kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Gecenin prensesi siz olun
Mezuniyet gecesi kıyafetleri

Liseyi bitirmeye hazırlanan gençler, mezuniyet gecesinin en güzeli olmak için hazırlanmaya başladı. Modaevlerinden dünyaca ünlü markalara gece kıyafeti bulabileceğiniz adresleri derledik.


Gecenin prensesi siz olun

Mezuniyet gecesine geri sayım başladı. Ne giyeceğinize hala karar veremediyseniz üzülmeyin. Gecenin en güzel kızlarından olabilmek için önerilerimize kulak verin yeter.

Okulların kapanmasına az bir zaman kaldı... Bu arada bu yıl mezun olacak genç kızların mezuniyet balosu heyecanı da çoktan başladı. "Ne giyeceğim?" telaşıyla, bir mağazadan diğerine koşuşturan, terzi terzi dolaşan liselilere yol gösterebilmek için biz de neler var neler yok, sizler için araştırdık. İşte hazır giyim firmalarından modaevlerine, bu sezonun en güzel elbiselerini bulabileceğiniz adresler ve ünlü moda tasarımcılarının bu geceye özel önerileri.. Bundan sonrasına siz karar verin!

Gamze Saraçoğlu
Genç modacı mezuniyet kıyafetlerinde bolca şifon kullanacağını söylüyor: "Uçuşan ipekler, degrade ve desenli şifonlara sıkça rastlayacağız bu yaz. Ayrıca bu yıl kalıplı ve volümlü elbiseler çok gözde olduğundan, şantuk ve tafta da var. Dantel ise her türlü kumaşa eklenebilir ve şık bir detay olarak her zaman kullanılabilir. Tasarımlarda payetler, pullar yerine uçları pis bırakılmış şifon detaylar, danteller ve kurdele nakışları alıyor. Dekolte ise göğüs ve sırtta daha çok kullanılacak. Geniş etekler yerine, vücuda biraz daha oturan kat kat etekler var."
Tel: (0212) 296 69 73

Özlem Süer
Tasarımcı Özlem Süer genç kızlara romantik bir balo öneriyor: "2006 yazı dönem kostümleri ile romantizmin ön plana çıktığı bir sezon. Rokoko ve barok izler taşıyan kıyafetler ile aristokrat bir kadın anlatılırken, uçuşan ve transparan kıyafetler yazın romantik havasını bütünlüyor. Özellikle dante, çok katlı etekler, ışıltılı, değerli taşlarla yapılan işlemeler çok moda.Yazın öncelikli rengi beyaz. Ardından şekerli ve bejle birleşen pastel tonlar, derin su yeşilleri, maviler ve ten tonları geliyor. Bolerolar, derin V yakalar, kruvazeler ve maksi etek boyları ve macro miniler ise diğer önemli detaylar. O gece kıyafetinizi ise şık ve göz alıcı broşlar, kemer ve çanta kombinasyonlarıyla tamamlayabilirsiniz.
Tel: (0212) 258 39 89

Arzu Kaprol
Ünlü moda tasarımcısı Arzu Kaprol'ün bu sezon için mezuniyet kıyafetlerindeki konsepti dans. Kaprol, Dans ettikçe hepimiz hem mutlu oluyor hem de etrafımıza ışık saçıyoruz. Bu yüzden de bu özel gece için dans eden, uçuşan kıyafetler tasarlıyorum. Böylece hem romantizmi yakalayabilir hem de özgürce dans edebilirler. Fuşya, yeşil, bal köpüğü ve sarı bu sezonun en dikkat çeken renkleri. Kilo problemleri olanlar ise hiç dert etmesin. Kıyafetlerin içine yerleştirdiğimiz özel balenler ile bedeninizi iki beden küçültebiliyoruz."
Tel: (0212) 225 01 29

Şaşaa
Nişantaşı ve Ankara'daki Şaşaa mağazasında birbirinden şık ve özgün tasarımlar var. Bu özel gecede gösterişli Shantanu&Nıkkıl, Monisha Jaising, Payal Jain gibi tasarımcıların kıyafetlerinin yanı sıra, modacı Alev Ciliv'in de gece elbiselerini bulabilirsiniz. İç açıcı pembeler, bebek mavileri, taze yeşiller veya sakin bejler en tercih edilen renkler arasında.
Tel: (0212) 296 41 70

