kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İyi para kazanıyor, tarih okuyorum Daha fazla aklı ne yapacağım ki...
İyi para kazanıyor, tarih okuyorum Daha fazla aklı ne yapacağım ki...
Dudaklarımda silikon yok poz veriş biçimim öyle
Elimden geleni yaptım ama bu ilişkim de yürümedi

Fatih'le ilişkimiz bitti artık dönüşü yok

Bir süredir MED Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy'la büyük bir aşk yaşayan Aysun Kayacı, ilişkilerinin bittiğini söylüyor. Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü'nde okuyan, düzenli bir hayatı sevdiğini belirten Kayacı, "Ben elimden geleni yaptım ama bu ilişkim de yürümedi" diyor.


İyi para kazanıyor, tarih okuyorum Daha fazla aklı ne yapacağım ki...

MED Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy'la olan ilişkisi, onu magazin basınının gündemine oturttu. Aksoy'la beraberlikleri biten ve "Artık dönüşü yok" diyen Aysun Kayacı'nın bu röportajda hiç bilmediğiniz yönlerini okuyacaksınız.

-Kimsenin sizi doğru düzgün tanıdığını sanmıyorum. Nerede doğdunuz, kaç yaşındasınız? - İstanbulluyum ben, 26 yaşındayım. Üsküdar'da doğdum Üsküdar'da büyüdüm.. Ben yüzmeyi Boğaz'da öğrenenlerdenim. Küçükken Kız Kulesi'ne yüzerdik ablamla, çok iyi yüzme bilirim. Orta halli bir ailenin çocuğuyum. Biraz zeki olduğum gözlendi ve ilkokula beş yaşında başladım. Tüm okul hayatım boyunca teşekkür, takdir getirdim. Üniversite'de halkla ilişkiler bölümünü kazandım ama gitmedim. - Neden? - Ailemiz dağıldı, annem de çok çalışıyordu o zamanlar. Ben de bir evimiz olsun istiyordum, çalışıp para kazanmam gerekti bunun için. Mankenlik teklifleri de gelince çalışmaya karar verdim. 16 yaşında Başak Gürsoy'un kadrolu mankeni oldum ve 17 yaşında da Elite Model Look mankenlik yarışmasında üçüncü seçildim. Sonra da şöhret oldum.

- Bu şöhret hoşunuza gitti mi, yoksa buna sadece para kazanmak için mi katlandınız? - Elbette ki şöhret olmayı ben seçtim. Ayrıca hangi kadın kendisine mankenlik ya da oyunculuk teklifi gelse kabul etmez ki? Zengin, fakir hiç farketmez... Emin olun her kadın manken olabilmek ister.

- Şöhret olmak çok mu kolay oldu? - Bir işi yapıyorsan oyunu kuralına göre oynamak zorundasın. Örneğin mankenlikte dört kademe vardır, 1-2 diye yükselirsin. O dönem Begüm Özbek dördüncü sınıf mankendi ve aynı işte benden beş kat daha fazla kazanıyordu. Bunun da nedeni şöhretli olmasıydı. Bir parmak hesabı yaptım ve bir an önce şöhret olmam gerektiğine karar verdim. Yarışmalara girdim, televizyon programlarına çıktım... 16-17 yaşında bir kızın manken olması da o günlerde herkesin ilgisini çekiyordu zaten. Magazin basını bana çok ilgi gösterdi ve fazla bir şey yapmama gerek kalmadan şöhret oldum.

- Mankenliği bıraktınız artık, öyle değil mi? - Evet çünkü o işte yapabileceğim en güzel şeyleri yaptım. Birçok önemli modacının defilelerine çıktım, en iyi dergilere kapak oldum. Hatta yurtdışında bile kapak olduğum dergiler var. Bir mankenin yapmak isteyeceği her şeyi yaptım. "Çat Kapı" dizisinden de teklif gelince gözlerim yuvalarından fırladı! Oyunculukta neler yapabileceğimi görmek istiyorum şimdi. Zaten vizyona girecek bir filmde de küçük bir rolüm var.

MUHAFAZAKAR SAYILIRIM

- Oyuncu olarak başarılı buluyor musunuz kendinizi? - Hayır! Hatta beraber oynadığım Metin Akpınar ve Ayten Gökçer'in yanında eziliyorum. Şu anda ekranda güzel göründüğüm için varım ama bu hiçbir zaman iyi bir oyuncu olamayacağım anlamına gelmiyor. Bana şans verilirse çok çalışıp başarılı olabilirim.

- Bir taraftan da üniversitede tarih okuyorsunuz, neden tarih okumak istediniz? - Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü'nde okuyorum. Aslında bir devlet üniversitesine de girebilirdim ama buradaki öğretmenler çok iyi. Okumayı hep çok istedim. Tarih de gönlümde yatan şeydi, lise yıllarımda da çok severdim. Bu arada iyi bir öğrenciyim, not ortalamam 70'in üzerinde.

- Okuldaki öğrencilerin size ilk tepkisi ne oldu? Sonradan itiraflar da bulunan olmuştur sanırım.. - Gençleri biliyorsunuz işte! İlk başlarda beni tanımadıklarından daha farklı bakıyorlardı tabii. Ama şimdi çok iyi arkadaşlarım var, beni çok seviyorlar. Öyle ki her ortamda koruyorlar beni. Öğretmenlerim de aynı şekilde. Çok mutluyum okula gittiğim için.

