli baskılar

Vivid'de yatay çizgili tişörtler ön planda. Lacivert-gri melanj, kırmızı-beyaz, lacivert-beyaz, pembe-gri, ekru-lacivert kombinleri bu tişörtlerde hoş bir bütünlük oluşturuyor. Bisiklet yaka, kısa kollu tişörtler ve askılı penyelerde neşeli baskılar dikkat çekiyor. Asimetrik kesimli, tunik fomundaki tişörtler de oldukça hoş!

Esra Çoruh

DİĞER ALIŞVERİŞ HABERLERİ
 İşte sezonun en yenileri
 Kazançlı alışveriş
 En seksi mavi
 Duvarlar kum beji ve menekşe rengi
 Baharı elbiseyle karşılayın
 Kocaman avizeler renkli ampuller
 Kısa... Kısa...
 Ayakkabıda trend hem rahat hem de kadınsı
 Bu yaz gardırobunuzda beyaza bolca yer açın
 40'lara modern dokunuş
 Taşlı kemik gözlükler moda
 Yüzünüze en uygun modeller
 Beyaz jean geri döndü nakış ve taşlara devam
 Uzaylı bir projeksiyon cihazıdır bu gördüğün
 Herkes spor ayakkabı giyecek
 Efsane geri döndü
 Herkesin gözdesi
 Baharı hatırlatıyor
 Rahatlık ve şıklık ön planda
    Yazarlar
  » Alışveriş
    Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
G.Saraylılar niye sevindi?
G.Saraylılar niye sevindi?
SABAH Yazarı Uluç'a göre, kupayı Beşiktaş'ın alması G.Saray adına...
Tebrikler Beşiktaş
Tebrikler Beşiktaş
Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki sıcak rüzgarlar kupa finali...
G.Saraylılar niye sevindi?
SABAH Yazarı Uluç'a göre, kupayı Beşiktaş'ın alması G.Saray adına kötü...
Tebrikler Beşiktaş
Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki sıcak rüzgarlar kupa finali sonrası da...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.