kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Biz birbirimize kıyamıyoruz
Biz birbirimize kıyamıyoruz
Keremcem'in montu açılıyor hemen 'Kapat üşüme' diyorum
Yasemin'e bir çiçeğe baktığım gibi bakıyorum
Muzır sorulara muzır yanıtlar

Bal gibi de aşıklar

Aşk Oyunu'nun kahramanları Keremcem ve Yasemin Ergene'nin başarılı performansı izleyenleri ekrana bağlıyor. Dizide iki aşığı canlandıran gencin, gerçek hayatta da birlikte olduğu herkesin dilinde. Gerçi onlar "Aramızda bir şey yok" diyor ama bakgözleri hiç de öyle söylemiyor.


Biz birbirimize kıyamıyoruz

Aşk Oyunu'nda başrolü paylaşan Keremcem ve Yasemin Ergene birlikte olduklarına dair çıkan haberleri yalanlıyorlar. Ama gözleri sözlerini doğrulamıyor.

Ekranların en çok izlenen dizilerinden "Aşk Oyunu"nda bir türlü kavuşamayan iki aşığı canlandırıyor Keremcem (28) ve Yasemin Ergene (21). Keremcem, yani tam adıyla Keremcem Dürük, aslında hayatımıza elinde gitarıyla söylediği "Nerelere Gideyim" adlı şarkısıyla girdi. Ama milyonlar onu daha çok dizide canlandırdığı Sarp karakteriyle tanıdı. Yasemin Ergene de rol aldığı bir reklam filminden sonra televizyon dünyasına girdi ve Ekin karakteriyle beyaz camda kendine iyi bir yer edindi. Dizide tutkulu bir aşk yaşayan Keremcem ve Yasemin Ergene'nin gerçek hayatta da birlikte olduklarına dair söylentiler çıktı. Röportaja giderken bu söylentilerin, genelde olduğu gibi bir yakıştırma olabileceğini düşünüyordum. Ama röportaj sırasında birbirlerine bakışlarından, beden dillerinden, etraflarına yaydıkları enerjiden bu aşkın gerçekte de yaşandığını hissettim. Ya da her ikisi de canlandırdıkları role kendilerini öyle bir kaptırmıştı ki, dışarıda da rollerinin etkisinden sıyrılamıyorlar... Ama bana sorarsanız onlar birbirine aşık. Bakalım, röportajı okuyunca siz ne hissedeceksiniz... - "Aşk Oyunu" yaz projesi olarak başladı. Dizinin bu kadar başarılı olmasını bekliyor muydunuz? Yasemin Ergene: Reyting'in bu kadar etkili olduğunu hiç bilmiyordum. Dizi başladığında hiç "Acaba kaçıncı olduk?" diye düşünmemiştim. İlk bölüm "Üçüncü olduk" denince "Aaa reyting diye bir şey var, değil mi?" demiştim. Keremcem Dürük: Kendi adıma konuşayım, bir teklif geldi ve kabul ettim. Ne projenin bütün elemanlarıyla bu kadar beğenileceğini, ne de oyunculukta bu kadar takdir edileceğimi düşünüyordum. Ama oldu, bir şeyleri beğendi insanlar. - Sizce neyi beğendiler? Y.E.: Senaryo, Keremcem... Çok hayranı var Keremcem'in, ölümden döndü ya! K.D: Bu bir proje sonuçta, doğru bir sürü şey var bu dizide. Oyuncu seçimi, oyuncuların karakterlere oturtulması, senaryo, yönetmen, ekip, yani bütün olarak çok güzel. - Aslında bu kamera karşısındaki ilk deneyiminiz değil. Daha önce Pelin Batu'yla "Kerem ile Aslı" adlı bir televizyon filminde oynamıştınız...