- Bu bölümü bitirince ne olacaksınız peki, üniversitede kalmayı ister misiniz? - Elbette isterim ama ben aslında yazar olmak istiyorum. Orhan Pamuk'un "İstanbul'dan Hatıralar" kitabını okuduğumda çok etkilenmiştim. Keşke ben de ileride bilgimi, birikimimi bir araya getirip bir kitap yazabilsem...

- Genelde mankenlerin cahil olduğu düşünülür, hatta alay edilir... Bu ön yargı sizi çok rahatsız etti ya da canınızı acıttı mı bugüne kadar? - Bunu fazla kafaya takmamak gerek bence, en azından ben öyle yaptım. İnsan neyse odur... Benim hakkımda kim, ne düşünür diye dert etmem ben. Kimseye de kendimi ispat etmeye çalışmam. Üstelik ben Allah'a bana verdiği güzellik için değil, akıl için şükretmişimdir hep. Fazla mıdır, eksik midir bilmem ama çok şükür bana yetiyor. Çalışabiliyorum, okuluma gidiyorum, iyi para kazanıyorum... Daha fazlasını ne için isteyebilirim ki? Ben halimden memnunum.

- Sarışın olmak avantaj olduğu kadar da dezavantaj mı? - Aslında Türkiye'de avantaj çünkü sarışınlar çok beğeniliyor. Zaten her kadın yakışsın yakışmasın, mutlaka hayatında bir kere sarıya boyatır saçlarını. Aslında ben sarışın değilim, kumralım ama bu rengi yakıştırıyorum kendime.

- Bu çocuksu ama seksi, hatta biraz da hoppa imajınızın altında aslında ne istediğini bilen, disiplinli ve biraz da muhafazakar biri var gibi... - Gerçekten de muhafazakar sayılabilirim... Benim hayatım çok düzenlidir. Sigara içmem, kesinlikle alkol almam... Gece gezip tozmaktan hiç hoşlanmam. Saat 24.00 dedin mi, yatardım ben! Neyse, şimdi derslerime, senaryoma çalışıyorum. Hayatımdan çok memnun ve huzurluyum.

- Erkekler mankenleri kolay elde edilebilir kadınlar olarak görür ve kimi zaman küstahça yaklaşırlar. Size de böyle yaklaşanlar oluyor mu? - Bana yaklaşan olmadı ama başkalarını bilemem. Hatta şunu söyleyeyim, Amerika'ya gittiğimde erkekler çok daha kaba olabiliyor. Sokakta yürürken bile güzel kadına laf atan daha fazla. Ben kadın-erkek ilişkisini çok sadeleştiririm. Öncelikle karşımdakinin iyi niyetli bir düşünceyle bana yaklaştığını varsayarak hareket ederim. Bugüne kadar da aksi bir şey yaşamadım.

İlknur K. AKMAN

DİĞER RÖPORTAJ HABERLERİ
 Egom iltifat istiyor ama eşim etmiyor
 Belmondo olmasaydım prensesle tanışamazdım
 Hıncal öfkeli, Haşmet romantik Sunay konuşkan, Nebil aşçıdır
 Bizi izledikten sonra başka bir insan oluyorlar
 Biz birbirimize kıyamıyoruz
 Tanıştığımızda Sadri evliydi ben de nişanlı bir genç kızdım
 "Biz şişirilen bir balonsak uçmamak için havayı almalıyız''
 Şike yapmadan yayıncılık yapıyoruz
 Torpil için evime bile giriyorlar
 Krupiyerdi, Bahreyn'in bir numaralı yöneticisi oldu
 Sıradışı bir Cumhuriyet vekili
 Nobel Ödülü'nü bu yıl almak istiyorum
 Türbanlılar aşkı hak ettiği gibi yaşamıyor
 Şehirli, örtülü ve meslek sahibi
 İlk görüşte aşık oldum hiçbir şeyin önemi yok
 Sensiz yaşayamam diyen her kadınla evlendim
 Dramada dünyada üzerime oyuncu tanımam
 Bir 28 Şubat daha yaşanmaz
 Akif Beki'nin sözcülüğü aslında benim fikrimdi
    Pazar Sabah Yazarlar
    Güncel
    Hobi
  » Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
Gizli örgütlere nasıl girildiğini yazdı
Gizli örgütlere nasıl girildiğini yazdı
Illuminati ve Masonlar gibi gizemli örgüt ve cemaatlere Anadolu'da...
Üzerimdeki iğreti giysiyi istemiyorum
Üzerimdeki iğreti giysiyi istemiyorum
- Bu kent, sermayecisiyle, yöneticisiyle, kanun koyucusuyla ve...
Balık ustasının balıkçılık dersi
Karakin Deveciyan'ın 1915 yılında eski yazıyla kaleme aldığı...
Tarihi köşkün bahçesinde sayısız lezzet alternatifleri
Adını Afrika'daki bir adadan alan Zanzibar, beş yıldan beri...
Deniz üstünde yürüyüp balık avlıyorlar
Ocak ayında buz tutan ve 5 ay boyunca çözülmeyen Baltık Denizi'nin bu hali bile...
Başbakan evde prova ister
Taksim'deki dükkanında 50 yıldır terzilik yapan Mehmet Amca, aralarında...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.