Shawnee

Teşvikiye'deki Shawnee, Helenistik dönemin görkemini modern çizgilerle birleştirerek, değişik kıyafet alternatifleri sunuyor. Mezuniyet elbiselerinde metalli tafta, saten, şifon ve kadife gibi kumaşlar göze çarpıyor. Shawnee'in tasarımcıları Berrin Akkartal ve Şükran Vulkan talebe göre kişiye özel tasarım ve dikim de yaptıklarını söylüyor.
Tel: (0212) 236 11 65

BCBG
Hollywood yıldızlarının markası BCBG Max Azria'da, bu özel gece için bir çok alternatif bulabilirsiniz. Canlı renklerdeki şifon gece elbiseleri dışında mini elbiseler de göz alıcı.
Tel: (0212) 241 22 42

V.I.B
Nişantaşı'ndaki V.I.B dünyanın tanınmış markalarının gece kıyafetlerini satıyor. Uçuşan şifon ve organzelerin ağırlık kazandığı koleksiyonda pembe, lila, turkuaz'ın yanı sıra fildişi, krem ve altın renkleri de var. Ayrıca işlemeli modeller de dikkat çekiyor.
Tel: (0212) 241 20 75

Vakkorama
Blue Vakkorama Blue Prom şifonlar, tüller ve satenlerin üzerini; payetler, pullar ve taş işlemelerle süslüyor. Tüm gökkuşağı renkleri; pembe, fuşya, mavi, lila, mor, mercan, siyah ve beyazlarla kullanılmış. Koleksiyonunda her modelden sınırlı sayıda bulunuyor. Ayrıca, tüm Vakkoramalar'da "özel mezuniyet defteri" tutuluyor. Kimin hangi elbiseyi aldığını bilen genç kızlar, böylelikle mezuniyet gecesinde aynı elbiseyi giyme korkusu taşımıyor.

Posh
Ünlü modacıların tasarımlarını bulabileceğiniz butikte çok şık gece kıyafetleri deneyebilirsiniz. Özellikle Brezilya'lı Issa ve Amerikalı tasarımcı Migueline imzalı abiyeler çok iddialı...
Tel: (0212) 225 19 73

Esra Çoruh

DİĞER YAŞAMA DAİR HABERLERİ
 'Bi dakka bekle dedim!'
 Koçları sayesinde ayakta kalıyorlar
 Sadece krem sürerek cilt güzelliği olmaz
 Şifalı çay kaşıkları
 Feminen bugün bayilerde
 Her mekanın hikayesi var
 Bu saatler size servet kazandırabilir
 'Yeni modellerimiz sert kadınlar için'
 Stil
 Gündüz antrenmanda akşam evde beraberler
 Beynin elektrik akımı bozuk
 Silahtarağa Santrali artık sanat üretecek
 Güzel olmak için önce mutlu olmak gerek
 Başlarını okşasanız yeter
 Bir jean devinin hikayesi
 Milyon dolarlık muhteşem saatler
 Mavi saçlı punk dönemi bitti
 Seray Sever'e benzemez
 Nirvana İstanbul'daydı!
    Cumartesi Yazarlar
    Güncel
  » Yaşama Dair
    Sinema
    Gurme
FİLİZ AKIN
Yunuslar ve Lale Devri
Suyun içinden bir şey hopladı.
SUNAY AKIN
Tay tay!..
İstanbul Oyuncak Müzesi'nin üçüncü katında,...
ÜLKÜ TAMER
Biz meğer operaya gitmişiz
Madem "şampiyonluğun düğümünü...
ALİ POYRAZOĞLU
Turizmde kedi patlaması
Çaktınız mı? Geçen haftaki...
AYŞE BRAV
Her şey çocuğun gözü önünde yaşanmamalı
Hakikaten anne...
PROF. DR. BENGİ SEMERCİ
Yedikleri çocuğun gelişimini etkiler
Beslenme yaşam için...
Sanki bir Tarantino filmi
Sanki bir Tarantino filmi
Tipik Amerikan bir senaryoya İskoçyalı yönetmenin getirdiği yorum...
Ruhları da bedenler kadar yaklaştıran dans
Ruhları da bedenler kadar yaklaştıran dans
Ne tuhaf, ne çekici, sanki büyüleyici bir film... Olabilecek en...
'Şimdiki müşteri tahsilli'
Refik Meyhanesi'nin sahibi Refik Aslan, 68 yıldır bu işin içinde.
'Utanmıyorum, hiç de özür dilemedim'
Geçtiğimiz günlerde alkolden baygın düşmüş halde görüntülenen Teoman,...
'Ben de annemi o vaziyette görsem, ölürüm yani...'
- Siz kendi boşluğunuzu seviyor musunuz?
- Onu doldurmaya...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.