K.D:
O filmi seyrettiniz mi bilmiyorum ama seyretmenizi hiç tavsiye etmiyorum. Ne oyunculuğumdan, ne de projeden çok mutlu değilim. - Siz dizi konusunda daha tecrübelisiniz, değil mi? Y.E.: "Çocuğun Var Derdin Var"'ı ilk dizim olarak kabul ediyorum, ikinci olarak da bunu. Diğer üç dört dizinin, Keremcem'in dediği gibi hiç izlenmemesi gerekiyor. Şimdi tekrarları yayınlanınca görüyorum, herkes o kadar tecrübeli ki. Bense üzülmem gereken yerde boş boş bakıyorum... - Albüm hazırlarken "Yakışıklıyım, iyi şarkı söylüyorum, piyasayı alt üst ederim" diye düşündünüz mü? K.D: Yaptığım hiçbir şeyi şöhret için yapmadım. Şöhret sadece sizi seviyorlarsa ve yaptığınız işi takdir ediyorlarsa güzel. - Peki bu kadar çok hayranınızın olması, kızların sizin için ayılıp bayılması şaşırtıyor mu sizi? K.D: Şaşırıyorum ama "Ben neymişim" gibi değil. Bu beni mutlu ediyor, tek isteğim beni bu şekilde sevmeye devam etmeleri. - Küçük kızlar çok seviyor sizi... K.D: Onların sevgisi çok önemli, onlar daha saf seviyorlar. Anneler ve anneanneler tarafından sevilmek de çok mutlu ediyor beni. Y.E.: Ne yani 20-25'ler mutlu etmiyor mu? K.D: Yaşınıza yakın birinin size ilgisi, daha çok karşı cinse olan ilgi gibi. Ama diğerlerinin ilgisi daha gerçek. - Eminim sizin de erkek hayranlarınız vardır... Y.E.: Yok, kızlar gibi değil erkekler. Yanımda bir erkek varken hiçbir zaman gelip de "Merhaba" diyen bir erkek olmadı. K.D: Sen yolunu açtın şimdi "Yanımda erkek varken" diye, "Kim var?" diye soracaklar. Y.E.: Erkek arkadaşım yok. K.D: Ama onun da hayranları var. Y.E.: Vardır da karşıma çıkmadı. - Sizin birlikte olduğunuza dair haberler de çıktı. Bunlar da mı yakıştırmaydı? K.D: Bu haberlerin çıkması çok normal. - Dizide iki aşığı canlandırıyorsunuz, gerçekten aşık olmanız mümkün olamaz mı? K.D: Ben söyledim o zaman ,"Yasemin'le birlikte bunlar" dediler hemen. Böyle bir şey olabilir ama bizim aramızda yok. - Dizide Sarp ile Ekin neredeyse cinsell i ğ i n hiç olmadığı bir aşk yaşıyorlar. Günümüzde böyle bir aşk yaşamak mümkün mü sizce? Y.E.: Mümkün tabii. K.D: Avrupa'da bu yaş gittikçe aşağı iniyor ama Türkiye'de biraz daha farklı bence. Türkiye'de cinselliğin yaşanmadığı aşk çok var bence. - Siz cinselliğin olmadığı bir aşk yaşar mısınız mesela? Y.E.: Şekil A (kendisini gösteriyor). K.D: Tabii ki yaşarım. Aşkın onunla ilgisi yok bence. Cinsellik aşkın içinde olabilir de olmayabilir de. Yoksa bir görüşte aşk veya platonik diye bir şey aşk olmazdı... - Seden Gürel'le "Küçük Bir Aşk Hikayesi"ni yeniden yorumladınız. Sizler şarkıda olduğu gibi kendinizden yaşça büyük birine aşık olabilir misiniz? Y.E.: Ben 21 yaşındayım ve 21 yaşında bir erkekle birlikte olmam. Benden büyük olması gerekiyor. Ama belki 35-40 yaşında yaşıtım bir erkek normal gelebilir. K.D: Ben aşkta yaşla ilgili bir sınırın olduğunu düşünmüyorum.

Eylem BİLGİÇ

DİĞER RÖPORTAJ HABERLERİ
 Hıncal öfkeli, Haşmet romantik Sunay konuşkan, Nebil aşçıdır
 Bizi izledikten sonra başka bir insan oluyorlar
 İyi para kazanıyor, tarih okuyorum Daha fazla aklı ne...
 Tanıştığımızda Sadri evliydi ben de nişanlı bir genç kızdım
 "Biz şişirilen bir balonsak uçmamak için havayı almalıyız''
 Şike yapmadan yayıncılık yapıyoruz
 Torpil için evime bile giriyorlar
 Krupiyerdi, Bahreyn'in bir numaralı yöneticisi oldu
 Sıradışı bir Cumhuriyet vekili
 Nobel Ödülü'nü bu yıl almak istiyorum
 Türbanlılar aşkı hak ettiği gibi yaşamıyor
 Şehirli, örtülü ve meslek sahibi
 İlk görüşte aşık oldum hiçbir şeyin önemi yok
 Sensiz yaşayamam diyen her kadınla evlendim
 Dramada dünyada üzerime oyuncu tanımam
 Bir 28 Şubat daha yaşanmaz
 Akif Beki'nin sözcülüğü aslında benim fikrimdi
 'Kız meşhur oldu, oğlanı bıraktı' diye bir şey yok
 Pozitif düşündüğüm için güzel kaldım
    Pazar Sabah Yazarlar
    Güncel
    Hobi
  » Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
Koylar birer birer imara açılıyor
Koylar birer birer imara açılıyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın koyları tahsis yoluyla turizme açan...
Erkek kulübü masonların simgeleri kadınlara ait
Erkek kulübü masonların simgeleri kadınlara ait
2012 Marduk'la Randevu adını taşıyan kitabıyla çok konuşulan yazar...
Butik biracılıkta çağı yakaladılar
Bir zamanlar tersane işiyle uğraşan Alpaslan ve Bahadır Karahanoğlu...
Lüks şampanyanın geleceği belirsiz
Paris'in en heyecanlı şöleni, Le Prix Culinaire geçen kasımda...
Erzurum Oyun'a hazır
Avrupa'nın ikinci büyük doğal kayak pistine sahip olan Palandöken 2011...
İstanbul Film Festivali'nin tüm afişleri
Uluslararası İstanbul Film Festivali, 25. yılında festivalin ilk...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.